Bila pa vise nije pa ce bit...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Nista ni od ove meščini... Prolazna stanica... kako rekoh.

Upiremo neđe drugo...

8-) :-D :D
G.O.D.

Post by G.O.D. »

Max.Cherry wrote:Nista ni od ove meščini... Prolazna stanica... kako rekoh.

Upiremo neđe drugo...

samo upri...negdje ces vec probiti :lol: :lol:
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

:-D nadam se... :-D
anais_nin

Post by anais_nin »

G.O.D. wrote:
Max.Cherry wrote:Nista ni od ove meščini... Prolazna stanica... kako rekoh.

Upiremo neđe drugo...

samo upri...negdje ces vec probiti :lol: :lol:
:roll: cccccccccc vidi ovo...meni nisi tako pricao :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Maxy ma samo ti svoj posao zveknuce te po glavi ona prava kad tad :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Novi momenat u ovoj prici:

Dao sam ovoj trecoj vizitku kako bi imala moj broj telefona. I sad ja njoj rekoh, "nazovi kad budes scela." Na kahvu, mislim.

Naravno da je to malo vjerovatno, ali pitam se sta ovaj narod forumski misli, posebno djevojke, one vazda kukaju kako ih musko nikad ne nazove kada kaze da hoce. Kako to pici u suprotnom smjeru?

Cure, zovnete li vi frajera kad dobijete broj telefona (namjerno oli slucajno), dok on vas jos ne zna?
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Novi momenat u ovoj prici:

Dao sam ovoj trecoj vizitku kako bi imala moj broj telefona. I sad ja njoj rekoh, "nazovi kad budes scela." Na kahvu, mislim.

Naravno da je to malo vjerovatno, ali pitam se sta ovaj narod forumski misli, posebno djevojke, one vazda kukaju kako ih musko nikad ne nazove kada kaze da hoce. Kako to pici u suprotnom smjeru?

Cure, zovnete li vi frajera kad dobijete broj telefona (namjerno oli slucajno), dok on vas jos ne zna?
ne dovodim se nikad u takve situacije...gdje samo ja imam njegov broj a on moj nema... :roll: nije mi mrsko, i nije me stid, ali volim da je prva loptica na njegovom terenu, ne na mom...i ne ne bih nazvala, eventualno bih poslala neki neobavezan SMS :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Aaaa otkad me nije bilo na ovoj temi... Helem, za one koje interesuje, jos me muci ona Prva. Ja apsolutno nista ne osjecam prema njoj, ali svako malo mi je u mislima, NEZELJENO! Kako to? Zna li iko zasto to? Ludim polahko...
mona

Post by mona »

uh...
a šta bi s onom drugom i sa trećom (vizitka,folovi)????
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Aaaa otkad me nije bilo na ovoj temi... Helem, za one koje interesuje, jos me muci ona Prva. Ja apsolutno nista ne osjecam prema njoj, ali svako malo mi je u mislima, NEZELJENO! Kako to? Zna li iko zasto to? Ludim polahko...
e ovako moja prva sumnja je na dijagnozu ega....ego ti je cudo jedno....ne "pokorimo" drugu osobu do te mjere do koje smo htjeli pa nas onda to pojede zive... :D

druga opcija je da ma koliko se ti batrgao ipak nesto osjecas za nju...i u jednom i u drugom slucaju, nije problem, proce s vremenom...samo ne trci opet na minu ziv bio :D

zadaj se ti na nekom novom terenu :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Evo za Monu prvo: vizitka ne pali izgleda, cim se nije javila. Dobro, nisam ni ocekivao nista odatle svakako, jer sam curu sreo u trznom centru i nikad je vise nisam vidio. Mislim da je isuvise mlada da bi se odlucila na jedan takav korak kao sto je pokretanje inicijative i slanje makar SMS-a.

