teskopitt wrote:bas za ulazak u bracne vode moras malo pokazat da si vrijedna (makar se pretvarat):D Kako sad da te ozenim kad sam ovo cuo?
:D:D
Bil sta slatko?
Moderator: anex
- Soul_Sista
- Bumbar
Za tu drugu vegetarijanke odmah otpadajupitt wrote:Ne ofirajSaian wrote:aj pitt sta glumish garant ne izlazish iz one levatske pregache na kojoj pishe "Kiss the cook"![]()
:D
Imam dvije. na drugoj pise "I am naked under this. Taste my sausage":D
-
digger
2 1/2 paketa Kraft cream cheeseflora.sa wrote: sojka ona treća slika, ako je ono neki kolač sa sirom (kao što sam jela u UNITIC_u), moram reći da mi i nije nešto. :roll:
3 cijela jajeta
1/2 kg vrhnja
naribaj malo kore od limuna
1 solja secera (250 gr)
Sve blenderom izmjesati, staviti u ovalnu posudu u koju ste na dno stavili nesto putera i "Graham crakers" mrvice ili druge mrvice od keksa.
Peci 1 sat na 375 F, a onda ostaviti jos jedan sat u iskljucenoj rerni pa kasnije u frizider.
Napravio sam ga veceras sa goste i servirao sa svjezim malinama.
Flora, ti ne znas sta je GREAT cheese cake!
- flora.sa
kao što sam jela u Uniticu!!!digger wrote:2 1/2 paketa Kraft cream cheeseflora.sa wrote: sojka ona treća slika, ako je ono neki kolač sa sirom (kao što sam jela u UNITIC_u), moram reći da mi i nije nešto.
3 cijela jajeta
1/2 kg vrhnja
naribaj malo kore od limuna
1 solja secera (250 gr)
Sve blenderom izmjesati, staviti u ovalnu posudu u koju ste na dno stavili nesto putera i "Graham crakers" mrvice ili druge mrvice od keksa.
Peci 1 sat na 375 F, a onda ostaviti jos jedan sat u iskljucenoj rerni pa kasnije u frizider.
Napravio sam ga veceras sa goste i servirao sa svjezim malinama.
Flora, ti ne znas sta je GREAT cheese cake!
napisah: ako je isti okus, kao tog cakea, onda mi se ne sviđa...
nisam rekla da ne volim cheese cake, samo da mi se ne sviđa taj što sam jela tamo...
slikom, naime, podsejća na taj.