http://www.thesecret.tv/
jao gluposti!
Moderator: Chloe
Princess Fiona wrote: ima i ona -- the five people you meet in heaven![]()
i da dodam jos sav mumbo-jumbo-new-age uz one, kako ih dinchy84 nazva, bljuvotine o samopomoci![]()

rashomon wrote:Douglas Adams - Autostoperski vodič kroz galaksiju...
Opća mjesta i otupljivanje mi nikako ne daju da čitam knjigu...Probao par puta, ispočetka...i do 100 stranice...maksimalno...
i neka vam je draga knjiga...nemam ništa protiv...
al' meni je mozak od nje utrnuo par puta, dosegnuo sam stanje ništavila bez bilo kakve meditacije...pored toga što sam redovito tonuo u san nakon što pročitam pola stranice...
dawn_upon_dawn wrote:rashomon wrote:Douglas Adams - Autostoperski vodič kroz galaksiju...
Opća mjesta i otupljivanje mi nikako ne daju da čitam knjigu...Probao par puta, ispočetka...i do 100 stranice...maksimalno...
i neka vam je draga knjiga...nemam ništa protiv...
al' meni je mozak od nje utrnuo par puta, dosegnuo sam stanje ništavila bez bilo kakve meditacije...pored toga što sam redovito tonuo u san nakon što pročitam pola stranice...![]()
![]()
![]()
![]()
ubjedljivo jedna od jacih citalackih tortura
jasta je, kad odem u knjizaru i knjiga ima onu naljepnicu 'oprah's book club' oma' znam da je zaobilzaim ko kisa oko kragujevca, da ni ne gledamdawn_upon_dawn wrote:
inace, oprah show vam je rasadnik tih pegli
ko to stigne bolan???Bosanac sa dna kace wrote:ja se fakat divim pojedinim osobama na ovom forumu koje uspiju da procitaju raznorazna sranja od knjizevnosti, pa zatim strucnu literaturu za svoj poso, pa pogledaju raznorazne filmove, obidju shoppinmg centre, komsiluk, zubare, pedikire...nahrane sebe, cuku ili mackhu i plus nakon svega toga podmire partnera/icu u krevetu i dodju jos s nama na forumu da se nadrpdjuju
hmdanas wrote:ko to stigne bolan???Bosanac sa dna kace wrote:ja se fakat divim pojedinim osobama na ovom forumu koje uspiju da procitaju raznorazna sranja od knjizevnosti, pa zatim strucnu literaturu za svoj poso, pa pogledaju raznorazne filmove, obidju shoppinmg centre, komsiluk, zubare, pedikire...nahrane sebe, cuku ili mackhu i plus nakon svega toga podmire partnera/icu u krevetu i dodju jos s nama na forumu da se nadrpdjujumi sjedimo pred racunarom, i zivimo virtuelni zivot 24/7
Eh, sad, inžinjerstvo, nije baš da si fulio...ali po fakultetu > filozofija...Saian wrote:ne, ne, bozesachuvajizakloni necu ulaziti u raspravu samo sam izrazio chudjenje zbog rashomonovog stava, sabby kao sto rekoh morash imat the "geek" gene u sebi![]()
zao mi je
e kad spomenu kino -- ja jucer u kinu, kad imam sta vidjetdawn_upon_dawn wrote:harry potter, hvala svemiru sto je i tome zavrnuta pipa. makar me iza coska nece prepasti neka ekranizacija u bolesnoj mjesavini ozbiljnog i infantilnog kad krenem u kino.