Evo gledam vec pol ure, http://www.radio-jaska.hr/, nista zaprepascujuce nisam nasao, moze li to malo preciznije?Bosnolog wrote: Ne samo to otidi na jastrebarske medije i forume pa ces biti zaprepascen izjavama
BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB
-
1mustra
#726 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
-
Alfa_Ze
#727 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
1mustra wrote:Evo gledam vec pol ure, http://www.radio-jaska.hr/, nista zaprepascujuce nisam nasao, moze li to malo preciznije?Bosnolog wrote: Ne samo to otidi na jastrebarske medije i forume pa ces biti zaprepascen izjavama
tuzno zaistaI PROŠLE GODINE VIŠE UMRLIH NEGO ROĐENIH
( Utorak, 04 Siječanj 2011 14:14 )
Na području župe Svetog Nikole u Jastrebarskom u prošloj 2010. godini je preminulo 86 osoba a 74 novorođene bebe su krštene. Ove se brojke ne razlikuju bitno od župne statistike iz godine ranije (2009.) kada je broj umrlih bio 85 a krštenih 79. Nešto bolju natalitetnu sliku imali smo 2008. godine kada je omjer rođenih i umrlih bio 82/70, dakle te godine u jaskanskoj je župi 12 beba više kršteno nego što je bilo pokopanih osoba.
Jaska je ovom statistikom samo potvrdila lošu natalitetnu sliku u cijeloj zemlji gdje se već desetljećima bilježi više umrlih nego rođenih.
-
hercegovac_pravi
#728 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
PA eto čim bude dostupno Bošnjacima u Grudama bit će dostupno i Hrvatima u Zenici. Jel pošteno?osa wrote:prava moraju biti dostupna uvijek, ne treba ih nitko tražiti, to mora biti dostupna mogućnost, ljudima na izbor...Komrad wrote:osa wrote:[
i sada taj argument vrijedi, jer djeca moraju imati iste mogućnosti u javnim školama, ponavljam, zašto djeca bošnjka u stocu ne idu u islamski školski centar, pa nek ga otvori tko hoće, zanimljivo nitko da odgovori, jer eto u tom "fašističkom" stocu postoji obrazovanje u javnoj školi na bosanskom jeziku, ima li toga u zenici, na hrvatskom jeziku....
Jel to trazio neko u Zenici?
-
hercegovac_pravi
#729 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Pa ni islamska džemahirija BiH nije maksimalistički zahtjev. Maksimalistički zahtjev bi bi kad bi Bošnjaci tražili da im se vrati primorje od Splita do Herceg Novog i Sandžak.osa wrote:treći entitet ili federalna jedinica nije maksimalistička želja, maksimalistička želja bi bila cijepanje bih, s obzirom da ovakva bih kakva je danas ne funkcionira dobro, ja mislim da je to bolje rješenje...convict wrote:Jasno je da u BiH ne mogu proći maksimalističke želje nijednog naroda (ni unitarna BiH, ni otcjepljenje RS, pa tako ni treći entitet). Zato je i najmanji korak naprijed bolji nego status quo, a SDP-ova platforma između ostalog sigurno rješava i jedan dio hrvatskog pitanja i kao takva je korak naprijed u odnosu na ono što imamo.
Čović sada Hrvatima radi ono što je Haris prije 5 godina uradio Bošnjacima insistirakući na eliminaciji entitetskog glasanja. Niti je uspio eliminisati entitetsko glasanje, niti su prošle sve druge manje reforme koje su tad trebale proći. A ako me sjećanje služi i Čović je tada podržao ta ustavna rješenja, ali su ga u parlamentu izdali ljudi koji su potom formirali 90ku.
