Haj'mo komentari.................
OOOLEEE OOOLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DrugaGimnazija wrote:BH Fanaticosi ce biti iza gola (sekcije 123-128). Nasi ostali navijaci ce biti u sekcijama 130-140 i 200-243 (visitor side).
Cijene su $38-$113.
Ima ovdje Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=169008306470473
Jel to frka sa kartama? Koja je nasa sekcija?dmr wrote:Malo sam zakasnio sa kartom, ali uspio sam kupiti 7 karata u sekciji 227. Dovodim jos sestoricu. Iz Syracuse-a ce doci jedan autobus navijaca (Upstate, NY) a masa raje jos dolazi avionom.
zezas da vise tiketa nema?luckylaka wrote:Tiketa-karata vise NEMA u online prodaji.Koje jamio jamio.Ovako sekcija 133 pa vidimo se .Polazak ABD.u 02:00 ,kontamo jedno 10 sati lagane voznje i ako nas vrijeme posluzi oko 3-4 sata u Atlanti.Hapa,ledena pa pravac ,,za dom,,Poslije utakmice trazimo dobar lokal,javite iz Atlante ako nesto pripremate,dernek,konak i uz bozju pomoc nazad.Iz STL kontam da se ne prekontam jedno ??? uhh oko otprilike ,ma ne znam tisucu-dvije hiljade.Poz.
Jel ovo 100% tacno da je ovo nasa strana?DrugaGimnazija wrote:BH Fanaticosi ce biti iza gola (sekcije 123-128). Nasi ostali navijaci ce biti u sekcijama 130-140 i 200-243 (visitor side).
Cijene su $38-$113.
Ima ovdje Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=169008306470473
nije jos.. evo bas gledam po netu ima jos prazni mjestabice_bice wrote:rasprodano???
dakle 70.000 navijaca kupilo kartu?
ako je tako, nek ostanem bez nje, gledacu tekmu ispred stadiona putujuci iz evrope i necu zaliti --> ako je istina da je rasprodano..
ne da nema nego ih sinoc nije bilo na,,ticket master,,evo danas ponovo u prodajiStatic-X wrote:zezas da vise tiketa nema?luckylaka wrote:Tiketa-karata vise NEMA u online prodaji.Koje jamio jamio.Ovako sekcija 133 pa vidimo se .Polazak ABD.u 02:00 ,kontamo jedno 10 sati lagane voznje i ako nas vrijeme posluzi oko 3-4 sata u Atlanti.Hapa,ledena pa pravac ,,za dom,,Poslije utakmice trazimo dobar lokal,javite iz Atlante ako nesto pripremate,dernek,konak i uz bozju pomoc nazad.Iz STL kontam da se ne prekontam jedno ??? uhh oko otprilike ,ma ne znam tisucu-dvije hiljade.Poz.
nije rasprodano, ima dosta ulaznica samo ih je tesko dobiti za grupu da svi sjede zajedno (ovo se odnosi na navijacku sekciju). Najbolje ti je da direktno zoves ticketmaster i tamo se raspitas posto preko web stranice ne dozvoljavaju da odredis sekciju, vec ti ih oni nudebice_bice wrote:rasprodano???
ako je tako, nek ostanem bez nje, gledacu tekmu ispred stadiona putujuci iz evrope i necu zaliti --> ako je istina da je rasprodano..
Ma kakvi rasprodano. Ja cuo da mekse nisu bas zainteresovane puno. Nece da ih puste sa baustele. Bit ce karti na pretek. Sada ih ima kijamet kupiti svuda..!!bice_bice wrote:rasprodano???
u 20:21Jack Be Nimble wrote:Da li iko zna koji igraci dolaze? Da li ce biti samo mladi amateri ili poneka poznata faca?
Ja sam 126!B6Redhell wrote:Karta kupljena Section 127 row 9 imali ko blizu?. Nadam se da ce biti vatreno na ovoj strani tribine....
Imal iko u 133ako nema da mijenjam karte dok je ranijejefferson wrote:Ja sam 126!B6Redhell wrote:Karta kupljena Section 127 row 9 imali ko blizu?. Nadam se da ce biti vatreno na ovoj strani tribine....