Bila pa vise nije pa ce bit...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:
teco wrote:p.s.tvoj stav i razmisljanje je indetican onome sto sam pisao u samom pocetku o zenama...ocigledno da su te ti fini tipovi :D dobro nagazili da sad i u jogurt duvas..foliranje nije to sto pises nego tvoj stav..jer ne mozes da budes ono sto jesi jer se bojis da te opet neko ne nagazi..kako to drugacije nazvati nego maska ili foliranje..
:lol: :D e po cemu si to zakljucio svega ti??? ja rekoh da se slazem s vecinom tvojih stavova o musko/zenskim odnosima, osim onoga da su zene manje vise na isti kalup...

ako ces vec meni postavljati dijagnozu procitaj moje postove (komplet) na ovoj temi ili na ovom podforumu pa ce ti biti jasno da imam STAV, otvoren, direktan, ali ne i masku...nema foliranja...ono sam sto sam i ovde na forumu, u cyber svijetu, i u stvarnom zivotu....a muskaraca i ljubavi se ne bojim, naprotiv gotivim i jedno i drugo, i toliko sam isfolirana da sam trenutno u vezi sa jednim predivnim primjerkom muskog roda :D
:kiss: Hvala na lijepim rijecima..
Drumer

Post by Drumer »

teco wrote:
Max.Cherry wrote:I skrolujem i skrolujem i citam i skrolujem... sve kontam pobili se na dnu dole negdje... :D :D :D

Al dobro se zavrsilo. Evo vam jos jedan najnoviji momenat iz moje price, jer ipak je ovo moja tema :lol: : Priaco sam sa njom danas, jer sam trebao njenu kolegicu... tamo-vamo... helem, otisao sam bez pozdrava, samo da ne budem s njom. Iskreno, ufatio me strah da cu poceti osjecati nesto. I ja voz. Pedala.
:D nisam se htio dalje da se kacim sa njom jer sam skontao neke stvao se tice nje pa nema smisla...p.s.ovo je moj zadnji komentar na ovu temu :)
Najpametnija dosad. Don't mess with my women.. :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Drumer wrote::kiss: Hvala na lijepim rijecima..
nema na cemu :kiss:
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:
Drumer wrote::kiss: Hvala na lijepim rijecima..
nema na cemu :kiss:
Ima ima, cu ti se revansiram sljedeci put kad se vidimo... :D
štzngrm

Post by štzngrm »

evo ga svježa rana, upravo raskinula sa mnom zbog totalne idiotarije
-bilo puno svađa ali smo se totalno osjećali i voljeli(barem mislim da je tako) u posljednje vrijeme zbog svake sitnice pravi frku, imam osjećam da je nerviram bez razloga, kad se god posvađamo spominje raskid, a kad se smiri govori -nikad te ne bi ostavila- sad puklo zbog totalne idiotarije, volim je, ali nsad e znam šta je gore, da pretrpim i da je ne zovem ili da pretrpim i da je zovem, molim i pravdam za gluposti..
loše.loše
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

e ovako šzkg i ne znmak oje lsovo jos...pusti je nek se malo ispuse...a, ako bude sudjeno znaci da je vrijedilo...malo pusti, al' ako je pravo, pravo volis, onda je nazovi, al' ne odmah danas, niposto
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ne nazvati nego je izudaraj kad je vidis :D
anais_nin

Post by anais_nin »

štzngrm wrote:evo ga svježa rana, upravo raskinula sa mnom zbog totalne idiotarije
-bilo puno svađa ali smo se totalno osjećali i voljeli(barem mislim da je tako) u posljednje vrijeme zbog svake sitnice pravi frku, imam osjećam da je nerviram bez razloga, kad se god posvađamo spominje raskid, a kad se smiri govori -nikad te ne bi ostavila- sad puklo zbog totalne idiotarije, volim je, ali nsad e znam šta je gore, da pretrpim i da je ne zovem ili da pretrpim i da je zovem, molim i pravdam za gluposti..
loše.loše
neka stipu malo....nek se zamisli...i da ne pomisli da te drzim sakom za jaja :D a mozda se oboje djelimicno lozite na tu polu-agresivnu dinamiku raskidanja, svadjanja i mirenja??? ili mozda samo ona??? :roll: takve veze obicno trajno ostaju takve....pa ako nisi spreman trajno to trpiti dobro se zamisli :roll:
tigris

Post by tigris »

sta je ovo ba? jedan se otego drugi se protego :?

jeli anais? :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

evo pomeli, sredili....ovaj Maxov kutak se pretvori u kutak za ljubavne jade....fino fino, ja nemam nista protiv :D samo nek se o necemu polemise :D
tigris

Post by tigris »

mislim na terapiji kod tebe :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:mislim na terapiji kod tebe :D :D
korist je obostrana...i ja vjezbam svoj terapeutski misic :D ima li jos kandidata?
teco

#163 bila

Post by teco »