- Bosnolog
#730 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Otidi na poskokov forum na temu povratak Hrvata u bosansku Posavinu pa se razuvjeri u zdruzene napade erceg-jastrebova i cetosa,.....1mustra wrote:Evo gledam vec pol ure, http://www.radio-jaska.hr/, nista zaprepascujuce nisam nasao, moze li to malo preciznije?Bosnolog wrote: Ne samo to otidi na jastrebarske medije i forume pa ces biti zaprepascen izjavama
Nego nam reci kakvi su ovo carapani http://--- NO LINKS ---/index.php?option ... Itemid=199 ,Ovo smo imali 1992 na ulicam Sarajeva kada su SDS teroristi organizovali barikade 1.3.1992 i krili svoje smrdljive cetnicke face jer se radilo o komsijema da ih neko ne bih prepoznao,.
HERA je teroristicka organizacija iza koje stoji HDZ klika,.....ovo je ozbiljna stvar,pravosude BiH i SIPA treba da se pozabavi ovom prijetnjom dok ne bude kasno,.....Ovo je teroristicko krilo herceg kamenjrskih HDZ jastrebova,...

-
Risto Kuglarić
#731 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
brate, ja mislim da ti ovi čarapani nisu zaozbiljno, to ti dođe više ko neka satira.Bosnolog wrote:Otidi na poskokov forum na temu povratak Hrvata u bosansku Posavinu pa se razuvjeri u zdruzene napade erceg-jastrebova i cetosa,.....1mustra wrote:Evo gledam vec pol ure, http://www.radio-jaska.hr/, nista zaprepascujuce nisam nasao, moze li to malo preciznije?Bosnolog wrote: Ne samo to otidi na jastrebarske medije i forume pa ces biti zaprepascen izjavama![]()
Nego nam reci kakvi su ovo carapani http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=25509:hera-predstavila-himnu-svog-pokreta-i-predlae-je-za-himnu-treeg&catid=137:drustvo&Itemid=199 ,Ovo smo imali 1992 na ulicam Sarajeva kada su SDS teroristi organizovali barikade 1.3.1992 i krili svoje smrdljive cetnicke face jer se radilo o komsijema da ih neko ne bih prepoznao,.
HERA je teroristicka organizacija iza koje stoji HDZ klika,.....ovo je ozbiljna stvar,pravosude BiH i SIPA treba da se pozabavi ovom prijetnjom dok ne bude kasno,.....Ovo je teroristicko krilo herceg kamenjrskih HDZ jastrebova,...
-
hercegovac_pravi
#732 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Ponovo lažeš. Sto puta ponovljena laž ne postaje istinaosa wrote:i sada taj argument vrijedi, jer djeca moraju imati iste mogućnosti u javnim školama, ponavljam, zašto djeca bošnjka u stocu ne idu u islamski školski centar, pa nek ga otvori tko hoće, zanimljivo nitko da odgovori, jer eto u tom "fašističkom" stocu postoji obrazovanje u javnoj školi na bosanskom jeziku, ima li toga u zenici, na hrvatskom jeziku....convict wrote:kako samo zloupotrebljavaš stvari. da kšc ne postoji, argument bi bio da Hrvati nemaju dovoljno prava. sad kad postoji to je opet neki dokaz ugroženosti?osa wrote:
kad djeca u stocu budu išla u školu kod lokalnog imama a ne u državnu školu, onda ćemo možda razgovarati o istom, to tada je to fašizam...
na otvaranju kšc-a u zenici je govorio dario kordić, nepunu godinu nakon vašingonskog sporazuma, a prije dejtona. ako to nije tolerancija, ne znam šta jeste.
-
hercegovac_pravi
#733 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
To je isključivo istina onda kada pišeš na ovome forumu.osa wrote:riječ balija ne egzistira u mom vokabularu, a to što tebe nerivraju mišljenja koja nisu sukladna tvojima, do tebe je ne do mene, zar bi ljudi zbog tvoje mentalne komocije, trebali prestati razmišljati i iznositi mišljenja...palermo wrote:Kad bi ti samo mogao da objasniš pojam građanske BiH. Ali nevažnoosa wrote: zar ti misliš da je građanska bih, moguća bez krvi, ne pretjeruj, da ne ponavljam tvoj post, jer on može vrijediti za svki napis s kojim se netko ne slaže....
