Bila pa vise nije pa ce bit...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
a meni nije jasno zasto ti pod svaku cijenu moras biti s nekim...sad i odmah (imao si par preklapanja)...jedna se nije ni ohladila vec si drugu ubacio u tavu...hajd malo odmori, razmisli, zagrij se za neku (skontaj za koju si zagrijan
) i ozezi 
-
Max.Cherry
Vozovi jos piče po redu vožnje, fala Bogu. Još sam ispod tri-nula. Nego tako se to trefilo, a kada sam započeo temu, ta prva riba mi se bila uvrtila u glavu i ponutila mi mozak
, pa sam tražio rješenje... Sada mi je drago što sam je se kutariso. A ova druga je uletila u međuvremenu, i eto, ništa nema, niti ja upirem pod svaku cijenu. Sve polahko...
A kako ja uvijek težim ka nekoj koja će me voljeti kao i ja nju, što je ekstremno teško naći, trenutno nekako uživam u fazi muntanja i varijacijama psihološkog pristupa različitim tipovima djevojaka. Je*ote, zvuči ko da sam filozof kakav...
Život je isuviše kratak da ga ne bi zgrabili za rogove, neko je rekao... Zašto sjediti mirno i ne raditi ništa?
A kako ja uvijek težim ka nekoj koja će me voljeti kao i ja nju, što je ekstremno teško naći, trenutno nekako uživam u fazi muntanja i varijacijama psihološkog pristupa različitim tipovima djevojaka. Je*ote, zvuči ko da sam filozof kakav...
Život je isuviše kratak da ga ne bi zgrabili za rogove, neko je rekao... Zašto sjediti mirno i ne raditi ništa?
- anais_nin
za ovo prvo, fino je pozoves da opet izadjete, ako pocne vrdati, izvlaciti se, jasno ti je...ako pristane, onda znas da si makar na "mozda" teritoriji....Max.Cherry wrote:
Nekako mi se blago čini da sam se zajebo u pogledu njenog stava, a možda je u pitanju tipična ženska igra tipa ne-znači-možda; možda-znači-da... Vidjećemo. Ni ja nisam zagrijan previše. Imaš kakav savjet, kao female?
Nego... Uživaš li i ti u razvlačenju muških srdaca do enormnih razmjera, kao većina ovih naših divnih girlies...?
a na ovo drugo...ne hvala...ne volim kad se neko igra mojim emocijama, pa se trudim da se ni ja ne igram tudjim....ili ima hemije i nekog zajednickog interesa za vezu ili nema....ako je prvi slucaj, onda bolje razvlaciti neke druge stvari
-
G.O.D.
posto ne volis zavlacenje,misteriju i zagonetnost,rekoh da mi to odma' preskocimo sa sve predigrom,a???anais_nin wrote:za ovo prvo, fino je pozoves da opet izadjete, ako pocne vrdati, izvlaciti se, jasno ti je...ako pristane, onda znas da si makar na "mozda" teritoriji....Max.Cherry wrote:
Nekako mi se blago čini da sam se zajebo u pogledu njenog stava, a možda je u pitanju tipična ženska igra tipa ne-znači-možda; možda-znači-da... Vidjećemo. Ni ja nisam zagrijan previše. Imaš kakav savjet, kao female?
Nego... Uživaš li i ti u razvlačenju muških srdaca do enormnih razmjera, kao većina ovih naših divnih girlies...?mada ja ne kontam te "mozda" zene, kod mene se uvijek zna, ako je NE, onda je verbalno izreceno NE, tako da nema pogadjanja....ako je DA, i to je ocigledno....ja misteriju i zagonetnost ostavljam za neke druge dijelove igre, ne volim barenja i udvaracke rituale koji idu u nedogled kao u periodu Jane Austen
![]()
![]()
a na ovo drugo...ne hvala...ne volim kad se neko igra mojim emocijama, pa se trudim da se ni ja ne igram tudjim....ili ima hemije i nekog zajednickog interesa za vezu ili nema....ako je prvi slucaj, onda bolje razvlaciti neke druge stvari![]()
- anais_nin
je l se to opet pokusavas zavuci pod mene?G.O.D. wrote: posto ne volis zavlacenje,misteriju i zagonetnost,rekoh da mi to odma' preskocimo sa sve predigrom,a???![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. zavisi kojom predigrom, jednu bas i ne valja preskakati
-
G.O.D.
