BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post Reply
bingulesku

#1026 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by bingulesku »

Kako Suljo i Zlaja dozivaju Dodika u "platformu"? Dođi najdraži!!!
yugi

#1027 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by yugi »

I pticama na grani je savršeno jasno da je nemoguća misija formiranje vlasti bez barem jednog HDZ-a!!Ali bolesna ambicija Lagumdžije da postane predsjedavajući vijeća ministara po svaku cijenu jednostavno je dovela do svojevrsne pat pozicije iz koje očigledno nema izlaza!
Naprosto su mi smješna objašnjenja SDP-a jer ispade eto da SDA sa kojima bi oni u vlast nije sve ove godine pravila sranja po Bosni i dovela nas u ovo blato u kome smo sada a HDZ kao jeste!Naravno da podjednaku odgovornost snose i jedni i drugi i to je valjda svakom normalnom jasno!Šta je izlaz?Pa po mom mišljenju samo su dva moguća izlaza!Ili ulazak HDZ-a u vlast ili vanredni izbori!Naravno postoji i treća opcija formiranje frankeštajn koalicija na različitim nivoima vlasti što bi svakako dovelo do daljnje destrukcije ionako sjebane BiH!!!
Ali možda je sve ovo skupa i dobro jer ovo ponajbolje oslikava stvarno stanje političke scene u BiH i sva ona verbalna onanija SDP-a ispaljena tokom izbora jednostavno je ovim postizbornim dešavanjima na jedan eklatantan način pokazala da ustvari i jeste samo onanija i ništa više!!!Koja ba briga za narod i ostala sranja!!!
elSaik

#1028 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by elSaik »

Jel to yugi od yugioh?
yugi

#1029 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by yugi »

elSaik wrote:Jel to yugi od yugioh?
Ma ja ba :)
Nass

#1030 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Nass »

Niko ne brani HDZ-ovima da udju u vlast na nacin da pristupe platformi kako su to ucinile i ostale 4 stranke. Ali oni su ti koji nece na tom principu da formiraju vlast pa sami sebe iskljucuju iz koalicije, a ne obrnuto kako se stalno sugerira. Dapace, nudilo se posebno 90-tki bezbroj puta da udje u vlast posebno zato sto se njihov program ugradio u platformu, ali oni nece pa nece. Bez Covica.
Evo dobar intervju petra Milica:
http://www.e-posavina.com/portal/index. ... &Itemid=78
bingulesku

#1031 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by bingulesku »

E jesu se sastali i ovi braćo mila. Onaj kamijonđija iz Laktaša, onaj se čirilicom potpisivo, treći ko da je iz Đekne izašo
Komrad

#1032 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Komrad »

yugi wrote:I pticama na grani je savršeno jasno da je nemoguća misija formiranje vlasti bez barem jednog HDZ-a!!Ali bolesna ambicija Lagumdžije da postane predsjedavajući vijeća ministara po svaku cijenu jednostavno je dovela do svojevrsne pat pozicije iz koje očigledno nema izlaza!
Naprosto su mi smješna objašnjenja SDP-a jer ispade eto da SDA sa kojima bi oni u vlast nije sve ove godine pravila sranja po Bosni i dovela nas u ovo blato u kome smo sada a HDZ kao jeste!Naravno da podjednaku odgovornost snose i jedni i drugi i to je valjda svakom normalnom jasno!Šta je izlaz?Pa po mom mišljenju samo su dva moguća izlaza!Ili ulazak HDZ-a u vlast ili vanredni izbori!Naravno postoji i treća opcija formiranje frankeštajn koalicija na različitim nivoima vlasti što bi svakako dovelo do daljnje destrukcije ionako sjebane BiH!!!
Ali možda je sve ovo skupa i dobro jer ovo ponajbolje oslikava stvarno stanje političke scene u BiH i sva ona verbalna onanija SDP-a ispaljena tokom izbora jednostavno je ovim postizbornim dešavanjima na jedan eklatantan način pokazala da ustvari i jeste samo onanija i ništa više!!!Koja ba briga za narod i ostala sranja!!!
Ko brani HDZu i jednom i drugom da bude u vlasti ... Jesu li ih ovi zvali? Jesu :) I HDZovi odbili
i sta sad ih trebamo moliti i pristajati na ucjene?
Nass

