BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pirmin

#1576 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

simonese wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110329095

majku vam cigansku

Forza Luksenburg
A mi kao ne bi slavili da je obratna situacija :mrgreen: hau jes nou :D

U 5 deka smo mi sa njima, nemamo se sta praviti fini. 8-)
simonese

#1577 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by simonese »

pirmin wrote:

majku vam cigansku

Forza Luksenburg

:D ma neeee,nikad :D
ketronsd1

#1578 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ketronsd1 »

BarbaDue wrote:
uvjek ista prica :oops:
Nije ovo nikakvo paljenje,jednostavno kazem zasto se zadovoljavati barazom,zasto ne pokusati i do najboljeg drugog i samim ti i direktnog prolaza.Zasad stojimo na 4-om njestu kao najbolji drugi sa izgubljenih 5 bodova.Komsije CG su prvi
ledeni_caj

#1579 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ledeni_caj »

pirmin wrote:

majku vam cigansku

Forza Luksenburg

Pa mi smo ih dobili i opet ne slavimo nego ih pola trusi kako je Pape kloc, drugo pola kako je Dzeko kloc. Ne moze sa nama niko. :D :lol:
zecko_kupuz

#1580 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zecko_kupuz »

TLFanaticos777 wrote:Sve je to dobro ali od 1 Aprila nas FIFA i UEFA ukidaju tako da sve ostalo pada u vodu :( ......... :run:
Nemaš vjere druže. :D Uspravi glavu, bolji dani bi mogli naići. ;-) :bih:
zecko_kupuz

#1581 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zecko_kupuz »

BHF_Manijak wrote:Toliko o Rumunima, da im reprezentacija gol, koja ga jos dosad nije postigla...Rekoh nekoc da je Rumunija kanta, samo ne da mi se sad post trazit od prije dva-tri dana! :wink:

PS evo nadjoh post dan nakon tekme:
BHF_Manijak wrote:Kad se pobjedjuje pod palicom Papeta, onda je bravo Pape, kralju,sahu, idolu nacije, kad se pod Cirinom palicom pobjedjivalo onda ma nije to do Cire za to su najzasluzniji reprezentativci, sta ce matori kenjac itd...Koje licemjerje u PM! 90% raje sto se javilo vise cestita Papetu jer je ikona Pitara nego li zbog radosti sto je reprezentacija slavila vrlo vaznu pobjedu, da je kojim slucajem neko drugi selektor onda bi opet ista prica svaka cast reprezentativci i slicno... :roll:
Pobjeda je vrlo vazna, ali ruku na srce ikad slabiju grupu nismo imali a nikad jaci sastav, sjetite se da je ove Rumune Srbija naguzila 5:1 ili 5:0 ne sjecam se, da to nije vise ona Rumunija od prije 5-10 godina koja je po Eurima igrala, ne umanjujem vaznost i tezinu pobejde, ali realno ova Rumunija je hala ekipa! U ovoj grupi minimalan cilj i dalje ostaje to famozno drugo mjesto, a mogli bismo cak i Francuze zaganjati za prvo, jer imaju samo 5 bodova vise uz utakicu vise, tako da ako mlatnemo Rumune tamo, sto nije nerealno ocekivati obzirom kakva su smetlje ekipa, onda ce nam Francuzi bjezati samo 2 boda... :thumbup:
Toliko od mene, i dalje sam misljenja da su smetlje ekipa te da prije no se zaletimod a se prozovemo mega silmo, da se malo prokontamo prvo... :wink:
Ali malo otvori poglede kolega Manijak. Jasno je da je psihološki pritisak bio najveća prepreka našima u subotu. Rumunija je skoro čista formalnost na terenu (barem uz onakvu igru), ali nositi teret favorita, imperativ pobjede i avaze desetina hiljada nestrpljivih navijača na grbači, a potom se uzdići i preokrenuti rezultat...e, to je pravi trijumf. :thumbup:
elSaik

#1582 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by elSaik »

Toliko o Rumunima, a zabiše ljudi više golova Luksemburgu od Francuza. :mrgreen:
solo2

#1583 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by solo2 »

ma daj jarane pa nije valjda pravilo: ko vise da golova Luxemburgu, taj je bolji.

jbg mi smo u banani - steta reprezentacije...

opet nadam se da ce se sve na kraju zavrsiti dobro :bih:
Baltazar_khan

#1584 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Baltazar_khan »

rumuni prijete
Edin H.

