BiH

IRENA

#1 BiH

Post by IRENA »

Da li je moguce da opstane drzava cije postojanje ne zeli vise od 50 % njenih gradjana?Iako narod koji zeli njen opstanak naseljava samo 20 % njene teritorije,jos uvijek zivi u laznoj nadi da je moguce da se nasto promjeni

http://www.sarajevo-rs.com
http://www.srpskosarajevo.com
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Osim same provokacije, ova tema nema smisla, IRENA.

Gdje bi ti to zhivjela?
Kako bi ti podijelila BiH?
IRENA

Post by IRENA »

The_Fluid wrote:Osim same provokacije, ova tema nema smisla, IRENA.

Gdje bi ti to zhivjela?
Srpski dio Srbiji,Hrvatski Hrvatskoj a za vas me na zanima.
Altsa

Post by Altsa »

ovu temu smo vec apsolvirali glupaco pa prema tome nema nikakvog osnova da je opet pokreces. :roll:
The_Fluid

Post by The_Fluid »

ako te ne zanima, zashto uoptje dolazish na forum, koji je u tvojoj glavi, u drugoj drzhavi, do jucher neprijateljskoj, a mozhda je i danas??
meldina

Post by meldina »

Da li je moguce da opstane drzava cije postojanje ne zeli vise od 50 % njenih gradjana?Iako narod koji zeli njen opstanak naseljava samo 20 % njene teritorije,jos uvijek zivi u laznoj nadi da je moguce da se nasto promjeni
Kako to preko 50 %?Ako nisi znala u Bosni je se glsalo prije rata i 64% su glasali ZA samostalnost
A danas mi cinimo 52 % sto znaci mi smo vecina
Vi srbi ste mi stvarno cudni ti izgleda mislis da srbi i hrvati se vole a to vjeruj mi nije istina
nebi

#7 Re: BiH

Post by nebi »

IRENA wrote:Da li je moguce da opstane drzava cije postojanje ne zeli vise od 50 % njenih gradjana?Iako narod koji zeli njen opstanak naseljava samo 20 % njene teritorije,jos uvijek zivi u laznoj nadi da je moguce da se nasto promjeni

IRENA,duso,ti fakat trebas vise seksa.Djevojke koje imaju privatni zivot ne razbijaju glavu o granicama.
nebi

Post by nebi »

akeeeeee!Ma gdje si,jebote?
Daj,reci i ti koju o razdruzenju :D
nebi

Post by nebi »

IRENA wrote:

Gdje bi ti to zhivjela?
Nas:niz Drinu,Neretvu,Savu...
Hoces li sama doci da nas koljes?
Ili ces samo patriotski malo dati onome ko to ucini?
margareta

Post by margareta »

IRENA wrote:

Gdje bi ti to zhivjela?
Irenice duso da nas iz drugog blentiteta ne volis ne bi bila sa nama.Ti volis
nas i mi volimo tebe. Sad ce se lasta-altsa sa patriotama na mene okomiti! Kush ba naaaame ...bjaaaazi... :( idem da ne kvarim zdrave trilateralne sexualne odnose.Svak svakog. :-) ofira.... :-)
ahuseino

Post by ahuseino »

Irena :twisted: ,

Ima'l kakav srpski forum za tebe na tim linkovima sto reklamiras?

Treba ti terapija, pa kontam, tamo ces naci sugovornika.

Nisi ti jos zrela da izadjes u javnosto, ostaj tamo i sanjaj o Srbiji.

... Nego sta mislis da UKINEMO tzv. RS :twisted: , tu gadnu nus pojavu :-x ?
ake

Post by ake »

mir, djeco mir
RBIH

Post by RBIH »

EVO KAKO JE NJEZIN MILOSEVIC PRAVIO VELIKU SRBIJU 130.000 poginulih bosnjaka i 90.000 srba poginulih
zzzzz

#14 Re: BiH

Post by zzzzz »

IRENA wrote:Da li je moguce da opstane drzava cije postojanje ne zeli vise od 50 % njenih gradjana?Iako narod koji zeli njen opstanak naseljava samo 20 % njene teritorije,jos uvijek zivi u laznoj nadi da je moguce da se nasto promjeni

Budemo li se dijelili taj se narod sigurno nece zadovoljiti sa 20% :zzzz: teritorije

razdruzivanje= nova preraspodjela teritorija :D

budi sigurna u to Irenice
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Irena što se tebe i ostalih iz tog avetinjskog mjesta tiče mogu ti reći da se :D :D na ovo osvrćem kao pas na drvo :D :D