slazem se da ne treba BAS sve predigre preskakati...izgubi se draz svegaanais_nin wrote:je l se to opet pokusavas zavuci pod mene?G.O.D. wrote: posto ne volis zavlacenje,misteriju i zagonetnost,rekoh da mi to odma' preskocimo sa sve predigrom,a???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. zavisi kojom predigrom, jednu bas i ne valja preskakati![]()
a sad oko zavlacenja ispod...ili vec gdje god...ne znam sta da ti kazem
- anais_nin
a ti sve znas?G.O.D. wrote: ma...znam ja sta,gdje i kako (se) treba zavuci,ali ne znam sta da kazem na to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mis'iiiim....ŠTA REĆI!?![]()
-
G.O.D.
anais_nin wrote:a ti sve znas?G.O.D. wrote: ma...znam ja sta,gdje i kako (se) treba zavuci,ali ne znam sta da kazem na to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mis'iiiim....ŠTA REĆI!?![]()
vidis ja ti nista pojma nemam
![]()
a da mi pitamo Max-a sta reci? cini mi se da njemu taj dio pravo dobro ide?
max pomagaj!!!zapeli smo kod semizovca ba
-
Max.Cherry
NE preskakati predigru! To nikad ne poluči dobre rezultate, ni u kom slučaju. Već rekoh da ja volim ispitivati te psihološke pristupe osvajanja, što je u neku ruku predigra, a zamislite onda koliko volim ostale predigre koje dođu docnije...
Vezano za ovo rečeno ranije - poštujem stav koji ne daje prostora nikakvom zavlačenju i odugovlačenju - znači, Anais, na istoj valnoj dužini smo.
A što se tiče ove djevojke No.2, trenutno aktuelne... Mislim da izlazak nije sporan i da tu ne bi trebalo biti zavlačenja. Samo, blago gubim koncentraciju s njom u pogledu njenog konačnog stava. Ona je tip koji očito dugo nije bio sa partnerom, tako da joj se ova "predigra" mnogo sviđa i ona bi izlazila unedogled, bez ičega konkretnog. A vala, meni mrsko.
Vidjećemo... Budnite u blizini. Semizovca.
Vezano za ovo rečeno ranije - poštujem stav koji ne daje prostora nikakvom zavlačenju i odugovlačenju - znači, Anais, na istoj valnoj dužini smo.
-
Max.Cherry
- anais_nin
cekaj sta je konkretno za tebe? sex? ili oni uvodni rituali kissy kiss i drzanje za ruke itd?Max.Cherry wrote: Ona je tip koji očito dugo nije bio sa partnerom, tako da joj se ova "predigra" mnogo sviđa i ona bi izlazila unedogled, bez ičega konkretnog. A vala, meni mrsko.
-
G.O.D.
ma jarane meni se cini da ona samo 'oce da cirka i izlazi na tvoj racun!!!Max.Cherry wrote:NE preskakati predigru! To nikad ne poluči dobre rezultate, ni u kom slučaju. Već rekoh da ja volim ispitivati te psihološke pristupe osvajanja, što je u neku ruku predigra, a zamislite onda koliko volim ostale predigre koje dođu docnije...![]()
![]()
![]()
Vezano za ovo rečeno ranije - poštujem stav koji ne daje prostora nikakvom zavlačenju i odugovlačenju - znači, Anais, na istoj valnoj dužini smo.A što se tiče ove djevojke No.2, trenutno aktuelne... Mislim da izlazak nije sporan i da tu ne bi trebalo biti zavlačenja. Samo, blago gubim koncentraciju s njom u pogledu njenog konačnog stava. Ona je tip koji očito dugo nije bio sa partnerom, tako da joj se ova "predigra" mnogo sviđa i ona bi izlazila unedogled, bez ičega konkretnog. A vala, meni mrsko.
