BiH vs USA [14. 08. 2013]

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Kako ce zavrsiti utakmica BiH vs USA ?

Poll ended at 13/08/2013 00:54

Pobjeda Bosne i Hercegovine
129
79%
Remi (X)
22
13%
Pobjeda USA
12
7%

Total votes: 163

Muhamed Đakmić

#1426 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Muhamed Đakmić »

Amerika ima mnogo zapaženije rezultate, svijet se ovdje ponaša kao da se radi o Trinidadu i Tobagu. Prošlo Svjetsko su prošli grupu, prije toga finale kupa konfederacija 2009, 2002. četvrtfinale svjetskog itd itd.

Mi imamo dva baraža kao dokaz naše snage. Malo realnosti nam ne bi škodilo.
nosara

#1427 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nosara »

Muhamed Đakmić wrote:Amerika ima mnogo zapaženije rezultate, svijet se ovdje ponaša kao da se radi o Trinidadu i Tobagu. Prošlo Svjetsko su prošli grupu, prije toga finale kupa konfederacija 2009, 2002. četvrtfinale svjetskog itd itd.

Mi imamo dva baraža kao dokaz naše snage. Malo realnosti nam ne bi škodilo.
Trenutno smo bolji od 95% reprezentacija, to je realno...
Muhamed Đakmić

#1428 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Muhamed Đakmić »

Pa trenutno smo u pet deka sa Amerima, i to je realno.
nosara

#1429 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nosara »

Muhamed Đakmić wrote:Pa trenutno smo u pet deka sa Amerima, i to je realno.
Ne, to je pretjerivanje... Mi smo se sinoc poigrali s rezultatom, a oni su zapeli ko hajvani... Da je bila utakmica na rezultat, ne bi ni dobili sansu da se iskobeljaju poslije laganih 2:0...
kisni indijanac

#1430 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by kisni indijanac »

Charuga wrote:Glavu gore, samo tjeraj svoje

http://sportsport.ba/bh_fudbal/glavu-go ... oje/111357

I za kraj, ne napušta se stadion kada reprezentacija gubi.
:thumbup:
Nuken

#1431 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Nuken »

I meni je sinoć bilo krivo šti izgubismo,ali j**iga Pape je napravio nekoliko izmjena i izveo stub repke i ubacio rezerve da vidi kako se ko snalazi pa da vidi da li im opet može slati pozive u ekipu ili da ih "izbaci" iz reprezentacije.
A i mi smo navikli na pobjede :) tako da nam je ovo super došlo.Kad se sjetim kako prije par godina nismo mogli naći reprezentaciju da igra sa nama prijateljsku(Čitaj Rijeka :-) :-) :-) ),a sada nam je svaka prijateljska sa dobrim ekipama,tako da me poraz nije iznenadio uzmemo li u obzir sve.Da je ostala prva postava( iz 1. poluvremena)pojeli bi mi Amere :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
cyprus

#1432 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by cyprus »

nosara wrote:
Ne, to je pretjerivanje... Mi smo se sinoc poigrali s rezultatom, a oni su zapeli ko hajvani... Da je bila utakmica na rezultat, ne bi ni dobili sansu da se iskobeljaju poslije laganih 2:0...
U pet deka! Kvalitet je možda blago na našoj strani, ali SAD je naš rang...
leki hz

#1433 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by leki hz »

Charuga wrote:Glavu gore, samo tjeraj svoje

http://sportsport.ba/bh_fudbal/glavu-go ... oje/111357

I za kraj, ne napušta se stadion kada reprezentacija gubi.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
I još jednom, ne napušta se stadion kada reprezentacija gubi
thomasgravesen

#1434 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by thomasgravesen »

Budući prvak svijeta:

Image
LSD

#1435 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

Moderacija....upratite ovog šrilančananina :wink:

Izgleda mucki troll kojeg privlace samo sranja i pizdarije....vec je pokazao svoje lice ne temama tipa hrvatsko more i sl, pa se sad prebacio ovdje da turira raju svojim croatizmom....cim je uletio na ovu temu, odmah je iza sebe ostavio zadah.

Secirajte pokvareno tkivo, prije nego što napravi kuršlus ovdje.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1436 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Admir_1984 »

Nuken wrote:I meni je sinoć bilo krivo šti izgubismo,ali j**iga Pape je napravio nekoliko izmjena i izveo stub repke i ubacio rezerve da vidi kako se ko snalazi pa da vidi da li im opet može slati pozive u ekipu ili da ih "izbaci" iz reprezentacije.
A i mi smo navikli na pobjede :) tako da nam je ovo super došlo.Kad se sjetim kako prije par godina nismo mogli naći reprezentaciju da igra sa nama prijateljsku(Čitaj Rijeka :-) :-) :-) ),a sada nam je svaka prijateljska sa dobrim ekipama,tako da me poraz nije iznenadio uzmemo li u obzir sve.Da je ostala prva postava( iz 1. poluvremena)pojeli bi mi Amere :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
pošto smo vec u brazilu, internetskim selektorima sada je bitna rang lista, pa ako za godinu ne budemo medju prvih 5 Sušića treba javno linčovati :roll:
madtv

#1437 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by madtv »

steta sto izubismo...pred 30 000 selektora... :-)

Naprijed Zmajevi :bih: :bih:
shalla

#1438 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by shalla »

Da se razumijemo, ako će ova utakmica otvoriti oči Papetu da Avdija, Šunjić i Zahirović NE MOGU igrati za reprezentaciju, onda je ovaj poraz najbolje što nam se moglo dogoditi...