Да није било Соколова наша репрезентација би се прописно обрукала на Кошеву. Двадесетак људи из СЦГ, још толико Вултуреса, пар момака из Бијељине, Добоја и Брчког, и око три стотине навијача Славије бодрило је наше момке свих деведесет минута. Екипа стиже око седам часова на стадион и изазива невиђен бијес на трибинама развијајући велику заставу ''Српско Сарајево''. Снаге реда, и поред најаве да на стадион неће дозволити уношење натписа провокативног садржаја, дозволиле су навијачима БиХ да окаче транспарент ''Београдски пашалук-500 година традиције''. И поред константног каменовања, те некоректног односа полиције, која је у више наврата, ничим изазвана, нападала наше навијаче, Кошевом се у суботу увечер орило: ''Србија, Србија..je daleko od nas :D :D .''. За оне који нису били на Кошеву (оправдање не постоји) - sem ako nisu Irenu :D :D podsjećali na činjenicu da je žena :D :D .

Helem smradovi ostaju smradovi .
[/quote]
rajvosa

#16 Re: BiH

Post by rajvosa »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OTKUD OVA , MORA DA JE IZ VREMEPLOVA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#17 Re: BiH

Post by muha_sa »

rajvosa wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OTKUD OVA , MORA DA JE IZ VREMEPLOVA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ama jašta.šta joj bi ??mora da je prespavala od 92e do sad.neka nama naših Irenica i ostalih šumnjaka.pozdrav
ahuseino

Post by ahuseino »

:lol: 8-) :lol: 8-) :lol: 8-)

Meldina je tebi lijek Irena.

8) :-) 8) :-) 8) :-) 8) :-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

ahuseino wrote::lol: 8-) :lol: 8-) :lol: 8-)

Meldina je tebi lijek Irena.

8) :-) 8) :-) 8) :-) 8) :-)
Ihhh, ja im danas predlozio da se dopisuju samo preko PM ali mi sad nesto krivo...
Uskratice nas svojih komentara... :roll: :-D

:D
elviss83

Post by elviss83 »

ja imam imanje u istocnoj bosni molim lijepo ako mislite dijeliti bosnu moje imanje hocu da pripadne muslimanskom dijelu :)
Cpncku

Post by Cpncku »

Док ''наши'' вајни политичари дијеле паре међу собом, ми бисмо да се опет дијелимо до унедоглед! Кад ћемо се у памет дати?
Нисте ли примијетили да све три националне странке кад год их неко приупита за економију у РС или ФБиХ, одмах затрубе о већ излизаним темама: укидање РС или укидање БиХ, а уствари сваким даном укидају нама обичним грађанима право на пристојан живот.
Најбоље би било када би они лијепо сами себе укинули, а своје жене, швалерке, свастике, браћу, сестре, и пријатеље ''ослободили'' накрадених станова и новаца, исто онако ватрено и досљедно како су нас ''ослобађали'' мрских нам агресора и припадника других етноса.
Prenj

Post by Prenj »

Cpncku wrote:Док ''наши'' вајни политичари дијеле паре међу собом, ми бисмо да се опет дијелимо до унедоглед! Кад ћемо се у памет дати?
Нисте ли примијетили да све три националне странке кад год их неко приупита за економију у РС или ФБиХ, одмах затрубе о већ излизаним темама: укидање РС или укидање БиХ, а уствари сваким даном укидају нама обичним грађанима право на пристојан живот.
Најбоље би било када би они лијепо сами себе укинули, а своје жене, швалерке, свастике, браћу, сестре, и пријатеље ''ослободили'' накрадених станова и новаца, исто онако ватрено и досљедно како су нас ''ослобађали'' мрских нам агресора и припадника других етноса.
Cpncku,

Opet glasam za tebe!!!!
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Cpncku wrote:Док ''наши'' вајни политичари дијеле паре међу собом, ми бисмо да се опет дијелимо до унедоглед! Кад ћемо се у памет дати?
Naravno, cim neko pocne pricati o naciji i nacionalnim interesima, odmah se treba uhvatit za dzep, da ne bi i ono malo crkavice isparilo... :D

Al jos uvijek ima sretnih ovcica za sisanje, poput Irene, koje ce spremno dati svoju vunu, pare i krv za nekakve granice... Pa Irena kad ti djeca budu jela korijenje, lijepo ce da zive unutar tvojih granica... :D
Prenj

Post by Prenj »

Lijepo kaze stara poslovica:
Dok je ovaca, bice i sisanja!
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Prenj wrote:Lijepo kaze stara poslovica:
Dok je ovaca, bice i sisanja!
Ne bih se slozio...

Dok je ovaca, bice i šišanja

Dok je Irene, bice i sisanja

:lol:

Irena, nemoj ovu trosmislenost pogresno shvatit... Rijec je o sisanju motke... :D
Post Reply