#1033 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Nass »

Ja stvarno ne shvatam kako se ljudi ne otrijezne barem malo od nacionalnog. Zasto ne dati bivsoj opoziciji barem jedan mandat da pokaze sta moze uciniti, kad joj izborni rezultat to omogucava? Zar nije vrijeme da jedna drugacija opcija dobije sansu, ako nista drugo onda zbog politicke higijene, jer nije dobro da su uvijek jedne te iste opcije na vlasti iz mnogih razloga. Mislim da ni ta famozna matematicka koalicija svih sa svakim ne bi puno bolje funkcionirala od ove platformske (barem u Federaciji), dapace, pokazali su u protekle 4 godine sta i kako mogu, pa nije nemoguce da bi neke stvari platformasi bolje rjesavali nego ovi drugi.
Mislim da nijednom gradjanu bez obzira na naciju nije u interesu da mu vlast cine stranke bez ikakvog zajednickog plana i programa. Dapace, ja mislim da je takva vlast nemoguca, i uvjerena sam da i ovaj etnicki blok ima svoj zajednicki program, nisu se oni tu nasli iz ljubavi i postovanja tudje nacije, vec imaju oni svoje planove, samo sto ocito ne zele ili ne smiju taj svoj plan podastrijeti javnosti :)
brzica

#1034 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by brzica »

Kakva god vlast koja će zatvarati lopove (velike, ne siću), smanjivati
deficite, poticati proizvodnju a ne trgovinu, zadržati za sada "obiteljsko
srebro", poništavati pretvorbu gdje je to moguće, graditi više te famozne
autoceste, oštro kažnjavati izbjegavanje plaćanja poreza kao i doprinosa
radnicima, naciju i vjeru vratiti u kuće i vjerske objekte (ja sam i Hrvat i
katolik, ali mislim kako to nema veze sa poslom koji radim i porezom koji
plaćam)....a ima toga još.

Ja sam za Platformu, jer ovi drugi to neće niti pokušati napraviti...ne bih
ni ja sam sebe zatvarao...ali i ovi imaju rok...vidjet ćemo za godinu šta
je napravljeno
convict

#1035 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by convict »

Stupski, haj' ponovo mijenjaj naslov teme, izgleda da je DNZ voljan ući u vlast sa navedenim strankama. Možda čak daju i premijera iz reda hrvatskog naroda npr. Rifat Dolić.
no_pasaran

#1036 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by no_pasaran »

Ovako se to radi
Sindikat kao korektiv
SSSBiH, SDP, SDA,HSP i NSRzB potpisali Protokol o međusobnoj saradnji

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH (SSSBiH) Ismet Bajramović, predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDA Sulejman Tihić, predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković i dopredsjednik HSP-a Žarko Popović potpisali su u Sarajevu Protokol o međusobnoj saradnji.
Protokol je osnova za budući dijalog između vlasti i sindikata, a potpisnici su, navedeno je u tekstu Protokola, obavezni raditi na partnerskim osnovama i u duhu socijalnog dijaloga.

"Došlo je vrijeme da se ne živi od visoke već od konkretne i korektne politike", kazao je Bajramović na konferenciji za medije.

Sastanak koji je prethodio potpisivanju Protokola učesnici su ocjenili konstruktivnim.

"Zadovoljan sam i zbog činjenice da je tokom sastanka ocjenjeno da naša Platforma nije u koliziji s ciljevima SSSBiH. Potpisani Protokol obavezuje naše ljude u vladama na dijalog sa sindikatima", rekao je Lagumdžija.