Jebo rezultat, ja prvi drobim 2 godine kako prijateljske treba igrati da se isprobaju neka nova imena, da se uigraju neke linije i sl. i fakat nemam problema sa rezultatom, meni je jedino zasmetalo što je izvršio odmah onoliko izmjena pa se onda ni ovi novi igrači koji su se trebali uigravati nisu imali priliku uigravati sa Spahićem, Pjanićem i sl. već sa Avdijom, Zahirovićem i ostalim (lošim) igračima... Al eto, opet kažem, ako će ova tekma izbaciti navedenu trojicu iz reprezentacije onda je ovaj poraz od USA najbolja stvar za repku u 2013. godini :mrgreen:
Mustang1

#1439 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Mustang1 »

Ako se ne varam da je nekad ovdje ili negdje bila racunica da ako odemo na svjetsko da cemo biti i u top 10 .. Ako ne odemo necemo ni biti :D

I sinoc kad se ispraznio stadion .. Da nisu dijasporci presli da navijaju za Esada ? :D
dječak sa šibicama

#1440 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by dječak sa šibicama »

Nebitna utakmica, nista novo nismo saznali osim sto smo vec znali, nedaj Boze da se neko ozljedi, klupa tanka ko nanina jufka.

Kad se iz glave izbiju blesave ideje i fantazije o BiH prvaku svijeta i BiH fudbalskoj velesili, bude se zadovoljan igrom u prvom poluvremenu. Dok je na terenu prva postava, dobro je.
LSD

#1441 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

nosara wrote:
Ništa oni nisu zapeli, nego nas rutinski otresli u drugom poluvremenu.

Mi jesmo u pet deka sa jenkijima i bicemo do daljnjeg dok god imamo onaku smiješnu klupu.
Da bi te neko nazvao i smatrao soldinom repkom (koji nece ici u Brazil samo da pleše sambu), moraš imati barem 16-17 igraca u kadru....mi to nemamo , nažalost.

Ali dobar je ovo poraz...šamar na vakat, ako cemo se spustiti na zemlji i izvuci pouke da više ne smijemo pozivati ublehe tipa Zahirović, Vršajević, Šunjić....ne trebaju nam novi Kerkezi, Muline i Jakirevići
Last edited by LSD on 15/08/2013 12:13, edited 2 times in total.
north

#1442 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by north »

Ne da smo u Brazilu, nego u osmini finala, i sve ipod četrtfinala je neuspjeh.....kakvi smo mi delegati kao nacija, to majka ne rađa, daš čovjeku prst odsjeko bi ti ruku do po lakata....jedan od brojnih sinoć se zahvaljuje selektoru što ga je osramotio, ostali isto pametuju i naprđuju se do besvijesti, kako je trebalo ovo, kako ono, i onda šlag na tortu su oni koji su razočarani zbog rang liste, jer ambicije su top 10 pa i ispod toga, nema kud manje....blago nama....

Nekakvih novih likova napretek, odakle samo isplivaju, sa tolikim negativnostima pobogu, plus trolova....jedan od jačih je ovaj šrilančanin koji ma interesantne poruke na avataru...tipičan troll...
šrilančananin

#1443 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by šrilančananin »

LSD wrote:Moderacija....upratite ovog šrilančananina :wink:

Izgleda mucki troll kojeg privlace samo sranja i pizdarije....vec je pokazao svoje lice ne temama tipa hrvatsko more i sl, pa se sad prebacio ovdje da turira raju svojim croatizmom....cim je uletio na ovu temu, odmah je iza sebe ostavio zadah.

