Bijele Udovice

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Meho Kodro

#26 Re: Bijele Udovice

Post by Meho Kodro »

Ovo danas im je nakon dugo vremena bila emisija za :lol:

Gost bio CIRO BLAZEVIC 8-)

http://vinovo.magnify.net/playlist/BIJELE-UDOVICE
Tu ima snimak veceg dijela emisije
Posebno je zanimljivo kad Ciro kaze "U Islamu su najpametniji" :D
Nema sta Ciro nije rekao, sve mu se po stanu dize od Viagre, sem.... , doveo je jednog Bosanca da "razvali" u krevetu ona dva voditelja, zove ga "gledalac" iz Bosne i vice Ciro Kralju, smjestili mu intervju sa laznim novinarom, itd, itd...

Ukratko URNEBES :lol: :faraon1:

......................................................................
Ćiro: Bio sam kod Žuži po savjet o seksu
Miroslav Blažević, legendarni nogometni trener, trenutačno na klupi reprezentacije BiH, otvoreno je u gostima kod Bijelih udovica govorio o intimnim stvarima. Primjerice, saznali smo da mu se, kad proguta viagru, dižu parketi i zastori, samo ne ono što bi trebalo. Na kraju je ipak odbio poziv svojih domaćica da zajedno odu u popularni sado-mazo klub.

......................................................................
Skyfox

#28 Re: Bijele Udovice

Post by Skyfox »

gledao sam kad je bila Indira iz Colonije, nisu losi ali ona je smjeh sama od sebe... :-) :D
stef_mrcina

#29 Re: Bijele Udovice

Post by stef_mrcina »

Ponajprije vrlo jednostavno, sav video iz današnje emisije: In Magazin 24.04.2009.

A sad pojedinačno:

Vlatka Pokos na nišanu Bijelih Udovica

U zdrav mozak - Marijan Ban
Evo je jedan od boljih u zdrav mozak! :thumbup:

Kako je Vlatka izletila iz studija Bijelih Udovica
Auuu....
:run: :lol:

Skrivena kamera: Nikolina Pišek
Kakav car je ovaj Želimir!!! :D :D

Sarma: Ante unio pomutnju u kuću
Ova Sarma mi se sve više i više sviđa! :mrgreen: :thumbup:

Hit deponij: Srebrna krila - Na modrom nebu iznad Zagreba
Auuuu, predobroooo! :lol: :lol:

NEW SITE: BIJELE UDOVICE :thumbup:
stef_mrcina

#30 Re: Bijele Udovice

Post by stef_mrcina »

Prvo evo link do videa iz jučerašnje emisije - Bijele Udovice: Red Carpet, 26.04.2009.

Evo i iz te emisije koji video ima:
Dražen Žanko u 'Želimirovu svijetu'
Želimire CARU!!!

Intervju sa Mirnom Berned
Predobro!
stef_mrcina

#31 Re: Bijele Udovice

Post by stef_mrcina »

In Magazin, 01.05.2009.

Gost emisije - Neda Ukraden
Ova Ne(a)da bi sam pjevala :D

Sarma: Ko tu koga 'prći'?
Simona je predobra, rrrrr :lol:

Neda Ukraden u Želimirovom svijetu
Dobraaaa :lol:

U zdrav mozak Idora Hegel
Auuuu, svaka čast!!! Na kraju, Vi ste bolesni :thumbup:

Skrivena kamera s Urbanom
Na kraju skoro fajt! :bih:

Bakice
Standard :D

Želimir postao 'Slučajni turist'
Nešto novo, sviđa mi se, najjača je faca onog lika kad mu pojede sladoled :dance:
bahtinho

#32 Re: Bijele Udovice

Post by bahtinho »

Meho Kodro wrote:http://vinovo.magnify.net/playlist/BIJELE-UDOVICE
Svi VIDEO skecevi ovih humorista

Emituju na Novoj TV, poznati su po tome sto ne zezaju "obicne" ljude nego manekenke, pjevace, glumce razne samozvane selebritije, a cak su i dosta poznatih politicara u Hrvatskoj "naguzili" :D

Prica o tome kako su namagarcili neku damu iz Big Brothera (video na linku gore)
NAKON što se slikala za novo izdanje hrvatskog Playboya, kontroverzna Rina Dehni iz posljednje sezone Big Brothera nasjela je na foru Bijelih udovica. Naime, u njihovom prilogu emisije "IN magazin", "U zdrav mozak", dvojac Mario Lipovšek i Davor Jurkotić nazvali su bivšu BB stanarku, predstavili se kao zaposlenici foto-studija Dragić te joj ponudili slikanje za kalendar na temu hrvatskih ljepotica.

"Možete li mi reći koji je honorar?"

"Evo radimo kalendar 'Hrvatske ljepotice' pa smo zainteresirani, naravno riječ je o plaćenom honoraru, da li bi vi htjeli biti njemu", upitale su Bijele udovice na što je oduševljena Rina pristala. Točna ponuda za Riječanku Rinu bila je slikanje u toplesu što njoj nije nimalo problem s obzirom, kako kaže, ima dugu kosu pa može prekriti grudi.

"Možete li samo reći koji je honorar kada bih se slikala u toplesu", upitala je Rina na što su joj ponudili dvije i pol tisuće eura. "Opa, onda može toples i bez kose", pristala je Rina. Nakon toga dečki su odlučili ići malo dalje pa su je upitali kolika je cijena kada bi pokazala "picu".

"Je li to ona Rina koja se jebala po televiziji?"

"Kad bi se pica vidjela onda sigurno više od toga. Pa ne može biti ista cijena za grudi i picu?! Sigurno bi bilo dvije tisuće skuplje", odgovorila je naivna Rina. Priča je postala puno zanimljivija kada su je upitali koji broj grudi ima. "Imam grudi broj dva. Dvojka prekrasnih grudi i još s kombinacijom kose do pice", odgovorila je Rina na što su joj Bijele udovice rekle kako "to nisu grudi već mjesto gdje idu grudi".

Nakon malo nagovaranja Rina je pristala na sastanak kako bi mogli provjeriti njezine sise. Dogovor je bio u 21 sat u hotelu u Rijeci, što njoj nije bio problem. Cijela priča, odnosno razgovor se završio nakon što su joj priznali kako ipak povlače ponudu jer ima premale grudi. "Je li to ona Rina koja se jebala po televiziji?" upitao je za kraj Mario na što se Rina naljutila i poklopila slušalicu.
Kako je Bugojanac nasjeo
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SnowWhite

#33 Re: Bijele Udovice

Post by SnowWhite »

Meho Kodro wrote:
Her Flick wrote:napokon nesta smijesno i zdravog humora
puno bolje i kvalitetnije od genijalaca, male klinike, nad lipom , susjeda i ostale hrvatske zabokrecine
Tu si u pravu - Lipa, Susjedi... su :roll: :evil:
Bitange i Princeze te Gregurevicev "Odmori se" su jedino duhovito (HTV, NOVA TV, RTL) sem Udovica

Bitange i princeze su mi mrak...Rene mi je genijalcina,ona mala plava (''kissy,kissy'') isto...ne volim ni ja hrvatski humor :zzzz: ,ali Bijele Udovice i Bitange obozavam...mada su zaista bili bolji na lokalnoj rijeckoj televiziji... :thumbup:
Post Reply