Predsjednik SDA Sulejman Tihić istakao je da je SSSBiH dao i konstruktivne prijedloge, odnosno, dopune Platforme.

"Mi želimo da nam Sindikat bude ne samo partner već i korektiv", pojasnio je Tihić.

Sastanku koji je održan u sjedištu SSSBiH prisustvovali su predsjednici granskih sindikata, a razgovarano je, između ostalog i o poboljšanju radnih uvjeta, povećanju zaposlenosti i životnog standarda radnika.
Iskazan još jedan socijalistički manir. Prva adresa na koju je zakucano nakon garanta da formiraju vlast je sindikat :thumbup:

(molim trolove da ne miješaju komunistički pojam socijalizma sa evropskim pojmovima socijalizma. Radi se o dvije sukobljene ideologije. Dakle prije nego trolate prvo čitajte, možda vam izleti i kakva konstruktivna kritika.)
AliceInChains

#1037 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by AliceInChains »

Susreti u Zagrebu
Čović i Ljubić kod Jadranke Kosor i Ive Josipovića
Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović i predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor razgovarali u Zagrebu sa liderima Hrvatske demokratske zajednice Draganom Čovićem i Hrvatske demokratske zajednice 1990 Božom Ljubićem.

Josipović i Kosor: Podrška integracijama BiH u EU
Predsjednici dva HDZ-a iz BiH upoznali su ih s dinamikom dogovora o uspostavi vlasti u BiH, kao i svojim prijedlozima reformi koje su nužne za brži put BiH u punopravno članstvo Europske unije i NATO saveza, kao glavnog strateškog cilja vanjske politike ovih dviju stranaka, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Josipović i Kosor predsjednica Vlade RH ponovili su poznati stav Republike Hrvatske o punoj potpori cjelovitoj i suverenoj, prijateljskoj Bosni i Hercegovini, i njenim naporima u procesima euroatlantskih integracija.

"Ponovili su i potporu rješenjima koja će osigurati poštivanje većinske političke volje konstitutivnih naroda i građana BiH, te reformama i rješenjima koja će osigurati institucionalnu jednakopravnost i hrvatskog naroda kao jednog od tri konstitutivna naroda u BiH", kaže se na kraju saopćenja.
(Sarajevo-x.com)
Ne znam, sta ovo vise treba da znaci :x Ako ovako ide dalje, onda ja predlazem Tihicu, ili Izetbegovicu, da odu u Tursku- Erdoganu u posjetu i njih "upoznaju" sa uspostavljenjem vlasti. Vise mi je muka, da nam se susjedi mijesaju u unutrasnje poslove pod mantrom "zastite" manjinskog naroda. :evil: Ako im lezi toliko puno na zastiti Bosanskih Hrvata, nek' se onda jave nakon uspostavljena vlade :-x
travnik

#1038 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by travnik »

AliceInChains wrote:
Susreti u Zagrebu
Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović i predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor razgovarali u Zagrebu sa liderima Hrvatske demokratske zajednice Draganom Čovićem i Hrvatske demokratske zajednice 1990 Božom Ljubićem.

Predsjednici dva HDZ-a iz BiH upoznali su ih s dinamikom dogovora o uspostavi vlasti u BiH, kao i svojim prijedlozima reformi koje su nužne za brži put BiH u punopravno članstvo Europske unije i NATO saveza, kao glavnog strateškog cilja vanjske politike ovih dviju stranaka, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Josipović i Kosor predsjednica Vlade RH ponovili su poznati stav Republike Hrvatske o punoj potpori cjelovitoj i suverenoj, prijateljskoj Bosni i Hercegovini, i njenim naporima u procesima euroatlantskih integracija.

"Ponovili su i potporu rješenjima koja će osigurati poštivanje većinske političke volje konstitutivnih naroda i građana BiH, te reformama i rješenjima koja će osigurati institucionalnu jednakopravnost i hrvatskog naroda kao jednog od tri konstitutivna naroda u BiH", kaže se na kraju saopćenja.
(Sarajevo-x.com)
Ne znam, sta ovo vise treba da znaci :x Ako ovako ide dalje, onda ja predlazem Tihicu, ili Izetbegovicu, da odu u Tursku- Erdoganu u posjetu i njih "upoznaju" sa uspostavljenjem vlasti. Vise mi je muka, da nam se susjedi mijesaju u unutrasnje poslove pod mantrom "zastite" manjinskog naroda. :evil: Ako im lezi toliko puno na zastiti Bosanskih Hrvata, nek' se onda jave nakon uspostavljena vlade :-x
Ovo treba da znači upravo što je rečeno, a to je podrška BiH. Uostalom, sve ti piše, a nigdje se ne miješaju u unutarnje odnose u BiH.Normalno je da se sastaju političari iz dvije države. Pa i Zlaja je bio neki dan sa Josipovićem. Nek' je. Treba da razgovaraju, a ne da se samo svađamo međusobno. Jedini lik, nakon demokratskih promjena u Hrvatskoj, koji se miješao u unutarnje odnose je bivši hrvatski predsjednik. Međutim, njegovo miješanje nije nailazilo na osude, već su ljudi padali u ekstazu i toliko ga uzdizali u nebesa da se komotno može posumnjati u seksualnu orijenatciju njegovih brojnih obožavatelja.
Kenan-sa

#1039 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Kenan-sa »

Vlast na drzavnom nivou ce se ocito formirati bez SDP-a,mozda je tako i najbolje... ali ako SDA prihvati da bude dio vlasti onda tu nema mjesta za SBB,tako da se Radoncic dzaba ponadao... HDZ nece moci pricati kako su zaobidjeni u vlasti,jer ce jedan dio kolaca dobiti! u Federaciji treba poboljsati stanje,ekonomski je ojacati,podici standard zivota i onda ce najmanje biti vazno ko se kako zove,bitno je da se bolje zivi i da gradjani osjecaju sigurnost! a nacionalisti neka kukaju koliko hoce,svakako su nas unazadili da gore ne moze biti,oni samo manipulisu narodom,kako bi kod njih proizveli strah i nepovjerenje,drugo nista i ne znaju!..
Za i Protiv

#1040 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Za i Protiv »

travnik wrote:
AliceInChains wrote:
Susreti u Zagrebu

(Sarajevo-x.com)
Ovo treba da znači upravo što je rečeno, a to je podrška BiH. Uostalom, sve ti piše, a nigdje se ne miješaju u unutarnje odnose u BiH.Normalno je da se sastaju političari iz dvije države. Pa i Zlaja je bio neki dan sa Josipovićem. Nek' je. Treba da razgovaraju, a ne da se samo svađamo međusobno. Jedini lik, nakon demokratskih promjena u Hrvatskoj, koji se miješao u unutarnje odnose je bivši hrvatski predsjednik. Međutim, njegovo miješanje nije nailazilo na osude, već su ljudi padali u ekstazu i toliko ga uzdizali u nebesa da se komotno može posumnjati u seksualnu orijenatciju njegovih brojnih obožavatelja.

Nisi rekao koji bivsi predCjednik Hrvatske? Nadam se da nisi mislio na Mesica, a zaboravio Tudjamana... Ko' Mesic se mijesao a Tudjman nije... :run:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1041 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by plain vanilla »

Treba nazvat Kosorku, hoce Covic i slagat' :mrgreen:
Za i Protiv

#1042 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Za i Protiv »