A sto se tice ove hajvanke... Nevjerovatna je to situacija. Ja sam fakat svugdje bio i svasta probao, ali ovako nesto nisam dozivio. Bio sam i zaljubljen i patio mjesecima, ali ni to nije ni slicno ovome. Ja ovu curu haman mrzim, 99% stvari u vezi nje me nervira. Ali, opet, u mislima mi je skoro uvijek. Smao se pojavi, u raznim situacijama. Ja mutim jaja za cimbura, ona BUM i u glavi mi. Ja radim na compu, ona PAF i eto je. Kako ovo...? Ne znam, ne kontam. :? Mozda je ego, mozda jajo snesto osjecam, ali fakat sam nesvjestan tih stvari. Jedino sto sam svjestan je da apsolutno ne zelim nista s njom da imam vise.
cosmopolit

Post by cosmopolit »

dotako sam dno zivota
i pakao i ponore
ali ti mi dusu uze
hej prokleti zenski stvore
pa zbog tebe nemam mira
u snovima ni na javi

kako da te muko moja
kako da te tugo moja
kako da te srce moje
za trenutak zaboravim

.
.
.
:-)
black-cat

Post by black-cat »

Max.Cherry wrote:Evo za Monu prvo: vizitka ne pali izgleda, cim se nije javila. Dobro, nisam ni ocekivao nista odatle svakako, jer sam curu sreo u trznom centru i nikad je vise nisam vidio. Mislim da je isuvise mlada da bi se odlucila na jedan takav korak kao sto je pokretanje inicijative i slanje makar SMS-a.

A sto se tice ove hajvanke... Nevjerovatna je to situacija. Ja sam fakat svugdje bio i svasta probao, ali ovako nesto nisam dozivio. Bio sam i zaljubljen i patio mjesecima, ali ni to nije ni slicno ovome. Ja ovu curu haman mrzim, 99% stvari u vezi nje me nervira. Ali, opet, u mislima mi je skoro uvijek. Smao se pojavi, u raznim situacijama. Ja mutim jaja za cimbura, ona BUM i u glavi mi. Ja radim na compu, ona PAF i eto je. Kako ovo...? Ne znam, ne kontam. :? Mozda je ego, mozda jajo snesto osjecam, ali fakat sam nesvjestan tih stvari. Jedino sto sam svjestan je da apsolutno ne zelim nista s njom da imam vise.

Ti si meni car, mrzis je - haman 99% a stalno mislis na nju

Ko zna sta ti zelis
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Pa u tome i jeste čitav problem jebem ga... Dajem sve od sebe da ne mislim na nju, i hoću da je zaboravim i u glavi je ne volim... ali ona se vrati meni u misli stalno, svaki dan. Eto - ne kontam ni ja kako ni zašto, možda ima neko pametniji, neko ko zna, neko ko je slično prošao. Meni tri banke i još nisam bio u ovakvoj situaciji. Kad sam bio s njom, nisam mario za nas uopšte - sad kad je prošlo ihihi od toga, meni misli pune nje, i ne zato što ja to hoću.

Ma poludio definitivno...
black-cat

Post by black-cat »

mozda ti ne bi skodilo da se malo pozabavis time.... ko zna mozda curu odusevis.... takve stvari obicno pale
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Možda sam bio neshvaćen - cura nije vrijedna nikakvog truda više. OVAJ forumaš se ne vraća tamo. Neeeee...
Lace

Post by Lace »

Max.Cherry wrote:Možda sam bio neshvaćen - cura nije vrijedna nikakvog truda više. OVAJ forumaš se ne vraća tamo. Neeeee...
pa sto nas vise peglas sa njom...nadji novu ili psihijatra :D
teco

#117 Re: Bila pa vise nije pa ce bit...

