BIH-SCG (Countdown)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DOBOJLIJA
#1 BIH-SCG (Countdown)
Vrjeme je da se pocnemo zagrijavati..
Pamet u glavu i pazite sta pisete, budimo kulturni sada..
Ja mislim da ce biti 2-1 ili 2-0 za BIH..
Tekmu cemo dominirati
Tekmu cemo dominirati
- nostalgicar
#2 Re: BIH-SCG (Countdown)
Dobojlija,ti samo suti,samo suti....DOBOJLIJA wrote:Vrjeme je da se pocnemo zagrijavati..
Tekmu cemo dominirati
-
nineac
Ja mislim da ćemo pobjediti!
Prvo, to je naš mentalitet, i lakše će podleći atmosferi koja bi trebala biti još bolja (bit će manje guzonja a više pravih navijača) !
Ipak to nisu igrači tipa Raula, Vincentea, Pujola itd!
Drugo (što je najvažnije) ako budemo igrali kao protiv Španije pregazit ćemo ih!
U našu korist neide to što su prgavi!
Takođe, to nije reprezentacija od prije 3 godine kada su nas dobili, oni imaju više problema nego mi, a imaju više igrača koji su neiskusni u ovakvim duelima na ovakvim stadionima!
Takođe, dobro će se zapitati, jer ipak svi u Evropi govore kako smo bili bolji od španaca!
Na FIFA-inoj web stranici veliki naslov je "španci se jedva provukli" što će ipak imati uticaja na njih!
Prvo, to je naš mentalitet, i lakše će podleći atmosferi koja bi trebala biti još bolja (bit će manje guzonja a više pravih navijača) !
Ipak to nisu igrači tipa Raula, Vincentea, Pujola itd!
Drugo (što je najvažnije) ako budemo igrali kao protiv Španije pregazit ćemo ih!
U našu korist neide to što su prgavi!
Takođe, to nije reprezentacija od prije 3 godine kada su nas dobili, oni imaju više problema nego mi, a imaju više igrača koji su neiskusni u ovakvim duelima na ovakvim stadionima!
Takođe, dobro će se zapitati, jer ipak svi u Evropi govore kako smo bili bolji od španaca!
Na FIFA-inoj web stranici veliki naslov je "španci se jedva provukli" što će ipak imati uticaja na njih!
-
violentjack
Da samo sada Srbi vec spominju da nece igrati u Zenici..pa mozda naprave pritisak kao i Danci za Kosevo 
-
violentjack
Vec su se Spanci zalili..kazu da je nekom Spanskom igracu razbijena glava ili tako to
Zna li neko sta je to bilo

Zna li neko sta je to bilo
-
nineac
Znamo, radovali se, i neko ga od njihovih udario! Prišo delegatu, i delegat ga ljubazno odjebo, kao i glavni sudija, onda selektor njihov, protestvovo što ga nisu odmah vratili u igru, nego moro čekat, pa sami sebe zajebali!
KOMEDIJA!
KOMEDIJA!
-
violentjack
ZNaci, nismo mu mi razbili glavu..jer bi nas to ocrnilo kod Uefe 
-
violentjack
Ja..ali Spanija je bogata zemlja Eu i ima stanovnika 
-
Stari
Eh pa sad....kad smo vec kod ranjenih spanjolskih fudbalera pade mi na pamet ...da je vecina od vas mlada pa se ne sjeca....onoga sta se desilo u kvalifikacijama za sjetsko prventstvo u Argentini '78....pa rekoh da vas potsjetim.
Helem igrale su se kvalifikacije i SFRJ je bila u istoj grupi sa izmedju ostalog Rumunijom i Spanijom ...nokon sto je Rumuniju pobjedila (zaslugama S.Susica) SFRJ je u zadnjoj, odlucujucoj utakmici docekivala Spanjolce u utakmici na "biti ili ne biti"....I bilo je:
"ne biti" ... Juanito ga je zavukao.... sredinom drugog poluvremena.... da bi odmah nakon toga dok je , radujuci se sa uzignutim rukama dobio flasu od cocacole u glavu...sve to u krupnom planu i u direktnom prenosu uz nekoliko repriza....
Helem igrale su se kvalifikacije i SFRJ je bila u istoj grupi sa izmedju ostalog Rumunijom i Spanijom ...nokon sto je Rumuniju pobjedila (zaslugama S.Susica) SFRJ je u zadnjoj, odlucujucoj utakmici docekivala Spanjolce u utakmici na "biti ili ne biti"....I bilo je:
-
Stari
Zaboravih napomenuti da se citava ta predstava odigravala ...ne na Bilinom polju nego na stadionu Crvene Zvezde u Beogradu. Ne napominjem ovo zbog toga sto imam nekih predrasuda ...nego jednostavno zbog toga sto sam uvijek bio zacudjen cinjenicom da je stadion o kojem se radi ipak povelik.... od travnjaka (na kojem se Juanito nalazio ) pa do tribina s kojih je flasa od cocacole doletjela je najmanje 25-30 metara .....i dan danas sam zacudjen tom preciznoscu u gadjanju pokretnih ciljeva.
Trebam li napomenuti da je takvo nesto puno lakse( iz geometrijskog aspekta) napraviti u Zenici.
Trebam li napomenuti da je takvo nesto puno lakse( iz geometrijskog aspekta) napraviti u Zenici.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma da se igra i u Banja Luci..rezultat ce glasiti BiH - SCG 3:0, Bolic, Bolic, autogol Mihajlovic
.
- manijak1
Papak
Seljačić
može ga iz prekida jedino tebi zabiti
taj Jestrović 
-
stavrogin
#22 Re: BIH-SCG (Countdown)
DOBOJLIJA wrote:Vrjeme je da se pocnemo zagrijavati..
Tekmu cemo dominirati
sto se utakmica ne igra u banjaluci? kakva je to reprezentacija koja se plasi da odigra utakmicu protiv neke selekcije jer bi publika na domacem terenu navijala protiv "vlastite" reprezentacije?! stvarno komedija.
-
stavrogin
pa varas se, u pristini ili novom pazaru bilo bi navijaca srbije jer tamo ima nesto srba, plus srpska policija bi omogucila dolazak srpskih navijaca bar u novom pazaru (mada to nisu drugi gradovi po velicini u scg, odnosno to uopste nisu gradovi, banaluka je isto sto npr. novi sad ili nis u ovom smislu) dok u banjaluci niko nebi navijao za bih. subotica? ne budi smijesan, vojvodina je vecinski srpska, raspitaj se malo. jesi ikada bio tamo u subotici? vidis ja jesam, pa znam kako bi bilo.Stari wrote:Evo samo da citiram dobro poznatu Manijakovu ponudu
Moze se igrati u Banja Luci .....Ako ce se revans igrati u Pristini ili N.Pazaru.....A kako se stvari odvijaju cini mi se da ce jos malo Subotica isto biti aktuelna ...ili varam li se ja to?
- manijak1
Pa i Pljevlja mogu konforno
biti uzeta za razmatranje