Bijele cipele

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
sarajevo_84

#1 Bijele cipele

Post by sarajevo_84 »

Drage forumašice,
molim za vašu pažnju, trebaju mi bijele cipele sa petom (ne prevelikom 6-7 cm), koje bih obula uz vjenčanicu, a koje bih također mogla iskoristiti i kasnije.

Dakle, da ne bude ono kao svadbene i poslije ih ostavim na izlog da ih gledam.

Gdje bih u Sarajevu mogla naći nešto takvo?

Molim pomoć...

:roll: :roll:
alica.k

#2 Re: Bijele cipele

Post by alica.k »

jojoj, nemoj sebi stvaljati sliku u glavu, neces onda nikad to kod nas naci.

jel ti narucivanje online opcija?
surajaa

#3 Re: Bijele cipele

Post by surajaa »

alica.k wrote:jojoj, nemoj sebi stvaljati sliku u glavu, neces onda nikad to kod nas naci.

jel ti narucivanje online opcija?
Ja pitah vec na temi cipelice, ali moze i ovdje...moze li mi neko preporuciti radnje gdje se mogu kupiti lijepe svadbene cipele, uvazavam sve prijedloge i van Sarajeva, npr. Mostar, Banjaluka...

Ako ne uspijem naci ono sto zelim, bazirat cu se na online kupovinu, i te prijedloge i iskustva rado prihvatam...

alica, znam da imas dosta iskustva s online kupovinom, koje stranice preporucujes, gledala sam na Asosu, losa im je ponuda bas tih svadbenih cipela, a ebay jos gori...
alica.k

#4 Re: Bijele cipele

Post by alica.k »

pa asos nema bas svadbene cipele...al ima ove sto sarajevo_84 trazi...znaci bijele sto mogu na vjencanicu a moci ce ih nositi i kasnije. sad im je mid-season sale.

a sto se tice bas svadbenih...neam pojma! nisam se nikad udavala nit namjeravam u skoroj buducnosti pa nisam to nikad ni gledala.

imate jos i solestruck.com i schuh.co.uk i imaju finih bijelih stikli :D

ove hush puppies su meni pre pre
addy_sa

#5 Re: Bijele cipele

Post by addy_sa »

juče sam bio u "Saraz-u" i vidio i muške i ženske bijele cipele tako nekako kako si opisala.. a zapazio sam jer su bijele i kontam u sebi šta će kome bijele cipele :-D
surajaa

#6 Re: Bijele cipele

Post by surajaa »

Ne bi mi bilo zao platiti ih i malo vise samo ako bih nasla ono sto zelim...

Alica, moj i tvoj stil su definitivno teske suprotnosti, ove tvoje su slatke, ali ja ih nikada ne bih obukla, posebno ne na vjencanje...ja zelim cipele s visokom potepticom, platformom, peep toe naprijed, a sudeci po onome sto nase radnje nude, najprije cu si zelju ostvariti putem online kupovine, nadam se da te mogu pitati nesto u vezi s tim, ako mi zatreba, jer ja s online kupovinom nemam nikakvog iskustva.

Badgley Mischka ima divne modele, naravno cijene su visoke, ali sigurno da ima i nekih jeftinijih modela koji nemaju tako poznato ime, a isto su lijepi

Image

Image

Image
alica.k

#7 Re: Bijele cipele

Post by alica.k »

realno, ja ne bi stikle ni obukla na vjencanje.
jos realnije, vjerovatno bi se udala u farmericama :D.

samo kazem da su slatke (al bi bio epic fail da ja pokusam hodati na tome). i btw, trazila je sarajevo 84 nizu petu.
surajaa

#8 Re: Bijele cipele

Post by surajaa »

alica.k wrote:realno, ja ne bi stikle ni obukla na vjencanje.
jos realnije, vjerovatno bi se udala u farmericama :D.

