bihforum.com sta se desilo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

L u c i f e r

#26 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by L u c i f e r »

fatamorgana wrote:
L u c i f e r wrote:Pa onda onaj Dernek...

Klitorix ce vrlo brzo skiknut, eo glava, kurce se plaho i ne jebu korisnike ni 2%...
Jebu, jebu, :lol:
Masala, sad su havatari s desne strane i ukinut je mrski tapatalk... :bih:
Cybernetic

#27 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 20:38, edited 1 time in total.
ho oponopono

#28 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by ho oponopono »

...kamo srece da osvanu jezikare kakve ni po babi ni po stricevima ali eto utopija... :pusi2:
1941.

#29 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by 1941. »

Steta, bilo je divnih ljudi i fine raje na oba pomenuta foruma.
skupljac_zeljeza

#30 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by skupljac_zeljeza »

1941. wrote:Steta, bilo je divnih ljudi i fine raje na oba pomenuta foruma.
Na oba foruma je glavnu riječ vodila ista grupa. Kada su se nešto posvađali 2005. na bihnetovom forumu onda je njih desetak osnovalo bih forum i ako si se zakačio sa jednim onda si i sa njih deset. Zatim se stvara još par klanova koji su se družili i u RL pa su se ti antagonizmi i zakulisne radnje na PP prenosile i u stvarni život čak da su jednom ljekaru iz Sarajeva u blizini Tuzle na nekom parkingu probušili njih trojica bubreg šrafcigerom.
fatamorgana

#31 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by fatamorgana »

skupljac_zeljeza wrote:
1941. wrote:Steta, bilo je divnih ljudi i fine raje na oba pomenuta foruma.
Na oba foruma je glavnu riječ vodila ista grupa. Kada su se nešto posvađali 2005. na bihnetovom forumu onda je njih desetak osnovalo bih forum i ako si se zakačio sa jednim onda si i sa njih deset. Zatim se stvara još par klanova koji su se družili i u RL pa su se ti antagonizmi i zakulisne radnje na PP prenosile i u stvarni život čak da su jednom ljekaru iz Sarajeva u blizini Tuzle na nekom parkingu probušili njih trojica bubreg šrafcigerom.
A koji si od nickova koristio anamo? :kiss:
Prolaznick

#32 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by Prolaznick »

Cherry-Cherry wrote:Bila je jedna, što je svakom loncu bila poklopac. Pumpkin, ja mislim...

Najblaže rečeno - "loncu poklopac" ! Sjećam se te "mustre"... Teška internetska ovisnica, koja je uz to još i umislila
da je je jako pametna, da je uvijek u pravu i da sve zna ! ( Jad i tuga... Odoh negdje da se isplačem ! :-) )
KUZNETSOV

#33 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by KUZNETSOV »

Prolaznick wrote:
Cherry-Cherry wrote:Bila je jedna, što je svakom loncu bila poklopac. Pumpkin, ja mislim...

Najblaže rečeno - "loncu poklopac" ! Sjećam se te "mustre"... Teška internetska ovisnica, koja je uz to još i umislila
da je je jako pametna, da je uvijek u pravu i da sve zna ! ( Jad i tuga... Odoh negdje da se isplačem ! :-) )
da to nije ona luna.luna sa klix komentara? :lol: treba je nepresušna, za 3 mjeseca 3k komentara :lol:
Cherry-Cherry

#34 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by Cherry-Cherry »

KUZNETSOV wrote:
Prolaznick wrote:

da to nije ona luna.luna sa klix komentara? :lol: treba je nepresušna, za 3 mjeseca 3k komentara :lol:
Ženska je mislila, da su svi protiv nje, a ona lafo zeznuta, pa nešto ko šukala. :lol:
studiorum_tuzlaensis

#35 Re: bihforum.com sta se desilo?

Post by studiorum_tuzlaensis »

Bio registrovan, i kao što je rečeno, forum je bio živi odron koji je administracija uništila iako sam upoznao par cura i jednog lika koji mi je fakat valjo u životu kasnije. Uglavnom, ta neka ekipica iz Tuzle je vodila glavnu riječ uz frigidnu Volmeisse bečku plesačicu koju je nasljedila neka debela studentica kasnije. Bilo je i zanimljivih momenata, ali uglavnom je bila politika ako dirneš jednog lika, čak da to i ne skontaš, na tebe se sruči drvlje i kamenje, kao ti si seljačina i ne poznaješ gospodske manire.

A pumpkinusa je bila tipični primjer kako funkcioniše usidjelički način života u nedostatku dobrog koitusa i kvalitetnog udaranja batinom po mindži.

Uglavnom, nek im je teška crna internetska arhiva, ako koga zanima :D
Post Reply