Koje je bolje, koji više daju, na što pripaziti itd.
koliko naplaćuju dodatno šlepanje van paketa itd, i takve stvari.
tj. koji su najbolji po vama, kakva je pomoć kod kojih van Bih itd.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Gdje si to vidjela ? Meni su iz prve ruke kazali da je besplatno, imao sam i njihov letak gdje je to pisalo.zlo zlo wrote:prospekti sa stranica su proučeni sve, nije ni pitanje koliko košta, dat 50km više je ok ako si zaštićenijinego živa iskustva, koji su bolji
pardon ali vidjeh negdje da bh amk šlepanje vozila u bih zadnji paket je max 100km ostalo se doplati
a to je dio koji me zanima najviše, ako mi se pokvari vozilo/ili nesreća, i ne mogu ga odmah popraviti, koji će mi ga došlepati do kuće.
Nema toliko posla četvrtkom u triglav osiguranjucondy wrote:
Ti si ovjde izgleda da malo reklamiraš osigurnja
Da. Do 100km je besplatno. Imas dva slepanja. Jedno besplatno do 20km i drugo do 100km.condy wrote:Gdje si to vidjela ? Meni su iz prve ruke kazali da je besplatno, imao sam i njihov letak gdje je to pisalo.zlo zlo wrote:prospekti sa stranica su proučeni sve, nije ni pitanje koliko košta, dat 50km više je ok ako si zaštićenijinego živa iskustva, koji su bolji
pardon ali vidjeh negdje da bh amk šlepanje vozila u bih zadnji paket je max 100km ostalo se doplati
a to je dio koji me zanima najviše, ako mi se pokvari vozilo/ili nesreća, i ne mogu ga odmah popraviti, koji će mi ga došlepati do kuće.
Daj link.
Ti si ovjde izgleda da malo reklamiraš osigurnja
Bihamk kartica plus... dodali su jos jednu uslugu... Van BiH besplatno slepanje do 100km do mehanicara.condy wrote:Ja imam Bihamk-ovu karticu plus. Imaju tri kartice prve dvije se odnose na BiH i regiju, s tim da je druga nešto šira, i treću koja se odnosi na BiH i većinu Evropskih zemalja ( zapadnih ). Sve zavisi od kartice, uglavnom šlepanje iz druge zemlje, ili u BiH, određeni broj puta u godini, ovisno od kartice, pomoć direktno na cesti kod nas i vani, ili sufinansiranje smještaja ako se ostane vozilo u servisu van BiH. Razlog zbog kojeg sam se odlučio za Bihamk je to što sve oni koordiniraju kad si van BiH, i imaš dosta manje troškove. Oni pozivaju dalje u toj zemlji auto moto klubove sa kojim imaju saradnju, i sve rješavaju. Kad si negdje vani pogotovo van balkana, to je bitno jer nije jednostavno naći servis, šlep, kad si negdje na autocesti, stupiti u kontakt i sl. i sve to debelo košta. Ovako to ide preko njih ( osim cijene servisa ) ako bi se desilo. Nisam nikad imao potrebu da ih zovem, ali dobra je stvar. Npr. ako se probuši guma ili ode ventil na gumi, banalna stvar, sve se može riješiti sa njima kad si vani ili ovdje, nego da stavljaš rezervnu ili pjenu ako je nemaš, pa da tražiš vani negdje vulkanizer i sl. Ili da sam tražiš pomoć na cesti. Oni imaju, najrašireniju mrežu saradnje sa stranim auto klubova van BiH, s kojima rade, tako da su po meni pouzdaniji od osiguranja.
Osiguranja su možda jeftinija, ali meni su nepouzdanija ako se nešto desi, pogotovo van BiH, npr. u Austriji ili Njemačkoj, da će onda oni to moći riješiti.
ZONA u Eurohercu... 30 km na registraciju. Imas na stranici sta sve ukljucuje...zlo zlo wrote:znaci nema nekih baš iskustava iz prve ruke kako funkcionira ovo.Morat će se birat na eci peci pec nakraju
Ako mislis na uslugu vani, ja sam jednom koristio. broj na kartici bihamka kojeg zoves u slucaju da ostanes u kvaru vani, konkretno, hrvatska. dosla slepa, odvukli me do servisa. nisam uslugu slepanja platio, samo ispotpisivao brdo nekih papira. sve bilo ok.zlo zlo wrote:znaci nema nekih baš iskustava iz prve ruke kako funkcionira ovo.Morat će se birat na eci peci pec nakraju