Jedna od razlika između mene i tebe je u tome, što ću u svakom scenariju ja biti jedan od učesnika i na svojoj koži osjećati posljedice politika za koje se zalažem (bilo dobre ili loše), za razliku od tebe koji će kako god se stvari bude kretale, u 20 i 30 sati opet otvoriti forum i reći sebi, haj da se malo zabavim, mogao b ih sokoliti one svoje po krvavoj Bosni i usput balije nervirati. Osim ako u isto vrijeme ne bude Šeherezada, pa ti to bude malo veća razbibriga.
- Bosnolog
#734 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Plocinicki i njegovi Eerceg Uskoci,....ili u prevodu drumski sverc razbojnici,...Prije nekoliko mjeseci otese od zastitarske agencije iz Banjaluke nekoliko miliona maraka cini mi se negdje na putu u okolini Gruda,....Risto Kuglarić wrote:
brate, ja mislim da ti ovi čarapani nisu zaozbiljno, to ti dođe više ko neka satira.
Sta bi s tim slucajem,otkrise li se pocinioci ili je ono bila dogovrena akcija Dodikovih i Covicevih krimosa,......
Last edited by Bosnolog on 07/01/2011 19:45, edited 2 times in total.
-
hercegovac_pravi
#735 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Bosnolog wrote:Otidi na poskokov forum na temu povratak Hrvata u bosansku Posavinu pa se razuvjeri u zdruzene napade erceg-jastrebova i cetosa,.....1mustra wrote:Evo gledam vec pol ure, http://www.radio-jaska.hr/, nista zaprepascujuce nisam nasao, moze li to malo preciznije?Bosnolog wrote: Ne samo to otidi na jastrebarske medije i forume pa ces biti zaprepascen izjavama![]()
Nego nam reci kakvi su ovo carapani http://--- NO LINKS ---/index.php?option=com_content&view=article&id=25509:hera-predstavila-himnu-svog-pokreta-i-predlae-je-za-himnu-treeg&catid=137:drustvo&Itemid=199 ,Ovo smo imali 1992 na ulicam Sarajeva kada su SDS teroristi organizovali barikade 1.3.1992 i krili svoje smrdljive cetnicke face jer se radilo o komsijema da ih neko ne bih prepoznao,.
Ovi isti ko iz Alan Ford stripova .....ali neka njih šućur Allahu..sve su to uzorne džematlije iz Zapadno Hercegovačkog Džemata
Baš me interesuje koja je od ove trojke intelektualka iz Gruda....mislim da je ova prva sa desne strane (moja lična procjena), onoliku glavurdu je nemoguće sakriti pa makar na nju kačila i mamine štrampice. A onaj u sredini mora biti krezavi kepec iz Posušja.
Ali meni ovdje nešto nije jasno...zašto im ove čarape nisu bjele? Ili nisu oprali onaj jedan par što konstantno oblače..ko će ga znati zašto žele da ruše tradiciju o zapdnim hercegovcima i bjelim čarapama
-
Max Bunker
#736 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Ma to ti je jedna grupa saljivdzija iz Hercegovine.
HERA, skracenica od Hercegovacka Republikanska Alternativa. Furaju se na IRA-u, simpatisu jos ETA-u i Hamas, mada se protive nasilnoj ( citaj oruzanoj ) borbi za svoja prava.
Imaju i svoju himnu [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=XK8Fi5aZ ... r_embedded [/youtube]
P.S.
Uglavnom su unutra bivsi HOS-ovci i omladina koja simpatise HOS.
HERA, skracenica od Hercegovacka Republikanska Alternativa. Furaju se na IRA-u, simpatisu jos ETA-u i Hamas, mada se protive nasilnoj ( citaj oruzanoj ) borbi za svoja prava.
Imaju i svoju himnu [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=XK8Fi5aZ ... r_embedded [/youtube]
P.S.
Uglavnom su unutra bivsi HOS-ovci i omladina koja simpatise HOS.
-
Hipatija
#737 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Mnogo je važno koji Hrvati treba to da kažu (analogno važi i za ostale: koji Bošnjaci, koji Srbi, koji Crnogorci, itd.), a i kome to kažu. Šta kažu Hrvati Posavine, Husina, Žepča,...?!osa wrote: ja mislim da hrvati sami trebaju reći što je bitno za njihov opstanak
Evo ti primjera iz "naše lipe" (Iz teksta B. Dežulovića, koji se odnosi na jezik u hrvata):
E sad, ako prijavu ovakvog sadržaja Hrvoje Hitrec još nije poslao Državnom odvjetništvu, to sasvim sigurno nije plod bolesne mašte autora ovog pamfleta, već samo aljkavosti i javašluka u Hrvatskom kulturnom vijeću. Samo time, naime, moglo bi se objasniti zašto je od svih znanstvenika koji su kroz povijest dovodili u pitanje sve na čemu počiva hrvatski identitet i državno pravo – od Ruđera Boškovića do Nikole Kopernika, čija je paranaučna dogma o planetu Zemlji što se, na čelu s Republikom Hrvatskom, tobož vrti oko Sunca, danas općeprihvaćena kao praktički službena religija zapadnog svijeta – zašto je, dakle, od svih njih kaznenu prijavu HKV-a zaslužila samo osječka lingvistica Snježana Kordić, odnosno, preciznije, ministar kulture Božo Biškupić, koji je sufinancirao njenu veleizdajničku knjigu “Jezik i nacionalizam”, u kojoj se izrijekom tvrdi kako Hrvati, Srbi, Bošnjaci i Crnogorci govore tek različite standarde jednog te istog jezika?
Hrvatsko kulturno vijeće na čelu sa ražalovanim piscem Hrvojem Hitrecom prije nekoliko dana, naime, podnijelo je kaznenu prijavu protiv ministra Biškupića i Čedomira Višnjića, ravnatelja Uprave za knjigu, zato što su – kaže novinska vijest – “propuštanjem dužnoga nadzora nesavjesno postupili u obavljanju službe, dopustivši da Ministarstvo kulture neosnovano, protuzakonito i protuustavno sufinancira knjigu Snježane Kordić”, i time “prouzročili povredu prava drugoga iz članka 339. Kaznenog zakona, u ovom slučaju prava više od tisuće članova HKV-a i hrvatskoga naroda u cjelini”.
Ni u nauci se ljudi ne slažu, a kamo li da se slože u politici. Zato ponovo kažem: Koji hrvati imaju pravo rješavati pitanja od značaja za sve hrvate?! Prema dosadašnjoj aktivnosti HDZ-a "zna se" i Draganu Čoviću takvo pravo ne treba dati!
Last edited by Hipatija on 07/01/2011 20:22, edited 4 times in total.
-
Alfa_Ze
#738 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Na zapadu se bore protiv NIKABA koje nose zene , a kod POSKOKOVIH jurisnika to nose muskarci !!Bosnolog wrote:

Bas sam ''iznenadjen'' !!

-
hercegovac_pravi
#739 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Ma nisu bola ovo sve muškarci, dvojica Đematlija i bulaAlfa_Ze wrote:Na zapadu se bore protiv NIKABA koje nose zene , a kod POSKOKOVIH jurisnika to nose muskarci !!Bosnolog wrote:
Bas sam ''iznenadjen'' !!
- nosara
#740 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Ne znam sta se koji kurac zajebavate s ovim... Da su u pitanju muslimani, digla bi se cijela specijalna FMUP-a...hercegovac_pravi wrote:Ma nisu bola ovo sve muškarci, dvojica Đematlija i bulaAlfa_Ze wrote:Na zapadu se bore protiv NIKABA koje nose zene , a kod POSKOKOVIH jurisnika to nose muskarci !!Bosnolog wrote:
Bas sam ''iznenadjen'' !!![]()
Treba ova govna pohvatat i dat im po jedno 40 godina robije, za primjer i nauk...
- ultima_palabra
#741 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Too truenosara wrote:Da su u pitanju muslimani, digla bi se cijela specijalna FMUP-a...