e ,lijepo je kada djevojka "glumi" blago neuhvatljivu osobu,ali brate mili neke znaju i da pretjeraju sa tim...da odu u krajnost....u prevodu-neiskustvo sa njihove strane-
-
Max.Cherry
Konkretno znači u najmanju ruku poljubac. Ne kiss kiss kao tinejdžeri, nego da krene s mrtve tačke, bez ganjanja unedogled. Mislim dakle na konkretiziranje stvari u smislu prelaska iz ovog nazovi prijateljstva u neku ljubavnu vezu. Samo da se pokrene. A iskren da budem, sex sa ovom osobom, mada bi mogao biti izuzetno zanimljiv, trenutno nije moguć. Upravo zbog njenon mentaliteta. Ko zna poslije...
"ali brate mili neke znaju i da pretjeraju sa tim...da odu u krajnost....u prevodu-neiskustvo sa njihove strane..." - vidiš, upravo to se dešava. Ona u suštini misli da to treba tako valjda.
Luda riba, što bi Đuro rek'o. Obaveze zovu, vraćam se popodne.
"ali brate mili neke znaju i da pretjeraju sa tim...da odu u krajnost....u prevodu-neiskustvo sa njihove strane..." - vidiš, upravo to se dešava. Ona u suštini misli da to treba tako valjda.
Luda riba, što bi Đuro rek'o. Obaveze zovu, vraćam se popodne.
- anais_nin
kapiram...Max.Cherry wrote: Konkretno znači u najmanju ruku poljubac. Ne kiss kiss kao tinejdžeri, nego da krene s mrtve tačke, bez ganjanja unedogled. Mislim dakle na konkretiziranje stvari u smislu prelaska iz ovog nazovi prijateljstva u neku ljubavnu vezu. Samo da se pokrene. A iskren da budem, sex sa ovom osobom, mada bi mogao biti izuzetno zanimljiv, trenutno nije moguć. Upravo zbog njenon mentaliteta. Ko zna poslije...
-
Max.Cherry
Dobro, evo pojašnjenje: probo. "A ne ne ne," bješe odgovor.
Eto udrite sad svim oruđima!
Hajda vidim sad reakcije pa ćemo vidjet' kud dalje...
- anais_nin
auuuuuuuuuuuuuu pa jadan tiMax.Cherry wrote:Dobro, evo pojašnjenje: probo. "A ne ne ne," bješe odgovor.![]()
Eto udrite sad svim oruđima!
-
Max.Cherry
Ma nema peglanja draga moja Anais... Nije vrijedna toga. Možda probam još jednom, pod drugim okolnostima, bojim se da je bila intimidirana tada...
Što se tiče tipa, nije ona player nikakav niti je namazana, nego jednostavno misli da je to fazon, malo jerk off okolo... A nije ni mlada, ali jeste neiskusna definitivno. Znaš kad sjedi i gleda u mene k'o tele
i sluša šta ja govorim po sat vremena, bez reakcije koja bi upućivala da se nalazila u takvim situacijama i ranije. Ma ništa, jedva da trepće...
A kao zaključak, kao i sve one prije nje, ona je just prolazna stanica u mukotrpnoj potrazi za onom koja ... ma znaš i sama. Kad ne trebaju riječi...
Što se tiče tipa, nije ona player nikakav niti je namazana, nego jednostavno misli da je to fazon, malo jerk off okolo... A nije ni mlada, ali jeste neiskusna definitivno. Znaš kad sjedi i gleda u mene k'o tele
A kao zaključak, kao i sve one prije nje, ona je just prolazna stanica u mukotrpnoj potrazi za onom koja ... ma znaš i sama. Kad ne trebaju riječi...