Secirajte pokvareno tkivo, prije nego što napravi kuršlus ovdje.
Dobra utakmica sinoć, jako kvalitetnog protivnika je izabrao Sušić da vidi ko je , a ko nije prošao pripreme i uhvatio formu, kvalifikacije su vrlo zahebane i okrutne i ovo je bila prava provjera koju je Sušić izuzetno kvalitetno odradio. Amerika je kvalitetnija reprezentacija od BiH, to svi znaju, najteži mogući protivnik, fizički dominiraju i izmjene su obavljene vrlo dobro iz razloga što bi Amerikanci peglali i tukli jer su išli na rezultat, selektor je smanjio rizik i još jednom svaka mu čast što je svima koji su doputovali dao priliku, dobiti Slovake i BiH je u Brazilu. Mora BiH ovo završiti. Husejinović je kvaliteniji igrač od barem desetorice koji su sinoć igrali, al' čudno da ga ne zove, to je zanimljivo.?
Ne uopće, pa ni Hrvatska nikada nije favorit protiv Amerike, to je činjenica, a i daleko bolje rezultate ima Amerika od BiH , zato uopće nije važno tvoje mišljenje, možeš u svojoj nerealnosti uživati, al' jučer je sve bilo kako treba za BiH, rezultat nije važan, al' ti si opskurant u glavi i tu nema naprijed
Disciplina i način razmišljanja je najjači adut Amerike, oni bi sinoć tukli za rezultat, bilo bi i crvenih, jer tako oni razmišljaju i sreća je sto je Sušić zamjene napravio da se nekakav peh sa ozlijedom ne desi jer BiH je tanka klupa, definitivno, ima se tu par igrača za probati, po meni Husejinović i malog Čolića iz Želje vidim kao rješenj desno, all' ga zaheba ozlijeda. Čolić mali mi je jako sličan igrač Srni, što je stvarno jedna kvaliteta više, hoće i lijevom , nadam se da će se vratiti i dobiti poziv bar kao perspektivan za Brazil, jer ja BiH vidim u Brazilu.
Evo moji postovi, zar sam nešto loše rekao, pa Amerika je jako dobro reprezntacija, to je izrazito heben protivnik kojega i Brazil i Spanjolska i Italija ne žele u grupi, vjeruj, možda nemaš utakmica u nogama, al' koliko ulažu i kako rade u tom smjeru oni mogu samo naprijed, a BiH dok ne izmisli Sušić igrače s klupe, teško može naprijed, mada je i sam plasman vrhunski uspjeh za reprezntaciju koja ima pola stadiona u državi, al' eto, možda si mislio da sam skutor pa je tvoj nacionalizam proradio, volim ja sine ljiljane i to je pošten grb, al' ipak nisam dobro došao. Samo sam skrenuo pozornost na to da je cijenjenija reprezntacija SAD -a od BiH, bar kod struke.
nosara

#1444 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nosara »

Jedan covjek je bedasto reagovao u tri situacije (dva gola i nedosudjen penal) i to je to, to je taj spahic koji nije ni bio u planu da bude zamijenjen... Nema razloga za naklapanja...

S druge strane, reprezentacija hrvatske protiv Lihtenstajna, to je vec situacija za paniku... Dakle, konobari, piljari, policajci i postari... Ali, to nije tema... :D
LSD

#1445 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

Charuga, odstrani ga...ovaj je ocito došao ovdje spreman da ide do kraja i nece odustati u svojoj akutnoj upali croatizma.

Seciraj ga na vakat ili nemoj me kasnije banovati ako mu budem adekvatno odgovarao....odmah je detektovan onim djurinim detektorom
thomasgravesen

#1446 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by thomasgravesen »

Image
šrilančananin

#1447 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by šrilančananin »

LSD wrote:Charuga, odstrani ga...ovaj je ocito došao ovdje spreman da ide do kraja i nece odustati u svojoj akutnoj upali croatizma.

Seciraj ga na vakat ili nemoj me kasnije banovati ako mu budem adekvatno odgovarao....odmah je detektovan onim djurinim detektorom
Što sam opet loše rekao ?
nKrkan

#1448 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nKrkan »

Mi kakvi smo ne možemo izgubit utakmicu a da ne napravimo 3-4 poraza u nizu example poslije Portugala redom padali od Brazila,Irske,Meksika doduše jedva al' smo izgubili
Arteta

#1449 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Arteta »

nKrkan wrote:Mi kakvi smo ne možemo izgubit utakmicu a da ne napravimo 3-4 poraza u nizu example poslije Portugala redom padali od Brazila,Irske,Meksika doduše jedva al' smo izgubili
I ja se malo plasim pred utakmicu sa Slovackom ali jbg ipak nije isto izgubiti baraz mec i prijateljski mec, nadam se da nije.
LSD

#1450 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by LSD »

šrilančananin wrote:
LSD wrote:Charuga, odstrani ga...ovaj je ocito došao ovdje spreman da ide do kraja i nece odustati u svojoj akutnoj upali croatizma.

Što sam opet loše rekao ?
eto kako sam naletiš na volej :lol: :lol: u postu kojeg si sad citirao, nigdje te nisam pomenuo niti imenovao, niti se obratio.....što logicki znaci, da si se sam prepoznao u postu i priznao sve napisao...to jest da imaš akutnu upalu croatizma koji su došao lijeciti na ovum forumu i podjebavati malo obrezane, jelde....e to možeš možda u Opatiji ili Omišu...ovdje ne možeš jbg

Nisi poželjan ovdje i zato ces dobiti nogu u pakaš odavde....samo se strpi, sad ce moderator.
Last edited by LSD on 15/08/2013 12:33, edited 1 time in total.
Locked