Sta je sljedece u nezadrzivom napredovanju...Da je BIHnet jedan od vodećih internet servisa u Bosni i Hercegovini, te da ide u korak sa nasavremenijom tehnologijom i tehnološkim dostignućima, pokazuje i podatak da je samo za Vas omogućio nove usluge i mogućnosti komuniciranja, te je tako ispred nekih vodećih mail provaidera u svijetu.
U prilog tome pokazuje činjenica da su BIHnetovi korisnici već u prilici koristiti ponuđene usluge slanja e-maila na sms (e-mail2sms) kao i (sms2e-mail), a Hotmail, neke od njih tek priprema...
Naime, u prošli utorak potpisali su ugovor sa dvije indijske kompanije mobilnih telefona o pružanju usluga slanja sms-a na e-mail, o tome kada će usluga biti dostupna i koliko će koštati još uvijek nije određeno.
Detaljnije informacije o tome možete naći ovdje
Tako je po ko zna koji put BIHNet pokazao da vodi brigu o svojim korisnicima, te da im uvijek pruža samo najbolje i najkvalitetnije usluge.
Nadam se da ste prepoznali naš kvalitet i da će Vaš odabir i u buduće biti BIHnet
Vaš BIHnet tim
BIHnet ispred Hotmaila
-
BigusDickus
#1 BIHnet ispred Hotmaila
- bug
ne kontam, je l' oni misle da su izmisliti sms2mail i obratno tehnologiju?U prilog tome pokazuje činjenica da su BIHnetovi korisnici već u prilici koristiti ponuđene usluge slanja e-maila na sms (e-mail2sms) kao i (sms2e-mail), a Hotmail, neke od njih tek priprema...
pa to meni radi otkako znam za internet
-
BigusDickus
Pa tome se i smijem...
...mislim da LogoSoft ima tu uslugu u upotrebi, ko zna od kada...a ne znam za ostale ISP-ove... 
-
BigusDickus
A ovo je jedna od najlegendarnijih izjava...
Izbor Bosanskog jezika na webmailu
Da bi se omogučilo prikazivanje webmaila na Bosanskom jeziku potrebno je u samom Internet browseru postaviti Croatian jezik kao defaultni jezik...
-
BigusDickus
Rezultat je mozda jos komicniji...

...nigdje nasih slova, a koriste se i ciste "bosanske" rijeci kao npr. "defaultni", "Inbox", "Sent", "Trash"...
i naravno, sa padajuceg menija se bira jezik: "Bosnian"...stvarno, odlican primjer instant-patriotizma... 

...nigdje nasih slova, a koriste se i ciste "bosanske" rijeci kao npr. "defaultni", "Inbox", "Sent", "Trash"...
-
BigusDickus
Oh, zaboravio sam na "dvije e-mail adrese, kapaciteta 40MB"...covjece, kako velikodusno...
Inace, da bi koristio drugu e-mail adresu, treba fizicki otici u postu i popuniti obrazac...bla, bla....kao sto dolikuje imidzu "vodeceg ISP-a" u Bosni i Hercegovini...
Inace, da bi koristio drugu e-mail adresu, treba fizicki otici u postu i popuniti obrazac...bla, bla....kao sto dolikuje imidzu "vodeceg ISP-a" u Bosni i Hercegovini...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Zna li Gazz za to?
:D Ako ne zna, ne brini, necemo joj reci
:D
-
BigusDickus
DA...
...poslije visemjesecnog cekanja...a sad, malo po malo otkrivam sve sto ovaj "tehnoloski lider" ima u svojoj "raskosnoj" ponudi... 
- horns&drums
Ko ce doci na uvidjaj???
Aha...nek dodju...
Aha...nek dodju...
-
BigusDickus
Ja predao zahtjev, tamo negdje u oktobru (2004.
)...i ovi se pojavise jucer...
A to za uvidjaj ima neke naznake seksualnog dijaloga, pa se ti plakni, za svaki slucaj...
A to za uvidjaj ima neke naznake seksualnog dijaloga, pa se ti plakni, za svaki slucaj...
-
BigusDickus
Ja sam bio oprezan...nisam bio sam kod kuce i pazio sam da im ne okrenem ledja... 
-
BigusDickus
Meni su rekli za 10, pa ti vidi...
Nisu imali dovoljno ADSL modema...tako kazu...potraznja premasila ocekivanja i sl.
Nisu imali dovoljno ADSL modema...tako kazu...potraznja premasila ocekivanja i sl.
- horns&drums
bug wrote:pametnobtw sto im je trebalo tri mjeseca da ti dodju, meni su rekli za 15 dana
ma
neka
samo
dodju 
- horns&drums
Naravno da neces, jos kad sam ovo cuo...
:D
Spreman sam
Spreman sam