BIKERSKA PRAVILA (vezano za žene)

Podforum za motocikliste...
Post Reply
phil manzanera

#1 BIKERSKA PRAVILA (vezano za žene)

Post by phil manzanera »

Bikerska pravila (vezano za žene):

Ovo su pravila za koje bi svaki biker volio da njegova draga nauči i da nikada ne zaboravi. Svi su označeni sa brojem «1» jer su svi jednako važni. Predlažemo da postavite ova pravila na zgodno mjesto, tako da stalno podsječaju na svoju važnost.

1. Nauči da «odradiš» WC sjedalicu. Ti si velika djevojka. Ako je gore, spusti je dolje.

1. Nikada ne šišaj svoju kosu. Duga kosa je mnogo atraktivnija, nego kratka kosa. Razlog zašto se bikeri plaše ženidbe je taj što udate žene odmah krate kosu, tada je biker ustvari zaglavio sa «bitch»

1. Ukoliko pitaš pitanje na koje ustvari ne želiš odgovor, očekuj odgovor koji ustvari i ne želiš da čuješ.

1. Ako misliš da si debela, onda vjerojatno i jesi, ne pitaj bikera «da li si». On će odbiti da ti da odgovor.

1. Mnogo puta mi ne mislimo na tebe. Računaj sa time.

1. Ne budi toliko glupa da nas pitaš šta mislimo. Osim ako nisi spremna da diskutiraš o hladnom pivu, motorima i drugim ženama. Možda čak i o tvojoj najboljoj prijateljici.

1. Nedjelja je za vožnju motorom, najčešće sam. Računaj sa tim.

1. Mi ne volimo da idemo u kupovinu!

1. Kada moramo negdje da idemo zajedno, apsolutno bilo što što izabereš da obučeš, nama savršeno odgovara. Što slobodnije, to bolje.

1. Imaš dovoljno garderobe u ormaru i sasvim dovoljno cipela

1. Plakanje je ucjena.

1. Tvoj bivši je pametniji od mene, OK. Ne trebaš me podsjećati. Imao je dovoljno pameti da se riješi tebe.

1. Traži šta želiš. Neka ne bude nesporazuma: prikriveni nagovještaji ne pale; očiti nagovještaji ne pale; jaki nagovješaji ne pale. Reci jasno i glasno šta želiš!

1. Ne, mi ne znamo koji je datum. Niti ćemo ikada znati. Označite sve datume, vama važne, na kalendaru i podsjećajte nas često što je taj datum bliže.

1. Najveći broj bikera posjeduje najviše tri para čizama. Žašto misliš da bi ja mogao da odlučujem o tome koji od tvojih tridest pari cipela ide uz tvoju haljinu?

1. Da ili ne su odlični odgovori za bilo koje pitanje koje biste mogle postaviti.

1. Pristupi nam sa problemom samo ako želiš pomoć oko rješavanja istog. Za «rame za plakanje» se obrati svojoj najboljoj prijateljici.

1. Provjeri svoje ulje u autu ili motoru sama. Molim te!

1. Ne smatraj naše motore ili automobile igračkama. Sve to je ozbiljna stvar za nas.

1. Ne lažiraj orgazam. Radije bismo da se osječamo neefikasni, nego prevareni.

1. Sve što smo rekli prije šest mjeseci se ne prihvata kao argument. Ustvari, svi komenari su bezvrijedni nakon sedam dana, jer se mi niti ne sjećamo šta smo mogli reći prije sedam dana!

1. Ako se ni ti ne oblačiš kao ribe iz kataloga «Victoria's Secret», jer si se udebljala, ne očekuj od nas da izgledamo kao oni šupci iz sapunskih opera, iako mislimo da su oni svi ionako pederi.

1. Nešto što smo rekli, može se shvatiti na dva načina. Ako te jedan od ta dva načina čine tužnom ili ljutom, mislili smo ono drugo.

1. Ne zamjerajte nam što mjerkamo druge ribe, to je genetski.

1. Možete nas zamoliti da nešto uradimo, ili reći nam kako želite da to bude urađeno. Ne oboje. Ako ustavari znate kako bi to trebalo uraditi, onda to i – uradite.

1. Kada god je moguće, a ako želite nešto da kažete, recite to tokom reklama.

1. Kristifor Kolumbo nije trebao određivanje pravca, pa tako ni mi.

1. Ribe koje nose mali grudnjak, nemaju prava da se žale što bikeri gledaju u grudi. I druge ribe bi se trebale tako oblačiti, jer bikeri vole da gledaju u grudi!

1. Naši odnosi nikada više neće biti kao što su bili na početku i pomiri se sa tim i prestani da se žališ svojoj najboljoj prijateljici. Ni njena relacija nije ništa bolja od tvoje.

1. Ako nas svrbi, mi ćemo se počešati. Mi to radimo.

1. Mi nismo «čitači mozgova» niti ćemo to ikada biti. Ovaj naš nedostatak nije dokaz da se malo brinemo o vama.

1. Ako pitamo «šta je problem» i vi kažete «ništa», tada mi pretpostavljamo da je sve u redu. Tu se zaustavljamo.
.
.
.
.
.
Last edited by phil manzanera on 19/12/2007 22:17, edited 3 times in total.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

:lol: :thumbup:
Brzaner

Post by Brzaner »

Hehehe, superb job! Steta sto lova ne pada s neba pa da se covjek posveti gornjim pravilnikom u punom kapacitetu, a ne samo poneko ponesto i ponekad...

Nego, da nastavimo :D

1. Ako ti smeta da na motoru stalno sjedis nekome za ledjima, pa pobogu kupi si motor i nauci voziti, te neces se Apollom spustati na Mjesec!

1. Ponekad se motoristima desi da ih zatekne pljusak na putu, pa ako putujete zajedno, racunaj da ce osim njega jos neko da bude mokar od glave do pete - Ti!

1. Ukoliko brines sto se tvoj princ na celicnom konju dugo ne vraca sa voznje, slobodno mozes zakljuciti da je razlog to sto si u njegovom zivotu na drugom mjestu, jer jesi.

...
Dori

Post by Dori »

:lol: :thumbup:

Napravicu poster od ovoga (za kafane :D )
barby02

Post by barby02 »

Fakat je odlicno :-) pobrojano. Nema ona vise sta da pita, samo da slusa i radi :lol:
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Dena i barby02 imate piće od mene! Napokon neko od zenskog roda ko ova pravila ne shvata kao uvredu, nego kao šalu. Bikersku šalu. A, da je ozbiljno - ozbiljno je!:D
barby02

Post by barby02 »

Hvala i dogovoreno, drzim te za bik- na proljece :-D
Post Reply