Nisam ni mislio da ces razumjeti Margareta, jer nije ni upuceno tebi nacinom koji bi razumjela, vec Skljoci.
On i ja se dobro razumijemo.
BiH se brani - Gojkom Bericem !
-
Skljoco
------------------------------------------------------Fair Life wrote:Do sad nije tako bilo, pa makar.
Same su nam gace spale dok smo im se naguzivali. Pa sad sta je - tu je. Nekada su studenti bili pokretaci naprednih procesa, danas gladni penzioneri ... Nemaju oni snage Skljoco ...
Jedino podijeliti svakom gradjaninu Bosne i Hercegovine po tubu vazelina iz stranackih rezervi pa neka budu spremni poslije izbora ... da im se naguze. Sa vazelinom "lakse se dise".
Uvazeni moj prijatelju ,
Danas je najteze "uci" u Bosnu i Hercegovinu i svekolikoj
bosanskohercegovackoj javnosti objasniti da su goli Lazovi i najobicniji manipulatori svi oni koji tvde da BiH nema svoj
- Nacionalni i
- Narodni identitet
jer Narodu je "prodana" prica o srpskom, hrvatskom Etnosu
i o bosnjackom Nacionalnom i Narodnom identitetu .
Sa "vazalinom" ili ne ali istog momenta kad bi se uspjelo doci
do bh Javnosti i objasniti ljudima o kakvim se tu "igrama" igra
sadasnji "igraci" bi postali Maratonci sa trasom bez cilja !
Ma svi oni drzavljani BH koji su se na posljednjem popisu Nacionalno izjasnili kao Muslimani danas su izmanipulisani i veliki procenat je ubjedjen da je Bosnjak
- Nacionalni i
- Narodni identitet drzave BH i oni se uvjek izjasnjavaju za pripadnost
- Naciji i
- Narodu drzave BiH ali im je neko " svoljto" da se ti identiteti drzave BH zovu
- Bosnjacki nacionalni i
- Bosnjacki narodni identitet
Isto ili slicno je i sa drzavljanima BH koji se opredjeljuju za pripadnost
srpskom i hrvatskom Nacionalnom i Narodnom identitetu jer je i njima "slozena" prica o
- Bosanskohercegovackom srpskom i hrvatskom Nacionalnom i Narodnom identitetu .
Dragi Fair ,
da znas sta sam sve dozivio od strane onih koji kontrolisu medije u BiH onda bi tek svatio kako se "cobani" brinu da im stada pasu samo konjogriz !