Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam jednu prosnju. Moze mi netko napisati kakav www naslov, mozda neki telefonski broj turisticke agencije, gdje da saznajem vise o hotelovima i slobodnih sobama u Bihacu i Mostarju?
Hvala!
Izvinite na jeziku, ali ovo je najbolju sto znajem trenutno
Tovariš .Ne zajebaji se s nama . Ima Ero jedan on ti hara državom pa će on sada skoknuti ovdje da ti predstavi ljepote Mostara
A za Bihać , e tu je Ake. Ako ostane na forumu.
Imam jednu prosnju. Moze mi netko napisati kakav www naslov, mozda neki telefonski broj turisticke agencije, gdje da saznajem vise o hotelovima i slobodnih sobama u Bihacu i Mostarju?
Hvala!
Hvala!
Hotel Sedra, nekoliko km od Bihaca, hotel na jednom od najljepsih mjestu na svijetu
burek202 wrote:Tovariš .Ne zajebaji se s nama . Ima Ero jedan on ti hara državom pa će on sada skoknuti ovdje da ti predstavi ljepote Mostara
A za Bihać , e tu je Ake. Ako ostane na forumu.
E ja ima ti jedan u jablanici hotel a zove se BUREK PITA ZELJI KITA , onako kazu jeftin a ugodan!
slovenac evo ti adresa: http://users.skynet.be/orbus/bihac.htm imas dosta koristnih informacija. povedi bolan sve svoje jarane, ponesite tolara, dodjite na una regatu i trosite!! ma povedi sviju sto vas ima tamo u sloveniji, pa dodjite....