Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neko mi je premjestio moj post o porijeklu bosanskog graha prebacio na dio bez cenzure, što je jako glupo i nekorektno.
Da sam htio valjati gluposti o grahu, u bez cenzure, tamo bi i piso post, sto je sasma logicno. Ovako je neki neshvaceni genije moj post o jednoj ocitoj povijesnoj temi, dakle raspravu o porijeklu grada, potpuno zasnovanoj na činjenicama o relevantnoj literaturi, nicim izazvan prebacio u necenzuriusani dio.
O tempora o mores! (Cirecon).
Pa kad cemo se vise jednom nauciti kulturi i ne podmetati ngu jedni drugima iz nekakve obijesti ili sta li vec.
robertredford60 wrote:Neko mi je premjestio moj post o porijeklu bosanskog graha prebacio na dio bez cenzure, što je jako glupo i nekorektno.
Da sam htio valjati gluposti o grahu, u bez cenzure, tamo bi i piso post, sto je sasma logicno. Ovako je neki neshvaceni genije moj post o jednoj ocitoj povijesnoj temi, dakle raspravu o porijeklu grada, potpuno zasnovanoj na činjenicama o relevantnoj literaturi, nicim izazvan prebacio u necenzuriusani dio.
O tempora o mores! (Cirecon).
Pa kad cemo se vise jednom nauciti kulturi i ne podmetati ngu jedni drugima iz nekakve obijesti ili sta li vec.
Hvala i vratite post na temu povijest.
khm.....ne sekiraj se jarane sad će zoomke i tebe i temu vratiti oklen ste i došli