Kenan-sa wrote:Vlast na drzavnom nivou ce se ocito formirati bez SDP-a,mozda je tako i najbolje... ali ako SDA prihvati da bude dio vlasti onda tu nema mjesta za SBB,tako da se Radoncic dzaba ponadao... HDZ nece moci pricati kako su zaobidjeni u vlasti,jer ce jedan dio kolaca dobiti! u Federaciji treba poboljsati stanje,ekonomski je ojacati,podici standard zivota i onda ce najmanje biti vazno ko se kako zove,bitno je da se bolje zivi i da gradjani osjecaju sigurnost! a nacionalisti neka kukaju koliko hoce,svakako su nas unazadili da gore ne moze biti,oni samo manipulisu narodom,kako bi kod njih proizveli strah i nepovjerenje,drugo nista i ne znaju!..
Prvo, sumnjam da ce se vlast formirati bez SDP-a... Bit ce to neki vid koncentracione vlade, nesto kao u Brckom, svi ce dobiti po malo... Ali tu nema odgovornosti, sjetimo se prosle drzavne vlade... Niko nista nije radio, a samo jedni druge optuzivali. Ja licno nisam za takvo nesto, ali izgleda drugacije ne ide... Na SDP se vrsi pritisak, sa svih strana, da udje u vlast na drzavnom nivou, iako bi on to rado izbjegao... Tako da, parola, "svi u vlast"!
Gandalf

#1043 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Gandalf »

plain vanilla wrote:Treba nazvat Kosorku, hoce Covic i slagat' :mrgreen:
Evo ja ću, imam je na HEJ PAKETU po sniženoj tarifi poslije 6 :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1044 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by plain vanilla »

Gandalf wrote:
plain vanilla wrote:Treba nazvat Kosorku, hoce Covic i slagat' :mrgreen:
Evo ja ću, imam je na HEJ PAKETU po sniženoj tarifi poslije 6 :D
Pa stvarno koja bruka :roll:
kad je Zlaja bio kod Josipovica, Covic izmislio da se cuo nakon toga s Josipovicem, i sta mu je ovaj rekao :-)
Kad je Josipovic demantirao da su se culi, mene sramota ispred Covica :-)
Komrad

#1045 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Komrad »

[quote="Kenan-sa"]Vlast na drzavnom nivou ce se ocito formirati bez SDP-a,mozda je tako i najbolje... ali ako SDA prihvati da bude dio vlasti onda tu nema mjesta za SBB,tako da se Radoncic dzaba ponadao... HDZ nece moci pricati kako su zaobidjeni u vlasti,jer ce jedan dio kolaca dobiti! u Federaciji treba poboljsati stanje,ekonomski je ojacati,podici standard zivota i onda ce najmanje biti vazno ko se kako zove,bitno je da se bolje zivi i da gradjani osjecaju sigurnost! a nacionalisti neka kukaju koliko hoce,svakako su nas unazadili da gore ne moze biti,oni samo manipulisu narodom,kako bi kod njih proizveli strah i nepovjerenje,drugo nista i ne znaju!..[/quote]

Vjeruj da nece...
Izbor ce svakako potrajati i do 6 mjeseci .. ali ce na kraju mandatar biti iz platformista.. jer ce se Dodiku zuriti :)
Do tada ce i Dodik i Covic shvatiti da se vlast ne moze praviti bez platformista jer je najverovatnije da ce oni imati i 1/3 u Hrvatskom klubu Doma naroda BiH i sve delegate iz reda Bosnjackog naroda
Gandalf

#1046 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Gandalf »

Komrad wrote:[quote="Kenan-sa"]Vlast na drzavnom nivou ce se ocito formirati bez SDP-a,mozda je tako i najbolje... ali ako SDA prihvati da bude dio vlasti onda tu nema mjesta za SBB,tako da se Radoncic dzaba ponadao... HDZ nece moci pricati kako su zaobidjeni u vlasti,jer ce jedan dio kolaca dobiti! u Federaciji treba poboljsati stanje,ekonomski je ojacati,podici standard zivota i onda ce najmanje biti vazno ko se kako zove,bitno je da se bolje zivi i da gradjani osjecaju sigurnost! a nacionalisti neka kukaju koliko hoce,svakako su nas unazadili da gore ne moze biti,oni samo manipulisu narodom,kako bi kod njih proizveli strah i nepovjerenje,drugo nista i ne znaju!..

