BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
harisaga
#3501 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Upravo to,ne boli poraz,koliko nezalaganje i nemoc :S
-
Tarik19
#3502 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
A za nezalaganje nemoze mnogo biti Susic kriv.
- mire - ložač
#3503 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da se ne zavaravamo :
Sinoć je trebalo na terenu da budu dvije ekipe a bila je samo jedna Rumunija
Sinoć je trebalo da vidimo 20 ljudi kako se bori i trči i grize a bilo je 10 = Rumuni...
Fudbal ne igra 1 čovjek nego kolektiv, a moderni fudbal je velika trka koja ne prestaje a oni se šeću sinoć....
Nije mi žao poraza, i nije mi krivo za to, ali mi je krivo što se uopšte ne pokazuje ikakva želja za igrom...
Moje je mišljenje da je Belgija bolja ekipa od Rumunije, ali sinoć bi i Budućnost iz Banovića pobijedila MANEKENE...
Al' ako su u nečemu valjali, e onda : dali su mi razlog da se napijem k'o duga....
Ovo mi veoma važno:
Koliko se sjećam " TATA ĆIRO" ih je vodio uvijek na neku pripremnu utakmicu i uvijek spuštao na zemlju prije zvanične BOG MU DAO LIJEPO ZDRAVLJE !!!
Sinoć je trebalo na terenu da budu dvije ekipe a bila je samo jedna Rumunija
Sinoć je trebalo da vidimo 20 ljudi kako se bori i trči i grize a bilo je 10 = Rumuni...
Fudbal ne igra 1 čovjek nego kolektiv, a moderni fudbal je velika trka koja ne prestaje a oni se šeću sinoć....
Nije mi žao poraza, i nije mi krivo za to, ali mi je krivo što se uopšte ne pokazuje ikakva želja za igrom...
Moje je mišljenje da je Belgija bolja ekipa od Rumunije, ali sinoć bi i Budućnost iz Banovića pobijedila MANEKENE...
Al' ako su u nečemu valjali, e onda : dali su mi razlog da se napijem k'o duga....
Ovo mi veoma važno:
Koliko se sjećam " TATA ĆIRO" ih je vodio uvijek na neku pripremnu utakmicu i uvijek spuštao na zemlju prije zvanične BOG MU DAO LIJEPO ZDRAVLJE !!!
-
_071_
#3504 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nije ni čudo što ne možeš dati gol, nesretniče 
http://imageshack.us/photo/my-images/50 ... 092067.jpg
-
ragib
#3505 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nismo imali sreće
da nam sudija nije poništio gol, da je ibišević dao gol u zadnjim minutama i da je sviran penal na džeki imali bi makar jedan poen
da nam sudija nije poništio gol, da je ibišević dao gol u zadnjim minutama i da je sviran penal na džeki imali bi makar jedan poen
- Dupli_skalp
#3506 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
pape odlazi, taman se i plasirali na evropsko prvenstvo. samo odlazi, pojma nemaš, jedna si trenerska nula.
- strong69
#3507 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
_071_ wrote:Nije ni čudo što ne možeš dati gol, nesretniče
-
masada
#3508 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Naši vrli igrači ( svjetski), da ih ne imenujem pojedinačno, poštenije bi bilo da ne igraju za reprezentaciju, nego da ovako igraju. Ništa mi nemamo od njihovih slavnih imena a kad igraju za reprezentaciju ni sjena od onih igrača. Imam osjećaj da su tu samo fizički prisutni, da se brinu da samo čitavi dočekaju kraj utakmice, te se tako zdravi vratili svojim parajli šefovima. Osjećam se ogavno poslije svake utakmice naše reprezentacije, što zbog igrača( ako ih tako mogu nazvati), što zbog euforije koja nema temelja. Ima ona stara, prvo skoči pa kaži-HOP. Ne hopaj bez veze, ispadaš smiješan, bezveznjaković, glupav... Da ne pričam o sportskim komentatorima koji naklapaju ko nadžak-babe, pitam se da li su uopšte završili novinarstvo ili samo vole da , dok sijele, pričaju o fudbalu. Živio profesionalizam i patriotizam.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3509 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
evo gledam Crna Gora - Bugarska...dobra tekma trče i jedni i drugi ko ludi...nema izmicanja noge u duelu...nema šetkanja i čekanja
-
LSD
#3510 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Gledam i ja na Arenama tekme Island - Danska i Slovacka - Adnora.. niko ne šeta i ne ceka loptu...andorini igraci ulijecu slovacima na svaku loptu...izgubit ce vjerovatno, ali je borba...Islandovi isto, nema labavo.JoseMujica wrote:evo gledam Crna Gora - Bugarska...dobra tekma trče i jedni i drugi ko ludi...nema izmicanja noge u duelu...nema šetkanja i čekanja
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3511 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ohladite malo... nema potrebe za tersanjem

- quasar
#3512 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma mozes ovo komforno pod kljuc. Receno je sve o ovom duelu. Sad je vrijeme za novu temu.
- ganjeta
#3513 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nema potrebe da se vrijedja Amar Osim,to izgleda neka statifakcija zbog sinocnjeg poraza jedinog nam selektora 
I mislim da je doslo vrijeme za katanac.
I mislim da je doslo vrijeme za katanac.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji