Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
List wrote:Pogrijesio sam. Nema najbolji drugoplasirani. Al sve su ove repke jake. Ko god da nas zapadne nije nam sigurno. Pa ni Poljska ili Slovacka.
Cak mislim da Poljaci mogu uzeti Englesku u gostima. Nije nemoguce.
mislim da ima najbolji drugoplasirani jer imas njemacku + jos 8 direktno to je 9 i ako ovih 8 razigrava izmedju sebe to je 13, a Evropa ima 14 mjesta. Dakle idu 2 najbolja drugoplasirana sto daje broj 11 i ovih 6 ostalih razigravaju za 3 mjesta. Mislim da je to logika ali nisam siguran.
E jebi ga taman sam mislio ici u Nepal gledat utakmicu
DA. dovoljno je samo da Spanija ne dobije Belgiju, a da onda odlucujemo sami o sebi i to o direktnom plasmanu dalje, a ako popusimo mozemo opet zavrsiti na cetvrtom mjestu, kao i prosli put. Sto ti je rec jedna utakmica. Pobjedis direktno ides. Izgubis ispadas iz svih kombinacija i zavrsavas na samom kraju tabele
umro je mostar wrote:DA. dovoljno je samo da Spanija ne dobije Belgiju, a da onda odlucujemo sami o sebi i to o direktnom plasmanu dalje, a ako popusimo mozemo opet zavrsiti na cetvrtom mjestu, kao i prosli put. Sto ti je rec jedna utakmica. Pobjedis direktno ides. Izgubis ispadas iz svih kombinacija i zavrsavas na samom kraju tabele
hz071 wrote:Ma ne mozemo mi meda, sta vam je.. Uzeli belgiju, i vi ih odma u zvijezde.. A iducu tekmu nam je vec zijan.. Dok god imamo ove ljude na celu NS-a, nista od nas..
Ne igraju guzonje iz FS-NS na terenu vec igraci...
Da, koji guzonjama iz NS-a plate da igraju za repku, da bi se poslije mogli prodati..
No_Comment wrote:Ne igraju guzonje iz FS-NS na terenu vec igraci...
Mozes reci da sam blesav al meni je bilo drago kad su nam Spanci zabili gol u Valensiji. Zaista mi je bilo drago. I na gostovanju u San Marinu navijao sam za nase protivnike i nadao se nasem porazu. A sve to jer sam bio kivan na nas savez koji je u Evropu pustio Sirokog i Zepce a iz Evrope izbacio Sarajeva, Zelju i Travnika.
I ako opet na kraju ne prodjemo nece mi bit previse zao bas zbog naseg saveza. Iako bi mi bilo drago da prodjemo.
Nije fudbalski savez kriv za neodlazak Sarajeva; Zelje i Travnika vec uprava iz tih klubova koja je neprofesionalna... ovo istine radi.
List wrote:Pogrijesio sam. Nema najbolji drugoplasirani. Al sve su ove repke jake. Ko god da nas zapadne nije nam sigurno. Pa ni Poljska ili Slovacka.
mislim da ima najbolji drugoplasirani jer imas njemacku + jos 8 direktno to je 9 i ako ovih 8 razigrava izmedju sebe to je 13, a Evropa ima 14 mjesta. Dakle idu 2 najbolja drugoplasirana sto daje broj 11 i ovih 6 ostalih razigravaju za 3 mjesta. Mislim da je to logika ali nisam siguran.
Tacno. Dva najbolja drugoplasirana prolaze dalje.
Sve u svemu nama je potrebna pobjeda protiv serimo.
Inace ove kvalifikacije su najbolje koje smo igrali do sada i to pored toga sto je ova grupa bila izuzetno jaka. Jedini kiks je bio u Briselu. Dosta smo igrali defanzivo i to je mozda razlog sto smo igrali dosta nerijesenih... Nemamo efikasnih napadaca i ne znam da li cemo se popraviti na tom polju u buducnosti...
Tacno. Dva najbolja drugoplasirana prolaze dalje.
Sve u svemu nama je potrebna pobjeda protiv serimo.
Inace ove kvalifikacije su najbolje koje smo igrali do sada i to pored toga sto je ova grupa bila izuzetno jaka. Jedini kiks je bio u Briselu. Dosta smo igrali defanzivo i to je mozda razlog sto smo igrali dosta nerijesenih... Nemamo efikasnih napadaca i ne znam da li cemo se popraviti na tom polju u buducnosti...
Najveci kiks je bio u Sarajevu, kad smo igrali 1-1 sa Lit.....
Navijaca nije bilo a i atmosfera u ekipi je bila jebena posto smo izgubili od belgije.
Mercenary wrote:Vishe nam je odgovarala grupa 4 ..Izvucicemo deblji kraj u pott-u broj 3
Halo bolan Iz svake jakonosne grupe (pott-a) se izvlaci po jedan tim za svaku grupu u kvlifikacijama. Znaci po ovome necemo igrati ni sa jednim timom iz trice sto je za nas ODLICNO.
Mercenary wrote:Vishe nam je odgovarala grupa 4 ..Izvucicemo deblji kraj u pott-u broj 3
Halo bolan Iz svake jakonosne grupe (pott-a) se izvlaci po jedan tim za svaku grupu u kvlifikacijama. Znaci po ovome necemo igrati ni sa jednim timom iz trice sto je za nas ODLICNO.
E ba,ne budi tako prepotentan
Nisam znao da "tako ide"
Hvala na objashnjenju
Nisam znao da "tako ide"
Hvala na objashnjenju
pa cemu onda tvoj pretprosli post?
ne znas "kako ide" a lupas nesto..
monolog wrote:
Nisam znao da "tako ide"
Hvala na objashnjenju
pa cemu onda tvoj pretprosli post?
ne znas "kako ide" a lupas nesto..
Pa gledao sam koje su sve reprezentacije u grupi sa nama i na osnovu toga zakljucio da je teshka grupa
Nisam znao kako se parovi izvlace i kako to vec ide.
Nego,zashto ste vi ovako "nadrkani" na ovoj fudbalskoj sekciji?
Da li nam je siguran treći bubanj? Ovo je najvažnije u ovom trenutku, ipak u Beogradu smo autsajderi tako da ako ovo uspijemo biće odlično. Treba vidjeti ostale reprezentacije s kim igraju i ko nas može ugroziti.
Nije siguran treci bubanj. Ukoliko BiH izgubi od SCG a Latvija, Slovacka, Irska i Belgija pobijede, dovoljno da jedna od tih ekipa pobijedi, BiH pada u bubanj 4.
Latvija, Slovacka i Irska igraju protiv unaprijed boljih ekipa dok se Belgija sastaje sa Litvanijom.
Irska i Belgija nas ne mogu prestići, a ako Slovačka ili Latvija pobijede, mi moramo napraviti bolji rezultat od Norvežana, koji igraju s Bjelorusijom u gostima.