Vjeruj da nece...
Izbor ce svakako potrajati i do 6 mjeseci .. ali ce na kraju mandatar biti iz platformista.. jer ce se Dodiku zuriti :)
Do tada ce i Dodik i Covic shvatiti da se vlast ne moze praviti bez platformista jer je najverovatnije da ce oni imati i 1/3 u Hrvatskom klubu Doma naroda BiH i sve delegate iz reda Bosnjackog naroda[/quote]

U svakom slučaju ni po koju cijenu ne dopustiti da poziciji Predsjedavajućeg VM-a prismrdi iko iz adezea - bolje je da vlast ni ne postoji, nego da je čović vrši - razjebimo adeze ole ole ole ole ole.
travnik

#1047 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by travnik »

Za i Protiv

Rekao sam nakon demokratskih promjena u Hrvatskoj, a to jasno znači na koga sam mislio. O Franceku nema smisla trošiti rječi, a i već nakon navedene konstrukcije, može se zaključiti da nemam pozitivno mišljenje o njemu. Osoba koja izjavi da je sretna što mu žena nije Srpkinja ili Jevrejka, koja izjavi da je NDH izraz težnji hrvatskog naroda i koja izjavi da treba pomiješati kosti mrtvih iz Bleiburga i Jasenovca, nije ništa nego dno dna.
Nass

#1048 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Nass »

Moje misljenje je da Hrvatska ima svoje vrlo vazne interese zbog kojih im je stalo da HDZ mora uci u vlast u BiH. Naime, oni imaju sa BH daleko najveci suficit u vanjskoj trgovini sto znaci da ogroman novac iz BiH odlazi u Hrvatsku svakog dana, svakog mjeseca i svake godine, dok istovremeno Hrvatska postavlja vrlo jake necarinske barijere za svu robu iz BiH, pa nas izvoz u Hrvatsku nije ni do koljena njihovom uvozu u nasu zemlju. A taj takav neravnopravan i izrabljivacki odnos postoji zahvaljujuci njihovim jaranima Covicu i ekipi koji stoje na braniku tog trgovackog debalansa u nasoj vlasti. Ako bi se stvar prepustila Lijanovicima i SDP-u, zacas bi se taj bh deficit sa Hrvatskom smanjio odredjenim zakonskim rjesenjima o zastiti domace proizvodnje, sto bi bilo katastrofalno po vec jako losu ekonomsku situaciju u Hrvatskoj jer bi izgubili jedinu koloniju koju su mogli do sada musti. Ali bi BiH odahnula i pokrenula se iz ucmalosti. Tako da bi oni ovim insistiranjem na 'postivanju legitimiteta naroda' i HDZ-u preko nasih ledja htjeli rjesavali svoje vlastite probleme, nesposobnost i korumpiranost. My 5 cents.
Za i Protiv

#1049 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by Za i Protiv »

travnik wrote:Za i Protiv

Rekao sam nakon demokratskih promjena u Hrvatskoj, a to jasno znači na koga sam mislio. O Franceku nema smisla trošiti rječi, a i već nakon navedene konstrukcije, može se zaključiti da nemam pozitivno mišljenje o njemu. Osoba koja izjavi da je sretna što mu žena nije Srpkinja ili Jevrejka, koja izjavi da je NDH izraz težnji hrvatskog naroda i koja izjavi da treba pomiješati kosti mrtvih iz Bleiburga i Jasenovca, nije ništa nego dno dna.
Dobar :thumbup: :D
ultima_palabra

#1050 Re: BiH/SNSD,SDS,HDZ,HDZ90,SBB

Post by ultima_palabra »

Pa jesu li se Sanader i Milanović sastajali sa bh.političarima poslije hrvatskih izbora sa tematikom konstituiranja vlasti u RH? Ne volim tu priču, isto kao kad Beograd i Zagreb "podržavaju suverenost BiH" :-) Pa šta je koji q podržavaš 15 godina, ko te pita za zdravlje...
Post Reply