Masala, sad su havatari s desne strane i ukinut je mrski tapatalk...fatamorgana wrote:Jebu, jebu,L u c i f e r wrote:Pa onda onaj Dernek...
Klitorix ce vrlo brzo skiknut, eo glava, kurce se plaho i ne jebu korisnike ni 2%...
bihforum.com sta se desilo?
-
L u c i f e r
#26 Re: bihforum.com sta se desilo?
-
Cybernetic
#27 Re: bihforum.com sta se desilo?
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 20:38, edited 1 time in total.
- ho oponopono
#28 Re: bihforum.com sta se desilo?
...kamo srece da osvanu jezikare kakve ni po babi ni po stricevima ali eto utopija... 
- 1941.
#29 Re: bihforum.com sta se desilo?
Steta, bilo je divnih ljudi i fine raje na oba pomenuta foruma.
- skupljac_zeljeza
#30 Re: bihforum.com sta se desilo?
Na oba foruma je glavnu riječ vodila ista grupa. Kada su se nešto posvađali 2005. na bihnetovom forumu onda je njih desetak osnovalo bih forum i ako si se zakačio sa jednim onda si i sa njih deset. Zatim se stvara još par klanova koji su se družili i u RL pa su se ti antagonizmi i zakulisne radnje na PP prenosile i u stvarni život čak da su jednom ljekaru iz Sarajeva u blizini Tuzle na nekom parkingu probušili njih trojica bubreg šrafcigerom.1941. wrote:Steta, bilo je divnih ljudi i fine raje na oba pomenuta foruma.
- fatamorgana
#31 Re: bihforum.com sta se desilo?
A koji si od nickova koristio anamo?skupljac_zeljeza wrote:Na oba foruma je glavnu riječ vodila ista grupa. Kada su se nešto posvađali 2005. na bihnetovom forumu onda je njih desetak osnovalo bih forum i ako si se zakačio sa jednim onda si i sa njih deset. Zatim se stvara još par klanova koji su se družili i u RL pa su se ti antagonizmi i zakulisne radnje na PP prenosile i u stvarni život čak da su jednom ljekaru iz Sarajeva u blizini Tuzle na nekom parkingu probušili njih trojica bubreg šrafcigerom.1941. wrote:Steta, bilo je divnih ljudi i fine raje na oba pomenuta foruma.
-
Prolaznick
#32 Re: bihforum.com sta se desilo?
Cherry-Cherry wrote:Bila je jedna, što je svakom loncu bila poklopac. Pumpkin, ja mislim...
Najblaže rečeno - "loncu poklopac" ! Sjećam se te "mustre"... Teška internetska ovisnica, koja je uz to još i umislila
da je je jako pametna, da je uvijek u pravu i da sve zna ! ( Jad i tuga... Odoh negdje da se isplačem !
- KUZNETSOV
#33 Re: bihforum.com sta se desilo?
da to nije ona luna.luna sa klix komentara?Prolaznick wrote:Cherry-Cherry wrote:Bila je jedna, što je svakom loncu bila poklopac. Pumpkin, ja mislim...
Najblaže rečeno - "loncu poklopac" ! Sjećam se te "mustre"... Teška internetska ovisnica, koja je uz to još i umislila
da je je jako pametna, da je uvijek u pravu i da sve zna ! ( Jad i tuga... Odoh negdje da se isplačem !)
- Cherry-Cherry
#34 Re: bihforum.com sta se desilo?
Ženska je mislila, da su svi protiv nje, a ona lafo zeznuta, pa nešto ko šukala.KUZNETSOV wrote:da to nije ona luna.luna sa klix komentara?Prolaznick wrote:Cherry-Cherry wrote:Bila je jedna, što je svakom loncu bila poklopac. Pumpkin, ja mislim...
da je je jako pametna, da je uvijek u pravu i da sve zna ! ( Jad i tuga... Odoh negdje da se isplačem !)
treba je nepresušna, za 3 mjeseca 3k komentara
- studiorum_tuzlaensis
#35 Re: bihforum.com sta se desilo?
Bio registrovan, i kao što je rečeno, forum je bio živi odron koji je administracija uništila iako sam upoznao par cura i jednog lika koji mi je fakat valjo u životu kasnije. Uglavnom, ta neka ekipica iz Tuzle je vodila glavnu riječ uz frigidnu Volmeisse bečku plesačicu koju je nasljedila neka debela studentica kasnije. Bilo je i zanimljivih momenata, ali uglavnom je bila politika ako dirneš jednog lika, čak da to i ne skontaš, na tebe se sruči drvlje i kamenje, kao ti si seljačina i ne poznaješ gospodske manire.
A pumpkinusa je bila tipični primjer kako funkcioniše usidjelički način života u nedostatku dobrog koitusa i kvalitetnog udaranja batinom po mindži.
Uglavnom, nek im je teška crna internetska arhiva, ako koga zanima
A pumpkinusa je bila tipični primjer kako funkcioniše usidjelički način života u nedostatku dobrog koitusa i kvalitetnog udaranja batinom po mindži.
Uglavnom, nek im je teška crna internetska arhiva, ako koga zanima