#1585 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Evo upravo na JSC Sport 6 ko ima satelitsku repriza utakmice
legionar2010

#1586 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by legionar2010 »

Bosnia-Herzegovina 2-1 Romania (BiH - Rumunija) - Full Highlights 26.3.2011

TLFanaticos777

#1587 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by TLFanaticos777 »

zecko_kupuz wrote:
TLFanaticos777 wrote:Sve je to dobro ali od 1 Aprila nas FIFA i UEFA ukidaju tako da sve ostalo pada u vodu :( ......... :run:
Nemaš vjere druže. :D Uspravi glavu, bolji dani bi mogli naići. ;-) :bih:
Nadam se :bih:
just principe

#1588 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by just principe »

legionar2010 wrote:Bosnia-Herzegovina 2-1 Romania (BiH - Rumunija) - Full Highlights 26.3.2011

svaka cast za ovaj full highlights :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1589 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by -LIBERO- »

Kud ih ne pustise da dodju do Zenice,steta.

Grupa rumunskih građana (pretpostavlja se navijača) zaustavljena je u subotu prije podne pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na graničnom prijelazu Karakaj kod Zvornika pri pokušaju da dođe u Zenicu i izazove incidente, potvrđeno je Avazu iz više izvora.

"Krenuli su ili su upućeni s isključivom namjerom da izazovu incident i, po mogućnosti, onemoguće održavanje utakmice. To bi rumunski predstavnici predstavili kao nemogućnost BiH da organizira kvalitetnu utakmicu", izjavio je izvor iz policije koji je učestvovao u zaustavljanju huligana.

Kako smo saznali u Graničnoj policiji BiH, pri detaljnom pregledu u jednom od boksova pronađeno je 20 bejzbol-palica i nekoliko kutija "topovskih udara". Rumuni su imali zastave sa "četiri S", a pronađeno je i nekoliko uputa kako da skandiraju "Srbija", što upućuje na namjeru da izazovu incident.

Svima je u pasoše unesena zabrana ulaska u BiH zbog sigurnosnih razloga. Kada već ova grupa nije uspjela, rumunski navijači na sjevernoj tribini pobrinuli su se da ne prođe sve kako treba. Šestorica su privedena zbog sukoba sa zaštitarima i policajcima, a trojica od njih su platila prekršajne kazne od po 300 KM.
zlajapravaraja

#1590 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zlajapravaraja »

-LIBERO- wrote:Kud ih ne pustise da dodju do Zenice,steta.

Grupa rumunskih građana (pretpostavlja se navijača) zaustavljena je u subotu prije podne pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na graničnom prijelazu Karakaj kod Zvornika pri pokušaju da dođe u Zenicu i izazove incidente, potvrđeno je Avazu iz više izvora.

"Krenuli su ili su upućeni s isključivom namjerom da izazovu incident i, po mogućnosti, onemoguće održavanje utakmice. To bi rumunski predstavnici predstavili kao nemogućnost BiH da organizira kvalitetnu utakmicu", izjavio je izvor iz policije koji je učestvovao u zaustavljanju huligana.

Kako smo saznali u Graničnoj policiji BiH, pri detaljnom pregledu u jednom od boksova pronađeno je 20 bejzbol-palica i nekoliko kutija "topovskih udara". Rumuni su imali zastave sa "četiri S", a pronađeno je i nekoliko uputa kako da skandiraju "Srbija", što upućuje na namjeru da izazovu incident.

Svima je u pasoše unesena zabrana ulaska u BiH zbog sigurnosnih razloga. Kada već ova grupa nije uspjela, rumunski navijači na sjevernoj tribini pobrinuli su se da ne prođe sve kako treba. Šestorica su privedena zbog sukoba sa zaštitarima i policajcima, a trojica od njih su platila prekršajne kazne od po 300 KM.
Prije utakmice sam predvidio da ce se ovakvo nesto desiti. Cak sam i komentar o tome negdje ovdje na X-u ostavio. :-)

Ne znam zasto, ali mi je dosla takva misao nakon nekih stvari koje sam citao u vezi naseg sada vec bivseg saveza.

