Bila pa vise nije pa ce bit...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ispipavam teren... :D
black-cat

Post by black-cat »

Max.Cherry wrote:Ispipavam teren... :D

Ispipavas ili propitavas???
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Valjda propituješ... :D (profesionalna deformacija)

Ne, ispipavam - tako piše, jeli? Ali ti vjerovatno misliš da ću ja tebe stvarno pipat'. Postoje razni načini ispipavanja terena... Kažem ti, try me then you'll know all. Simple as that.
black-cat

Post by black-cat »

Max.Cherry wrote:Valjda propituješ... :D (profesionalna deformacija)

Ne, ispipavam - tako piše, jeli? Ali ti vjerovatno misliš da ću ja tebe stvarno pipat'. Postoje razni načini ispipavanja terena... Kažem ti, try me then you'll know all. Simple as that.

Pa hajde :roll:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

PROČITO sve postove ponovo i ludilo čisto... definitivno... šta sve ispisah i šta sve isisaše odbri ljudi sa-x foruma... ludilo.

moram reći da je ova tema djelovala na milion malih različitih nivoa, od prvotne zamisli da mi išćera iz glave jednu, do potpuno nenadane da ućera u glavu neke nove...

horni, ovaj tvoj fazon iščitavanja starih tema nije uopće loš, dapače... sjajan. šteta što si manijak jebiga... :D
jeza u ledja

#181 Re: Bila pa vise nije pa ce bit...

Post by jeza u ledja »

Max.Cherry wrote:
Da probam da budemo lovers samo, a ona nek fura s njim?
Kako mozes biti tako nemoralan. :roll:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

vidiš to u to vrijeme nije bilo moguće uopšte, tako da je ta opcija tu ne zato što sam ja to zaista htio ili želio učiniti, nego me je jednostavno zanimalo mišljenje raje i o toj opciji, jer strašno me interesuje psihologija koja stoji iza spajanja muškarca i žene na svim nivoima. To je slabo ko shvatio ikada, i većina se, opet na žalost, okreće tako niskim porivima kao što je zadovoljavanje svojih nagona, ne misleći pritom da li će neko u procesu biti povrijeđen na bilo kakav način.

eto. ako imaš još koje pitanje, rado ću ti izaći u susret.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Max.Cherry wrote:vidiš to u to vrijeme nije bilo moguće uopšte, tako da je ta opcija tu ne zato što sam ja to zaista htio ili želio učiniti, nego me je jednostavno zanimalo mišljenje raje i o toj opciji, jer strašno me interesuje psihologija koja stoji iza spajanja muškarca i žene na svim nivoima. To je slabo ko shvatio ikada, i većina se, opet na žalost, okreće tako niskim porivima kao što je zadovoljavanje svojih nagona, ne misleći pritom da li će neko u procesu biti povrijeđen na bilo kakav način.

eto. ako imaš još koje pitanje, rado ću ti izaći u susret.
Nemam, jer ti vise nista ne vjerujem. Ovo je vec treci put u 5 dana da tvrdis da nisi stvarno mislio ono sto si prethodno napisao. Stoga, bilo sta da novo napises moze se dovoditi u sumnju, a ti na svaki komentar o tvojim postovima mozes odgovarati sa 'nisam tako stvarno mislio', pa tako bilo sta sto pises nema nikakvu tezinu.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Al' ima dubinu :D:D:D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

VIDIŠ kako se diže stara tema... oproban recept, zachataj pa vladaj...

Ok, u pravu si, ja moram da priznam da sam istinski foler i prevarant, i da sam u suštini većinu stvari koje sam napisao ovdje - slagao. ne mogu više, jede me iznutra, nisam ja to zbog tebe, nego zbog savjesti priznao.

al, sad opet možeš rijet da sam slagao, pa onda ispade sa sam istinu zborio, i onda tako unedogled... huuuh.

lijepo hornito kaže - dubina je bitna ba... teške teme niko ne voli...
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

ne volis ti :lol:

nisu lose... bar te bace na razmisljanje :D :D
ili u ocaj nakon nekog razmisljanja :D :D :D :D

8)
Post Reply