Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
IRENA wrote:Da li je moguce da opstane drzava cije postojanje ne zeli vise od 50 % njenih gradjana?Iako narod koji zeli njen opstanak naseljava samo 20 % njene teritorije,jos uvijek zivi u laznoj nadi da je moguce da se nasto promjeni
Postovana Irena,
ti izgleda jos uvijek zivis u svijetu magle i dima?
Bosanaca koji zele da sacuvaju jedinstvenu, nezavisnu i nepodijeljenu BiH imas najmanje da ti ih strukturiram:
Bosanaca (islamske vjeroispovijesti) oko 55%
+
Bosanaca (pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti) oko 15%
Znaci Bosanaca koji brane i koji ce da odbrane BiH na svim poljima imas oko 70%.
Zato nemoj da siris dezinformacije.
Otrijezni se malo, pogledaj oko sebe i konacno izadji iz svijeta magle i dima.
Prenj wrote:[Samo da podsjetim nove clanove foruma da se sa ovim likom ne upustaju u polemiku.
Dokazani lazov.
Mozes ti podjecati sta zelis ali forumasi nece zaboraviti koliko si tup i povrsan...prema tome, bolje se zavuci na neki drugi podforum poput "zenskog kutka" ili " sadjenje tratincica" jer sam siguran da bi u navedenim temama mogao da briljiras...
Politika, momak, definitivno nije za tebe... a koliko je ko lazov, dokazao si hiljadu puta na ovom forumu...
Prenj wrote:[Samo da podsjetim nove clanove foruma da se sa ovim likom ne upustaju u polemiku.
Dokazani lazov.
Mozes ti podjecati sta zelis ali forumasi nece zaboraviti koliko si tup i povrsan...prema tome, bolje se zavuci na neki drugi podforum poput "zenskog kutka" ili " sadjenje tratincica" jer sam siguran da bi u navedenim temama mogao da briljiras...
Politika, momak, definitivno nije za tebe... a koliko je ko lazov, dokazao si hiljadu puta na ovom forumu...
Dokazani lazov.
Lazov nego sta i to teski
aaaaltsaaa khush ba naaaa njeg' poshten coj'k ....ko i sva bratja srboslavi
I meni ce moja Meldina doci. Njeni casovi srpskohrvatskog me odushevljavaju..........a tek nasa bliznja povijest/istorija/historija.......ne moram obijat' knjizare ....i dr. prosVJetno obrazovne RaDnJe i granape..........sve na jednom made in Meldina...shop
I meni ce moja Meldina doci. Njeni casovi srpskohrvatskog me odushevljavaju..........a tek nasa bliznja povijest/istorija/historija.......ne moram obijat' knjizare ....i dr. prosVJetno obrazovne RaDnJe i granape..........sve na jednom made in Meldina...shop
Margareta ja ucim bosanski ne srpskohrvatski jer to je duplo dva jezika
A vidis da me je naucila nastavnica Amra
A vidis da me je naucila nastavnica Amra
Ej molim te mi je preporuci da ne troshim struju .....cupa wt ovaj kompjuter a tebe nigdje cekam te Meldina prosvjetiteljice mi moja velicanstvena. Drzil' ta gospodja Amra i drugima chasove iz srpskohrvatskog jezika ? Tanka sam s' gramatikom. Molim te mi daj njene podatke.Ne mogu stalno sjedit' NA kompjuteru/racunaru/racunalu
odoshe mi watovi.Hvala ti unaprijed Meldina ali i za ovo do unazad ti hvala.
Ej molim te mi je preporuci da ne troshim struju .....cupa wt ovaj kompjuter a tebe nigdje cekam te Meldina prosvjetiteljice mi moja velicanstvena. Drzil' ta gospodja Amra i drugima chasove iz srpskohrvatskog jezika ? Tanka sam s' gramatikom. Molim te mi daj njene podatke.Ne mogu stalno sjedit' NA kompjuteru/racunaru/racunalu
odoshe mi watovi.Hvala ti unaprijed Meldina ali i za ovo do unazad ti hvala.
BECHO wrote:srpskohrvatski jezik!!! Sta je to? Kakvo je to ruglo od jezika?
to je onaj isti jezik koji su bosnje iskopirale plus nepravilan govor i dale mu pogresan naziv bosanski, pa sad brukaju sve bosance,
umjesto da su dali logicno bosnjacki, pa da brukaju samo sebe
BECHO wrote:srpskohrvatski jezik!!! Sta je to? Kakvo je to ruglo od jezika?
to je onaj isti jezik koji su bosnje iskopirale plus nepravilan govor i dale mu pogresan naziv bosanski, pa sad brukaju sve bosance,
umjesto da su dali logicno bosnjacki, pa da brukaju samo sebe