A nalogodavci dolaze iz nase drzave, to je valjda jasno :x
simonese

#1591 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by simonese »

ma siguran sam da je na jednom transu bila Dodikova faca
al_neri

#1592 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by al_neri »

Autobus wrote:
DrizzT wrote:
Autobus wrote:Medunjanin - Pjanić na krilima je veoma loša kombinacija.

Staviti Pjanića pored Rahimića, ispred Misimovića i Džeku, a po strani Ibrićića i mladog Višću. To bi bilo interesantno.
e hebiga za*ra ga na kraju :D
Iskreno, gledao sam momka 4-5 puta, dva puta uživo i svidjelo mi se kako igra. Brz, prodoran, sa Lulićem bi mogao biti ubica na lijevoj strani. Treba pružiti priliku.

Medunjanin je Misimović sa manjom kvalitetom, ne znam kojom logikom tog momka staviti na krilo. Također Pjanić, koji inekako može igrati krilo, ali ipak njega odlikuje pregled i šutevi, te igra u kojoj on asistira asistentu gola. Ne treba očekivati od njega nemoguće.

Mada protiv Rumunije koja se ispostavila nulom od ekipe, 4-1-3-2 i nije bilo glupo.
Kakve veze Medunjanin sa krilom :D
udrch

#1593 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by udrch »

Bitno je da smo mi ove cigane poderali u Zenici, a oni neka sad rade šta hoće..
Mi smo moralni pobjednici..
cranberries

#1594 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cranberries »

Maloprije sam bio na sport.ro i svidjaju mi se njihovi komentari. Mislio sam da ce likovati sto su nas suspendovali ali naprotiv svi pisu kako im je zao i kako ne zele na taj nacin da njihova reprezentacija osvoji bodove ili profitira
jazzer

#1595 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jazzer »

cranberries wrote:Maloprije sam bio na sport.ro i svidjaju mi se njihovi komentari. Mislio sam da ce likovati sto su nas suspendovali ali naprotiv svi pisu kako im je zao i kako ne zele na taj nacin da njihova reprezentacija osvoji bodove ili profitira
E bas su dragi ti Rumuni....nece bodova guzovace :lol: .
Corola

#1596 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Corola »

simonese wrote:ma siguran sam da je na jednom transu bila Dodikova faca
Jah ,Dodikaneu i Caucesku.Zajedno u duetu.
Rumuni ko biva''znaju'' da se Ronhilas ne mijesa u sport.Gdje bi on.
Upuceni ljudi.
fukushima

#1597 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by fukushima »

cranberries wrote:Maloprije sam bio na sport.ro i svidjaju mi se njihovi komentari. Mislio sam da ce likovati sto su nas suspendovali ali naprotiv svi pisu kako im je zao i kako ne zele na taj nacin da njihova reprezentacija osvoji bodove ili profitira
cuj nece likovati ljudi vec upisali pobjedu od 3-0 i kuci i kod nas :roll:
Jack Be Nimble

#1598 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Jack Be Nimble »

Ma ovo ce biti ko 92 sa Danskom. Mi ispali, Rumuni prolaze, Rumuni osvajaju Evropsko, sto znaci da nije bilo krmaka u savezu mi bi uzeli to evropsko :bih:.
Gandalf

#1599 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Gandalf »

Jack Be Nimble wrote:Ma ovo ce biti ko 92 sa Danskom. Mi ispali, Rumuni prolaze, Rumuni osvajaju Evropsko, sto znaci da nije bilo krmaka u savezu mi bi uzeli to evropsko :bih:.
Uz gol razliku 8 - 0 :D
Corola

#1600 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Corola »

Gandalf wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ma ovo ce biti ko 92 sa Danskom. Mi ispali, Rumuni prolaze, Rumuni osvajaju Evropsko, sto znaci da nije bilo krmaka u savezu mi bi uzeli to evropsko :bih:.
Uz gol razliku 8 - 0 :D
Bitno je da su krmci pobijedili :-)
Locked