-
hercegovac_pravi
#742 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Ma bola ko će ove hajvane shvatati ozbiljno? Pa vidi ih kakvi su, ko iz crtanog filmanosara wrote:Ne znam sta se koji kurac zajebavate s ovim... Da su u pitanju muslimani, digla bi se cijela specijalna FMUP-a...hercegovac_pravi wrote:Ma nisu bola ovo sve muškarci, dvojica Đematlija i bulaAlfa_Ze wrote:
Na zapadu se bore protiv NIKABA koje nose zene , a kod POSKOKOVIH jurisnika to nose muskarci !!
Bas sam ''iznenadjen'' !!![]()
![]()
Treba ova govna pohvatat i dat im po jedno 40 godina robije, za primjer i nauk...Jeb'o im hrt mater zakrabuljenu...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#743 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
ne znam jel vi ozbiljno ili niste poznali članove ETA-e
na slici 
-
hercegovac_pravi
#744 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Ama cmoljo vidiš da je zezancija ..kakva hera i hurac..Chmoljo wrote:ne znam jel vi ozbiljno ili niste poznali članove ETA-ena slici
btw...evo ti i link za sliku prije foto šopa
http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/4833854.stm
-
belfy
#745 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
ti ne znas kakvo je obrazovanje u zenici, jelda? jos uz to sam sebi skaces u stomak ovom izjavom sa fasizmom. ko je u ovom "ksc slucaju" ista ometao i zabranjivao ili u bilo kojoj drugoj skoli? osa, opet si na zenici sto ti je daleko i od oka i od srca, pa te molim da je zaobidjes jer pokazujes samo svoju prizemnost.osa wrote: ako u zenici nema aparthejda, gdje se hrvati za obrazovanje na svom jeziku moraju obraćati crkvi, onda ga nema ni u stocu, niti čće ga biti, naime fašizam nije mogućnost korištenja svojih prava, fašizam je ometanje i zabrana u korištenju pravima...
posto ovdje ocigledno tvrdis da djeca u zenici idu kod lokalnog svecenika molio bih te da to i dokazes. prije toga ti savjetujem da posjetis web od ove skole i utvrdis ko tu predaje, kao i ko pohadja ovu skolu. to sto ti mislis da ovo nije drzavna skola ne znaci da je to istina, nego da si ti u zabludi. pitanje je razloga zasto je to tako.osa wrote: kad djeca u stocu budu išla u školu kod lokalnog imama a ne u državnu školu, onda ćemo možda razgovarati o istom, to tada je to fašizam...
ovako nesto kad izjavis onda bih volio da meni kazes i ko je rekao da je ksc bitan i zasto, a isto tako i ko se sa tim bespogovorno slozio.osa wrote: inače ne gledam klipove, samo čitam ono što forumaš napiše i eventualno citira, ja mislim da hrvati sami trebaju reći što je bitno za njihov opstanak, a minimum političke i bilo koje druge kulture bi bio da to poštivaju ostali, naravno odnosi se i na sve druge narode...
dakle, ti bi da se otvori posebna skola za djecu u stocu samo zato jer TI ne priznajes da je ksc javna skola? daj se uozbilji i provjeri stanje na terenu. ti imas veze sa ovim o cemu pricas isto koliko ja sa ispitivanjem marijanove brazde.osa wrote: slažem se , dabogda se djeca bošnjaka u stocu školovala u islamskom školskom centru a djeca hrvata u zenici u javnoj školi na hrvatskom jeziku.
a za fašistu kao što si ti, ako je to isto, neka je....
ima, i to ne samo u ksc, ali kako to tebi objasniti?osa wrote: i sada taj argument vrijedi, jer djeca moraju imati iste mogućnosti u javnim školama, ponavljam, zašto djeca bošnjka u stocu ne idu u islamski školski centar, pa nek ga otvori tko hoće, zanimljivo nitko da odgovori, jer eto u tom "fašističkom" stocu postoji obrazovanje u javnoj školi na bosanskom jeziku, ima li toga u zenici, na hrvatskom jeziku....
eh, ali kako objasniti onome ko niti zna o cemu prica, niti zeli da shvati...osa wrote: možeš odabrati šta će ti pisati u knjižici, pa ne bi li treblo pisati ono što si položio, ako nisi imao nastavu na hrvatskom, kako će ti to pisati i kako ćeš to izabrati, pa zar ima i toga, moažš li odabrati i koju ocjenu da ti upišu...