Post by teco »

Max.Cherry wrote:'Vako:

Procitah onu Mayinu temu, i kako se ona raspisala tamo kvalitetno, ja cu pokusati biti kratak u uvodu u love story. Bio sam sa djevojkom, bilo nam fino neka dva mjeseca, i onda meni dodije da ona stalno radi i ne mozemo biti skupa cesce, i ja joj dam nogu. Ostanemo mi dobri. Nakon hefte ja skontam da sam se zajebo i vratim se u napad ponovo - ali! ona vec nasla drugoga. Hmm... ja poludio. Mada nisam imao razloga, normalno. Ali ipak, nekako sam ja presao preko toga, i sad sam opet super dobar sa njom i kontam da je preotmem frajeru sad, ali uvijek me nesto sputava i ne znam sta da radim. Ja znam zasigurno da i ona osjeca nesto, ali takodjer znam da nas dvoje apsolutno nismo jedno za drugo, iz milion prisutnih razloga... ali... neka zudnja, strast postoji.

What to do?

Da probam da budemo lovers samo, a ona nek fura s njim?

Ili da probam totalno ponovo, da budemo zajedno opet?
kako mozes da pitas nekoga o savjetu ovom ili onom kad nju niko bolje ne poznaje nego ti sam..ako ti nju ne poznajes onda nemas sta traziti sa njom..kako sa nekim nesto ozbiljno mozes imati ili zelis a da ne poznajes tu osobu?kad se nesto pocijepa,slomi mozes lijepiti koliko hoces ali oziljci ostaju i vidljivi su..prije ili kasnije ce tamo puci gdje je i zaljepljeno..samo je pitanje vremena..greska tvoja sto joj u pocetku nisi dao prostora da sama skonta sta zeli ili ne nego si navaljivao ko budala i trazio da je vidjas cesto..vratilo ti se kao bumerang jer si pokusao da joj izaperes mozak sa tim da nista na ovom svijetu ne postoji za nju osim tebe sto je glup taj tvoj stav..djevojkama treba dati prostora da razmisle o svemu a ne da ih molis i trazis nesto..razdaljina ponekad je dobra jer privlaci jedno drugome a previse ljepljenja cini kontra..zato daj svakoj djevojci prostora i vidjaj te se ponekad jer ti trenutci ce vam biti ljepsi,bolji i zanimljivljiji nego da se lijepite svaki dan.jedno drugom dati prostora da svako radi sta zeli (svako ima svoje drustvo i privatni zivot sto nema veze sa relaciom) i to mora opstati i na tvojoj i na njezinoj strani..ako je nesto sudjeno sudjeno je pa koliko se ti trudio na ovaj ili onaj nacin.u vezi ne trazi logiku niti pravdu jer to ne postoji niti ujednoj vezi..ako ti ne znas sta hoces sa njom zna taj drugi koji je sa njom i zato je i sa njim..ti razmisljaj a on ce da uziva jer zna sta hoce..kod djevojaka nikad nista za ozbiljno ne treba uzimati jer si ga najebao..budi ono sto jesi i tako se ponasaj i ako mislis se promijeniti zbog ove ili one onda si ga najebao..relax i zivi svoj zivot a neko ce doci u njega prije ili kasnije htio ti to ili ne :)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

E vala ovo je najpametniji komentar koji sam imao do sad, i sa njim ću da zaključim temu. Ovo je bio eye-opener.

Nema više peglanja. Vozdra.
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:E vala ovo je najpametniji komentar koji sam imao do sad, i sa njim ću da zaključim temu. Ovo je bio eye-opener.