samo kazem da su slatke (al bi bio epic fail da ja pokusam hodati na tome). i btw, trazila je sarajevo 84 nizu petu.
hehe, razumijem ja tebe, imam drugaricu koja razmislja poput tebe, ali zato ovaj svijet i jeste tako divan, svi smo satkani od istog materijala, a tako razliciti i svoji...svako sebe pronadje u necemu drugacijem i hvala Bogu da je tako...

pitanje: Ako narucim cipele preko neta, negdje iz Evrope, za koliko dana bi trebalo da su kod mene u Sarajevu? thnx
alica.k

#9 Re: Bijele cipele

Post by alica.k »

ako je iz evrope, ja to obicno dobijem za max 7 dana...radnih.
zazana

#10 Re: Bijele cipele

Post by zazana »

Evo ovdje ima finih bridal shoes
http://www.monsoon.co.uk/shoes/bridal-s ... idalshoes/
Ne znam da li bi dostavljali u BiH, možeš im poslati mail i pitati.

Njihovu prodavnicu imaš u Zagrebu, u Arena centru.
alica.k

#11 Re: Bijele cipele

Post by alica.k »

ne dostavlja monsoon kod nas, nazalost :(

We currently deliver to Bulgaria, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Poland, Republic of Ireland, Slovak Republic, Sweden and Switzerland.
LieToMe

#12 Re: Bijele cipele

Post by LieToMe »

kolegica se nedavno udavala i uzela je u skenderiji, dole u nekoj od prodavnica, mislim da ce najprije biti u onoj prodavnici vjencanica (blizu varteksa). ona je po prilicno muhanata ali nasla je iz prve, jer je i ona trazila neke da moze svaki dan. mogu provjeriti s njom ako hoces ali pogledaj dole najprije ces naci u ovim prodavnicama koje su specijalizirane za vjencanja. imas i na m dvoru i na carsiji pa malo se provrti naci ces. ja se licno ne bih usudila naruciti preko neta jer sve zavisi od modela. sretno pa javi :-D
sarajevo_84

#13 Re: Bijele cipele

Post by sarajevo_84 »

LieToMe wrote:kolegica se nedavno udavala i uzela je u skenderiji, dole u nekoj od prodavnica, mislim da ce najprije biti u onoj prodavnici vjencanica (blizu varteksa). ona je po prilicno muhanata ali nasla je iz prve, jer je i ona trazila neke da moze svaki dan. mogu provjeriti s njom ako hoces ali pogledaj dole najprije ces naci u ovim prodavnicama koje su specijalizirane za vjencanja. imas i na m dvoru i na carsiji pa malo se provrti naci ces. ja se licno ne bih usudila naruciti preko neta jer sve zavisi od modela. sretno pa javi :-D
Hvala Vam drage moje na savjetima i prijedlozima, našla sam bijele cipelice u Astri i baš su onakve kakve sam htjela... :-D
CherryLips

#14 Re: Bijele cipele

Post by CherryLips »

surajaa wrote:Ne bi mi bilo zao platiti ih i malo vise samo ako bih nasla ono sto zelim...

Alica, moj i tvoj stil su definitivno teske suprotnosti, ove tvoje su slatke, ali ja ih nikada ne bih obukla, posebno ne na vjencanje...ja zelim cipele s visokom potepticom, platformom, peep toe naprijed, a sudeci po onome sto nase radnje nude, najprije cu si zelju ostvariti putem online kupovine, nadam se da te mogu pitati nesto u vezi s tim, ako mi zatreba, jer ja s online kupovinom nemam nikakvog iskustva.

Badgley Mischka ima divne modele, naravno cijene su visoke, ali sigurno da ima i nekih jeftinijih modela koji nemaju tako poznato ime, a isto su lijepi

Image

Image

Image
ove druge sa slike su supeeeer,je li neko gdje bar slicne smeknuo,boja je diiivnaaa..:):)
Post Reply