BIKERI
-
djevojka iz sjene
Ma kakvi ljuta, nije mene tako lahko naljutiti. Nisam se pravilno izrazila. Rijec je o tome da ne nosim prstenje 
- DaysleepeR
"It takes more love to share the saddle than it does to share the bed."
prema tome...
prema tome...
-
djevojka iz sjene
Haleluja, vec sam pomslila da ste se ponovo uspavali...
Ticall, kada vec pitas, preferiram vise chopere nego brzanere. Brzaner ima svoje drazi, ali neka hvala....
I nadala sam se da ne moram dva puta pitati...
Ticall, kada vec pitas, preferiram vise chopere nego brzanere. Brzaner ima svoje drazi, ali neka hvala....
I nadala sam se da ne moram dva puta pitati...
-
Ticall
dayslepper slazem se sa izjavom maximalno
Djevojko ja ti vozim brzanera i sto se mene tice vozna je najmanji problem da se dogovorimo, ali ovi coperasi se nejavljaju tako da ces izgleda ipak morati i drugi put pitati jer su oni vecinom ozbiljni ljudi koji nemaju vremena za neozbiljne voznje
...malo ih ja zezam
......ako bas dotle dodje mogu ja posuditi od prijatelja nekog copara eto ako bas nista neuspije
......
....samo cekam ghost ridera da me malo provocira kako nudim voznju preko neta i da tamo razglasi raji...
....samo cekam ghost ridera da me malo provocira kako nudim voznju preko neta i da tamo razglasi raji...
-
djevojka iz sjene
Ma svaka ti cast, ekstra si.
Ja se jos uvijek nadam, da ce se ovi coperasi javiti, da mi ne kvare sliku koju imam o njima. Salim se, naravno, tu mi sliku niko i nista ne moze pokvariti.
Ali, uvijek stoji ova tvoja varijanta. Bar se nadam, neces se valjda i ti na kraju povuci...
Ja se jos uvijek nadam, da ce se ovi coperasi javiti, da mi ne kvare sliku koju imam o njima. Salim se, naravno, tu mi sliku niko i nista ne moze pokvariti.
Ali, uvijek stoji ova tvoja varijanta. Bar se nadam, neces se valjda i ti na kraju povuci...
- Bumbar
ma bona samo sacuvaj ovo sto je napismeno stavljenodjevojka iz sjene wrote:Ma svaka ti cast, ekstra si.
-
djevojka iz sjene
Vidim, nigdje njih, al' nema veze...necu im zamjeriti, ako su tako ozbljini kako kazes
Eh, sad samo jos da proljece dodje...
Eh, sad samo jos da proljece dodje...
- phil manzanera
Ozbiljni ljudi imaju i ozbiljno iskustvo: znate li vi neozbiljni sta je to u Sarajevu - navlakusa? Ako ne znate, skontacete, prije ili kasnije.
Do tada - SITNO!
Do tada - SITNO!
-
Ghost Rider
Ticall, samo ti vozaj djevojke pa ces traziti polir pastu da poliras rezervoar
Ove godine samo svoju hanumu vozam i to pod uslovom da obuce rukavice
Ove godine samo svoju hanumu vozam i to pod uslovom da obuce rukavice
-
djevojka iz sjene
Vidi ti sad ovih momenata...
Ticall, da ja odustanem dok imam vremena, moglo bi me skupo kostati???
Ticall, da ja odustanem dok imam vremena, moglo bi me skupo kostati???
-
Ticall
13 daj neke podatke koji motor,sta? koliko para?godiste?nesto, a ne ko indijanac daj da mi neko pomogne da prodam motor i nista i ovo dole nekontam imas jedan ili dva motora
-
Ghost Rider
Ja dajem i kredit bez ziranata ! 
- DaysleepeR
Coek, ja ga reklamiram gdje stignem, samo mi nemoj rec da i drugi hoces da prodas, to bi bilo razocarenje.13 wrote:ok!
ima li iko da mi pomogne da prodam motor .... !!!!!!!!!
ne panjemajem sta da radim ..... imam ih dvojicu .....
adjjjuuuuu
day-respect!
-
Ghost Rider
DaysleepeR wrote:Coek, ja ga reklamiram gdje stignem, samo mi nemoj rec da i drugi hoces da prodas, to bi bilo razocarenje.13 wrote:ok!
ima li iko da mi pomogne da prodam motor .... !!!!!!!!!
ne panjemajem sta da radim ..... imam ih dvojicu .....
adjjjuuuuu
day-respect!
...o kojim motorima je rijec ? nadam se da su motori, a ne rolleri
- DaysleepeR
Obadva su coperi, obadva Yamaha, jedan Virago 535, drugi Drag Star 650
-
13
uranili .... ljudi
day je pola rekao ..... prodajem viraga 535 ..... 97` godiste registrovan full oprema ..... presao 3000 kilometara ...... cijena je 7000KM ....... pa ko voli nek izvoli ..... zelio bih ga se rijesiti jer zjapi u garazi ..... a "garo" (dragstar) ...... ja MOJ!!!! .... pa Day prije bih bubreg prodo nego njega !!!!!!! .......
ps. indijanac je danas malo decidniji ......

day je pola rekao ..... prodajem viraga 535 ..... 97` godiste registrovan full oprema ..... presao 3000 kilometara ...... cijena je 7000KM ....... pa ko voli nek izvoli ..... zelio bih ga se rijesiti jer zjapi u garazi ..... a "garo" (dragstar) ...... ja MOJ!!!! .... pa Day prije bih bubreg prodo nego njega !!!!!!! .......
ps. indijanac je danas malo decidniji ......