Bikeri, krizirate li?

Podforum za motocikliste...
Post Reply
phil manzanera

#1 Bikeri, krizirate li?

Post by phil manzanera »

Bikeri, krizirate li?
Brzaner

Post by Brzaner »

Kako da ne, ko ce ba istrpit jos 3 mjeseca? Sve me nesto vuce ona Malta, kazu da ima najbolju klimu na planeti: http://www.internationalliving.com/coun ... orlds_best

:D
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Informacije iz Bara, Crna Gora od prije dva dana, bikeri iz Dubrovnika isli: 17 stupnjeva oliti stepeni, a danas u Neumu oko 13 stupnjeva oliti stepeni, Jadranska magistrala puna motociklista i motora, naravno. JBGA!!! Ovo JBGA nije zato sto oni DA, nego zato sto mi - NE!
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

kriziram zesce

ovo za magistralu i motore mi je potvrdila i akyx
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Kriza zestoka, ali valjda ce sada dani nizbrdo............

Ih, koliko sam planirao putovanja za ovu 2008. godinu, daj Boze zdravlja i novaca....planirao sam poderati dva para guma........vidjecemo sta nosi dan, a sta noc.......
ProS

Post by ProS »

de,pa zbog manje buke od tih kosilica,slobodnog prostora za pjesake od tih kosilica i prdavaca raznih,VOLIM zimu :oops:
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Nisi ti shvatio poentu ovoga threada, bikeri vole i vode dinamican zivot, ne razvlace se k'o tetke, tako da i zimi imamo mnogo aktivnosti, odnosno, pored skijanja, "ganjamo" one zimske motorne sanke po okolnim planinama do iznemoglosti, dok nam ruke ne otvrdnu od bolova ili dok ne potrosimo sav novac koji imamo kod sebe....Bas nam je fino, tako nam i treba :D

P.S.
Zaboravh ti reci da bikeri sa ovoga foruma, kao i bikeri sa kojima se mi druzimo nemaju kosilice, to smo vozili kada smo bili u osnovnoj skoli, vec velike, mocne i skupe masine. Jbga, tako ti je to.
ProS

Post by ProS »

znas pisati,pa te i ne mogu svrstati u grupicu koja ce zujati gradom i stvarati buku :D nadam se :oops: a,mocnim i skupim masinama privlaciti djevojke,zeljne takve paznje sa nesvjesnom potrebom za nastavljanjem njihovih trauma iz djetinjstva :oops: :oops:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

ProS,

koliko god ti mislio i imao iluziju da si u poziciji da odjedjujes sta je OK a sta ne, uvjeravam te da nisi, te tvoje misljenje ostaje samo tvoje.

Iskreno te pozivam da, u dane lijepog vremena kada se na ulicama pojave masine koje tebi stvaraju nelagodu, ucinis korak vise i licno ljudima koji sa njima upravljaju saopstis svoje neslaganje.

Stvarno mi ne moramo citati svacije misljenje.

I btw. vec dva puta zaredom ovdje postas offtopic, tako da je svakako vrijeme da se zalaufas negdje drugo.

pozdrav.
Post Reply