P.S. po cetvrti put te pozivam da dodjes u zenicu i uvjeris se sam. od mene imas smjestaj i hranu, a za sve sto te interesuje pitaj mene ili bilo koga u prolazu ili nakon prebrojavanja krvnih zrnaca. ja te vodim do bilo kojeg mjesta u siroj okolini zenice da ispitas ljude o cemu god imas zelju. jedina obaveza je da barem jednom sjednemo i popijemo i popricamo ko ljudi. ako nemas zelju piti i pricati, onda barem istrazuj kad te to vec interesuje. dok se to ne desi ne uzimaj zenicu kao bilo kakav argument, jer o njoj zaista ne znas nista. nadam se da ces odvojiti jedan kratki odmor ovamo pa da sagledas i sam "crnu dzamahiriju" gdje se sva prava i konvencije krse. do tada se uzdrzi od prozivanja i ukazivanja u ovom smjeru.
P.P.S. dva puta razmisljam da li da napisem, ali nek ide.. vec dvije godine zaredom sam ugostio prijatelje iz hrvatske i najvise bi volio da sa njima popricas. jedan ti je cak u blizini. no, vjerujem da covjek dok ne dozivi ne moze ni da zna, pa bih zato vise volio da i ti sam vidis i cujes sta te interesuje. ovaj forum bi mozda nakon toga izgubio jednog trola, ali bi zenica, a i ja, dobili prijatelja sigurno. zato poziv ostaje otvoren sve dok ti je zenica na pameti.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#746 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
Sto se bolan nerviras zbog njega, i jos bi ga ugostio
Pa on samo i provocira, ovo mu i jeste cilj
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#747 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
ma skonto sam ja da je ETA, samo mi se učini da vi niste pa gledam šta vam jehercegovac_pravi wrote: Ama cmoljo vidiš da je zezancija ..kakva hera i hurac..
-
hercegovac_pravi
#748 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
"viđaj" boldanoChmoljo wrote:ma skonto sam ja da je ETA, samo mi se učini da vi niste pa gledam šta vam jehercegovac_pravi wrote: Ama cmoljo vidiš da je zezancija ..kakva hera i hurac..
isto tako bih iskoristio ovu priliku da pozdravim "onu" četvoricu halavnika što se furaju da su hera.
pe es znam da čitaju
-
belfy
#749 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
uopste se ne nerviram, ali ovo je cetvrti put da koristi zenicu kao argument, a bez ikakvog zdravog rezona. svaki put sam mu ukazao gdje grijesi i rekao da cu se javiti svaki put kada takav argument pokusa da koristi. samo ostajem dosljedan onome sto sam rekao.plain vanilla wrote:Sto se bolan nerviras zbog njega, i jos bi ga ugostio![]()
a to sto bih ga ugostio mi ne predstavlja problem, cak suprotno. takodjer, ugostio bih i bilo koga drugog zainteresovanog za druzenje, opijanje i aktivnosti po zelji u okviru svega toga.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#750 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBiH,SBB
sve je to lijepo, forum i jeste za razmjenu razlicitih misljenjabelfy wrote:uopste se ne nerviram, ali ovo je cetvrti put da koristi zenicu kao argument, a bez ikakvog zdravog rezona. svaki put sam mu ukazao gdje grijesi i rekao da cu se javiti svaki put kada takav argument pokusa da koristi. samo ostajem dosljedan onome sto sam rekao.plain vanilla wrote:Sto se bolan nerviras zbog njega, i jos bi ga ugostio![]()
a to sto bih ga ugostio mi ne predstavlja problem, cak suprotno. takodjer, ugostio bih i bilo koga drugog zainteresovanog za druzenje, opijanje i aktivnosti po zelji u okviru svega toga.
ali ako nekome lijepo das argumente, sve obrazlozis, a on samo ponavlja jedno te isto u cilju provokacije, lakse ga na ignore..
zar vi iz zenice pijete?