BiH u buducnosti u dva dijela!!!

Post Reply
Bihac_4_ever

#1 BiH u buducnosti u dva dijela!!!

Post by Bihac_4_ever »

Cini mi se sve kako vrijeme prolazi i kako vidimo kako se reforme odvijajo(nikako) da ce Bosnjacki politicari ici na to da stvore svoj 95% -tni Entitet ili kako je mi volimo nazvati regiju.

Sta reci,nego da je Srpska i Bosnjacka strana odbila ovaj prijedlog,a Hrvati u ovom prijedlogu i vide nesto (sta,ja neznam :-) ). Sutra ce biti lijepi sastanak SNSD-a,SDA,PDP-a i SDS-a navodno Hare nece da prisustvuje.

Da li postoji (ili ce postojati) politicki dogovor izmedju Dode i Tihog o podjeli BiH na dva dijela...,hmmm :? :roll:

ILi je ovo samo bio akt da se pokaze medjunarodnoj zajednici da oni tu nemaju sta traziti...,bez BiH politicara,ko ce znati? :shock:
fantom slobode

Post by fantom slobode »

ma ja mislim da je prije upitanju rostiljijada na posteno zaradjenom imanju(preko tudjih ledja).
Bihac_4_ever

Post by Bihac_4_ever »

Za Hare da nesmije Krmetine pa nece da dodje :D ,a Tihi ide zbog kolaca ,koji su mu ponudili...,cak pola i to jedna strana s Orasima a druga s Sljivama...,koju ce on izabrati stranu ce se cuti :-)
Hantraga

Post by Hantraga »

Ja ipak mislim da je sastanak o razmjeni informacija, ko je gdje proveo odmor... :D
Bihac_4_ever

Post by Bihac_4_ever »

Hantraga wrote:Ja ipak mislim da je sastanak o razmjeni informacija, ko je gdje proveo odmor... :D

Jes jessss :lol: ....zato Hare nece da dodje,sigurno mu je jedna dala cvajku (2 :-) ) i sad da se tamo jos sramoti...,vices kad dodje s Karlom del P. i pokaze njene adute :D
Post Reply