Ovaj frajer će vam se sigurno dopasti! Ovo je istinita priča o grčkom vjenčanju koje je nedavno održano u gradu Astoria, država New York. O njemu su pisale i lokalne novine, a čak ga je i Jay Leno spomenuo u svom talk showu. Bilo je to veliko vjenčanje s oko 600 uzvanika. Na prijemu, nakon samog čina vjenčanja, mladoženja je izašao na pozornicu i na mikrofin se obratio uzvanicima. Rekao je da se želi svima zahvaliti na dolasku - a mnogi su doputovali čak iz Grčke - i pruženoj podršci na početku nihova zajedničkog života. Posebno se želio zahvaliti svojoj i mladenkinoj obitelji, kao i svome puncu što im je omogućio tako veličenstven prijem. U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon. S donje strane stolice svih uzvanika, uključujući i mladence, nalazila se zaljepljena kuverta. Rekao je da je to poklon od njega i pozvao ih da je otvore. U svakoj luksuznoj omotnici (izrađenoj od debelog papira oker boje od manila vlakana) nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovjenčane supruge kako se ševi s kumom. Mladoženja je u njih počeo sumnjati još prije nekoliko tjedana i unajmio privatnog detektiva da ih prati. Nakon što je neko vrijeme stajao u tišini i nekoliko minuta gledao reakcije uzvanika, obratio se zaprepaštenoj gomili rekavši im: “Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom ku.rvetinom.” Sutradan ujutro razvrgnuo je brak.

Većina ljudi otkazala bi vjenčanje istog trena nakon što bi doznali da ih je partner prevario, ali ovaj frajer je nastavio šaradu kao da je sve u najboljem redu.

Njegova osveta:

Mladenkini roditelji platili su 92.000 $ za vjenčanje i prijem oko 600 uzvanika, a najbolje od svega, ukaljao je ugled mladenke i kuma pred 600 prijatelja i članova obitelji. Tip ima muda velika kao crkvena zvona.p.s. štzngrm !!!!!imas li ih ti???nijedna cura nije vrijedna nijedne muske suze.zato odjebi ti to dok je vrijeme..
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Jaka pravo, kontam i ja da znam za slično nešto... ne bih ni po koju cjenu ulazio u brak sa tom osobom.... kao što i od nje očekivao ne bi naravno... da se mene nafata sa nekakvom ..

Al o temi inače, fakat meni je trebalo vremena da sebi objasnim kako danas nešto kao ima a sutra opet nema, nisam mogao shvatiti nikako kako sve uspije stati u jednu kesu nekih dragih stvari i kako taj pogled blijedi... al kasnije malo mi se pokazalo baš i onda tek shvatio sam i ja da može sve fakat stane u jednu omanju kesu i čak i rječi suvišne postanu.
Reina

Post by Reina »

cuj sa kumom a treba da se uda, ma za pocetak, svi preduslovi
za super brak, :roll: jos je dobro i prosla :D ovo fakat ne kontam :roll:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

...
Last edited by Max.Cherry on 12/03/2006 00:21, edited 2 times in total.
Max.Cherry

#167 Re: bila

Post by Max.Cherry »

teco wrote:...istinita priča o grčkom vjenčanju ... U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon ... nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovjenčane supruge kako se ševi s kumom ... “Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom ku.rvetinom ... osveta ... platili su 92.000 $ za vjenčanje ... Tip ima muda velika kao crkvena zvona ... nijedna cura nije vrijedna nijedne muske suze. zato odjebi ti to dok je vrijeme..
Jarane teco... tek pročitah ovaj inspirirajući i produhovljeni tekst tvoj... Više nego dobro, jasno i očito. Više nego od pomoći.

Bio sam blizu da odem, ali uvijek me je nešto vraćalo barem na trenutak opet tamo gdje je ona svojim bićem i duhom... Ne može se to objasniti. Ali uvjeren sam da sam napokon pronašao ono svjetlo koje će otjerati mrak u kojem me ona uvijek ostavi...
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take...
black-cat

#169 Re: bila

Post by black-cat »

Jarane teco... tek pročitah ovaj inspirirajući i produhovljeni tekst tvoj... Više nego dobro, jasno i očito. Više nego od pomoći.

Bio sam blizu da odem, ali uvijek me je nešto vraćalo barem na trenutak opet tamo gdje je ona svojim bićem i duhom... Ne može se to objasniti. Ali uvjeren sam da sam napokon pronašao ono svjetlo koje će otjerati mrak u kojem me ona uvijek ostavi...[/quote]

Pa ti si stvarno romantican.......... mene bi sigurno osvojio
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

try me ;-)
black-cat

Post by black-cat »

Max.Cherry wrote:try me ;-)
I might hesitate............. but on the other hand I might try :lol: :lol: :lol:
stidljiv

Post by stidljiv »

Max.Cherry wrote:Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take...
Ko pjeva ovo ?
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

black-cat wrote:
I might hesitate............. but on the other hand I might try :lol: :lol: :lol:
Dooon't hesitate... Be a woman, a brave woman, be a woman with balls, la chica con grande cojones... i jednostavno probaj. Necu gristi. Ne prvi izlazak. Nikad na prvom dejtu... :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

A pjeva Blunt, ex-soldier turned into megastar...

Image

James Blunt - Goodbye My Lover
black-cat

Post by black-cat »

Max.Cherry wrote:
black-cat wrote:
Dooon't hesitate... Be a woman, a brave woman, be a woman with balls, la chica con grande cojones... i jednostavno probaj. Necu gristi. Ne prvi izlazak. Nikad na prvom dejtu... :D
a sta radis na prvom dejtu? :? :? :? :?
Post Reply