Nema više peglanja. Vozdra.
eh da je tako lako narediti sebi da prestanes misliti na nekoga bilo bi super :D :D :D al dobro ako ti tako kazes :D
teco

Post by teco »

ako zelis da neku zensku skontas daj joj prostora i vremena da te upozna..nemoj se folirati nego budi ono sto jesi da te ne vidi drugacijim ocima i da ne konta da nesto jesi sto nisi..ne prenagljuj sa pozivima ali daj joj do znanja da zelis sa njom nesto kazes joj u lice da ti se svidja i da bi je zelio upoznati kao osobu i ona tebe svakako ako zeli..iznenadi je ponekad nekim svojim pozitivnim gestom(posaljes joj poruku za dobro jutro prije nego se probudi..) i nikad nemoj da nesto negativno kazes tj.da kukas kako nemas ovoga ili onoga i i da ti nije dobro ali i ne prevelicaji nista nego budi skroman i realan.. pricaj sa njom o tvojim hobijima sta te zanima i sta bi htio ili zelis u svom zivotu..ne pokazuj da si ne siguran kao osoba nego pokazi joj da imas svoje ja i da to cijenis a samim tim i da cijenis druge..pokusaj da pricas o svemu sa njom i da ti vjeruje tj.da se ne stidi neke stvari reci koje ne bi zelila nikad nekome reci...pokazi da te njene stvari intresuju i u dubi se u to..vjeruj mi vrijeme cini cuda ;) budi strpljiv i sve ce ti se dvostruko vratiti..ne prenagljuj nigdje bolje da joj das manje (svega)nego vise jer to manje vise cijeni nego da je previse dajes :)zenske razmisljaju srcem a ne mozgom muskarcu ju je mozak medju nogama (ako uspijes da ga kontrolises uspio si u zivotu):) i najvaznije sto kod djevojaka moras znati ne trazi nikad da ti nesto obecaju i ako ti obeca ne ocekuj to da ce tako biti..ako ti nekad obeca ne zovi i ne pitaj zasto to nije uradila i ne trazi razlog.precutno predji preko toga kao da nista ti nije ni obecala..pravi se englez :)
onaa

Post by onaa »

teco wrote:

ako zelis da neku zensku skontas daj joj prostora i vremena da te upozna..nemoj se folirati nego budi ono sto jesi da te ne vidi drugacijim ocima i da ne konta da nesto jesi sto nisi..ne prenagljuj sa pozivima ali daj joj do znanja da zelis sa njom nesto kazes joj u lice da ti se svidja i da bi je zelio upoznati kao osobu i ona tebe svakako ako zeli..iznenadi je ponekad nekim svojim pozitivnim gestom(posaljes joj poruku za dobro jutro prije nego se probudi..) i nikad nemoj da nesto negativno kazes tj.da kukas kako nemas ovoga ili onoga i i da ti nije dobro ali i ne prevelicaji nista nego budi skroman i realan.. pricaj sa njom o tvojim hobijima sta te zanima i sta bi htio ili zelis u svom zivotu..ne pokazuj da si ne siguran kao osoba nego pokazi joj da imas svoje ja i da to cijenis a samim tim i da cijenis druge..pokusaj da pricas o svemu sa njom i da ti vjeruje tj.da se ne stidi neke stvari reci koje ne bi zelila nikad nekome reci...pokazi da te njene stvari intresuju i u dubi se u to..vjeruj mi vrijeme cini cuda ;) budi strpljiv i sve ce ti se dvostruko vratiti..ne prenagljuj nigdje bolje da joj das manje (svega)nego vise jer to manje vise cijeni nego da je previse dajes :)zenske razmisljaju srcem a ne mozgom muskarcu ju je mozak medju nogama (ako uspijes da ga kontrolises uspio si u zivotu):) i najvaznije sto kod djevojaka moras znati ne trazi nikad da ti nesto obecaju i ako ti obeca ne ocekuj to da ce tako biti..ako ti nekad obeca ne zovi i ne pitaj zasto to nije uradila i ne trazi razlog.precutno predji preko toga kao da nista ti nije ni obecala..pravi se englez :)
ok, ovo je savjet za muskarce, da cujem savjet za zene??? ili vaze ista pravila
teco

