Tako to biva kada sa majstorom zboris a ocito ne vidis
Ali nac`e se lijeka i za tebe...gojko preporucuje:

Jasno mi je Kekec i zasto ulijecu.kekec wrote:Fair,
izvini za skretanje sa teme.![]()
Pogrijesio sam sto sam se upustio u prepucavanje sa onim bolesnikom.
G.Beric zasluzuje respekt, ali ovi, a´la "airwing" ulijecu i sjeku svaku temu koja nije u duhu njihove strankice.
Dragi moj Fair ,Fair Life wrote:Nemam nista niti sa Francuskom niti sa Mostarom. Ja sam iz bosnjackog dijela Federacije.RoadRunner wrote:... Ehh, a steta sto kapacitet kao FairLife, ne da svoj doprinos na temi o ulici Mile Budaka u Mostaru, ili o pravu zena muslimanki da nose maramu u Francuskoj, dajuci time podrsku slobodnom izboru tih zena. Hrvatsku stranu zdusno brani, jos samo da isto lice pokaze i kada su drugi u pitanju, pa da sa pravom ponese nick FAIR Life
Valjda ce mu se jednom omaci nesto slicno?
A sad da ti pokusam malo pojasniti. Ti pokusaj razumjeti.
Kada Srbi ili Hrvati podmecu Bosni i Hercegovini klipove u tockove to je za ocekivati. Kada ti isti i dijele Bosnu i Hercegovinu - to je za ocekivati. Ne dijele svoje. Tudje je lako podijeliti. Oni to i rade iz srpskog ili hrvatskog patriotizma prema Srbiji ili Hrvatskoj. Ali kada to rade bosnjacki politicari, kada oni rade protiv Bosne i Hercegovine, kada je oni dijele - to je izdaja. Srbi i Hrvati sa ponosom dijele i to ne kriju, dok ovi nasi "hinjavci" to isto rade kradom i kriju od svog naroda. Zato ih napadam. Zato treba ... Ma treba moj racku.
Tebi je ionako svejedno. U svojoj vjeri na svojoj zemlji.
Izvini, povukao si me za rukav.
Hocu Skljoco kako da ne. Za tebe i u vodu i u vatru.Skljoco wrote:I evo jedne molbe upucene na tvoje ima ,
Molim te , naravno ako si u mogucnosti, da ovde postavis
dialog sa radia " Slobodna europa" iz emisije "Most"
izmedju gos. Dzaferovica i mislim gdj. Trivicke.
Fair Life wrote:Hocu Skljoco kako da ne. Za tebe i u vodu i u vatru.Skljoco wrote:I evo jedne molbe upucene na tvoje ima ,
Mislim da je bolje otvoriti novu temu sa tim razgovorom. Znam da se slazes !
Molim te , za mene samo u vodu i to do kolina ,Fair Life wrote:Hocu Skljoco kako da ne. Za tebe i u vodu i u vatru.Skljoco wrote:I evo jedne molbe upucene na tvoje ima ,
Mislim da je bolje otvoriti novu temu sa tim razgovorom. Znam da se slazes !
Možda, a možda bi izvukle i deblji kraj....što bi po (nekakvoj) logici trebaloFair Life wrote:Mozda nisi u pravu Kekec, jer kad bi pametniji popustali budale bi potpuno zavladale planetom Zemljom.kekec wrote: ... Posto ovo ipak nema veze sa temom, prekidam (ili pametniji popusta).
Mozda nisi u pravu Kekec, jer kad bi pametniji popustali budale bi potpuno zavladale planetom Zemljom.Fair Life wrote:kekec wrote: ... Posto ovo ipak nema veze sa temom, prekidam (ili pametniji popusta).
-----------------------------------------------Fair Life wrote:Jasno mi je Kekec i zasto ulijecu.kekec wrote:Fair,
izvini za skretanje sa teme.![]()
Pogrijesio sam sto sam se upustio u prepucavanje sa onim bolesnikom.
G.Beric zasluzuje respekt, ali ovi, a´la "airwing" ulijecu i sjeku svaku temu koja nije u duhu njihove strankice.
Cilj im je sto prije napucati sto vise postova, da bi se od pocetne stranice sto prije doslo na 3-4, a mi kako smo lijeni upratimo samo zadnja 2-3 posta i onda se uhvatimo u njihovo kolo i pocnemo jedan drugom gaziti po nogama. Njima smeta harmonija i akordi Kekec.
Bitno je da nesto treshti i da se "chepa" po prstima.
Pozdrav tebi i Mojci. Stizem prije izbora da pripremimo zimnicu. Valja nama preko zime ...
--------------------------------------Fair Life wrote:Njoj su "ucerali do balcaka" Skljoco i ne izvadi ga ni ti, ni ja, a niti Gojko Beric ... A oni koji su joj "ucerali" i ne misle da ga vade, vec su ga ostavili da se kiseli. Umalo da ga uceraju i meni i tebi ...
Moze biti i gore Skljoco:
Dragi Fair ,Fair Life wrote:Njoj su "ucerali do balcaka" Skljoco i ne izvadi ga ni ti, ni ja, a niti Gojko Beric ... A oni koji su joj ga ucerali i ne misle da ga vade, vec su ga ostavili da se kiseli. Umalo da ga uceraju i meni i tebi ...
Moze biti i gore Skljoco:
Malo preydiciraš sa SMO, jer NISMO nego SU, dominantna populacija dala svoj doprinos AKTU, ali ima tu i dr. fakata koji daju "NAŠU" iskrivljenu sliku.Novac hoče gdje burgija neče.Po mojim statističkim podacima , MI nismo sominantan ,Fair Life wrote:Do sad nije tako bilo, pa makar.
Same su nam gace spale dok smo im se naguzivali. Pa sad sta je - tu je. Nekada su studenti bili pokretaci naprednih procesa, danas gladni penzioneri ... Nemaju oni snage Skljoco ...
Jedino podijeliti svakom gradjaninu Bosne i Hercegovine po tubu vazelina iz stranackih rezervi pa neka budu spremni poslije izbora ... da im se naguze. Sa vazelinom "lakse se dise".