Bijedno

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
robertredford60

#1 Bijedno

Post by robertredford60 »

Neko mi je premjestio moj post o porijeklu bosanskog graha prebacio na dio bez cenzure, što je jako glupo i nekorektno.

Da sam htio valjati gluposti o grahu, u bez cenzure, tamo bi i piso post, sto je sasma logicno. Ovako je neki neshvaceni genije moj post o jednoj ocitoj povijesnoj temi, dakle raspravu o porijeklu grada, potpuno zasnovanoj na činjenicama o relevantnoj literaturi, nicim izazvan prebacio u necenzuriusani dio.

O tempora o mores! (Cirecon). :run:

Pa kad cemo se vise jednom nauciti kulturi i ne podmetati ngu jedni drugima iz nekakve obijesti ili sta li vec.

Hvala i vratite post na temu povijest.
:twisted: :skoljka:
elSaik

#2 Re: Bijedno

Post by elSaik »

Jel tema o grahu ili gradu?! :? :mrgreen:
hakazvaka

#3 Re: Bijedno

Post by hakazvaka »

i cAn usE anNoyiNg texT forMatS tOO
zelenashica

#4 Re: Bijedno

Post by zelenashica »

robertredford60 wrote:Neko mi je premjestio moj post o porijeklu bosanskog graha prebacio na dio bez cenzure, što je jako glupo i nekorektno.

Da sam htio valjati gluposti o grahu, u bez cenzure, tamo bi i piso post, sto je sasma logicno. Ovako je neki neshvaceni genije moj post o jednoj ocitoj povijesnoj temi, dakle raspravu o porijeklu grada, potpuno zasnovanoj na činjenicama o relevantnoj literaturi, nicim izazvan prebacio u necenzuriusani dio.

O tempora o mores! (Cirecon). :run:

Pa kad cemo se vise jednom nauciti kulturi i ne podmetati ngu jedni drugima iz nekakve obijesti ili sta li vec.

Hvala i vratite post na temu povijest.
:twisted: :skoljka:

khm.....ne sekiraj se jarane sad će zoomke i tebe i temu vratiti oklen ste i došli :kravata: :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#5 Re: Bijedno

Post by Bobi »

Šta?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#6 Re: Bijedno

Post by pape »

robertredford60 wrote:Neko mi je premjestio moj post o porijeklu bosanskog graha prebacio na dio bez cenzure, što je jako glupo i nekorektno.
@robi, .... tvoje je da pises, ... na administraciji ovog foruma je da uredjuje. Nema potrebe o ovome vise govoriti.
Locked