Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se jos uvijek cudom cudim. Zaista je ovakve ublehe moguce prodavati jos samo u Bosni i pokojoj banana drzavi...kakve piramide kakvi bakraci...citam, pokrenuo se i nekakav odbor...pare se skupljaju...ovo sve nije vise ni smijesno. Ovo je vec bolesno
St.Germain wrote:ja se jos uvijek cudom cudim. Zaista je ovakve ublehe moguce prodavati jos samo u Bosni i pokojoj banana drzavi...kakve piramide kakvi bakraci...citam, pokrenuo se i nekakav odbor...pare se skupljaju...ovo sve nije vise ni smijesno. Ovo je vec bolesno
St.Germain wrote:ja se jos uvijek cudom cudim. Zaista je ovakve ublehe moguce prodavati jos samo u Bosni i pokojoj banana drzavi...kakve piramide kakvi bakraci...citam, pokrenuo se i nekakav odbor...pare se skupljaju...ovo sve nije vise ni smijesno. Ovo je vec bolesno
ja ću uvijek ponoviti nešto...
i da piramide nema...treba je izmisliti. I ako je ubleha, treba je pokušati prodati drugima ne bismo li šta zaradili.
Ni u Međugorju se nije pojavila Gospa a vidi šta su uradili...i koliko love zgrnuli.
Ipak čini mi se da ima ljudi kojima je krivo što se oni toga ranije nisu sjetili...ili ih neke druge frustracije ometaju u tome da kažu jebaji ga...i ako nije hajdemo govoriti da jest samo da od budala uzmemo lovu.
Ja kažem...volio bih da je ima. Ako je nema...onda je treba izmisliti