Post by teco »

onaa wrote:
teco wrote:

ok, ovo je savjet za muskarce, da cujem savjet za zene??? ili vaze ista pravila
to trebas da pitas neku iskusnu ja sam iskusan :)razlika izmedju zenskih i muskarca je da sve zene su jednake a muskarci su zaseban slucaj za svakog ponaosob..mozda se neces slagati sa mnom ali nakon tolikih godina iskustva sa vama sam skontao da sve ste iste samo neke male nijanse skoro neprimjetne vas razlikuju..znas zasto su prije brakovi trajali duze?zato sto su tada bili pravi muskarci i sto su bili sigurni u sebe.danas sve je manje muskaraca koji su sigurni u sebe a o vama zenskima da ne pricam (nikad bolje niste izgledale i imale a nikad vise nesigurnosti u sebe i oko sebe kao danas)..ako vas neko voli ne valja,ako ne voli opet ne valja a ako je negdje sredina (onda mislite da je on svama samo zbog sexa) onda se osjecate ne sigurnim pa idete traziti jednu od ovih dvije prethodnih jer onda znate na cemu ste...onaj koji je zenskom ugodio se nije rodio niti ce se roditi..ne postoji zensko koje se ne folira..sto reko moj rahmetli babo:sine kako nekom vjerovati ko 5 dana zaredom krvavi i ostane ziv?salu na stranu:svaki muskarac trazi u djevojci svoju majku a svaka djevojka trazi u svom momku malo oca tj.neke karakteristike od njega ili njegove majke.upoznaj oca ili majku od njega ili nje pokupi neke fore od njih i sve ce biti OK..znam samo da nijedan muskarac nece biti hladan ako ga sacekas kod kuce sa dobrom klopom i osmjehom..malo paznje i kupila si ga ;)u sustini jednostavnost je danas perfekcija samo to malo njih to konta..danas je najteze biti normalan odnosno jednostavan jer se svi foliraju do jaja..
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

U samom početku negdje... ima tamo negdje i to napisano... ja sam prekinuo tu vezu jer sam ocito bio previse nestrpljiv. ŠTOŠTA se izdešavalo od tada, i ja sam sebi rekao da je u suštini i bolje što sam to uradio, ali sam se pokajao što sam se vraćao uopšte, što nisam odmah završio sve.

Sad, ovo što teco kaže u svom prvom komentaru natjeralo me da razmišljam o njegovom postu kao da ga je ona napisala, jer mi je izgledao kao objašnjenje zašto ja u stvari nisam s njom više. Jer joj nisam dao prostora. Jer sam malo "pushy" bio.

A što se tiče svih ovih stvari napisanih u teco-ovom drugom komentaru - ja sam to sve uradio i prije i poslije. SVE. Ona poruka za dobro jutro - napiso. Bio pozitivan - cvjeto. Davao joj svega pomalo. Ali ona je čudakinja kakve nema - ili - možda joj treba vremena i prostora mnogo više nego drugim curama. Eh sad. Ja kao što rekoh, jedini mi je problem što mislim na nju. Ništa više, iako to nije mali problem kad ti je neko stalno na umi. Ali ne vraćam se tamo. I ne želim fakat da duljim s temom više, evo samo pokušavam odgovoriti ovim ljudima koji su odvojili koju minutu za savjet. Hvala svima, ali volio bih da okončamo temu, jer kako je meni postala mučna, mogu misliti kako je onima koji je stalno viđaju tamo u desnoj koloni prve stranice Foruma...

Ona je tamo, ja ovdje, ona svoje, ja svoje i gotovo. Valjda ću je zaboraviti nekad ako Bog da.
Reina

Post by Reina »

teco wrote:..danas je najteze biti normalan odnosno jednostavan jer se svi foliraju do jaja..
:-D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

teco wrote:...onaj koji je zenskom ugodio se nije rodio niti ce se roditi..ne postoji zensko koje se ne folira..sto reko moj rahmetli babo:sine kako nekom vjerovati ko 5 dana zaredom krvavi i ostane ziv?
Bravo majstore. Nek' ti je rahmet babi - vala je pametan čovjek bio.
Post Reply