Al da ne serem, ovaj rezultat nas vraća u igru i sad smo u prilici da imamo sve u svojim rukama (a to igrači uvijek vole, jebeno je kad ovisiš o drugima).
Ne kontam zašto mislite da sam ja protiv selektora, reprezentacije ili nekog od igrača??? Pa pobogu ko god me ovdje lično zna zna koliko volim reprezentaciju, koliko se sekiram kad gubimo i radujem kad pobjeđujemo...
Ja samo kažem da ako želimo plasman na EP (a valjda to svi ovdje želimo jebemu mater) onda se još dosta toga mora popraviti, samo pokušavam da dobronamjerno objasnim da večerašnja tekma nije ogledalo kako možemo do EP-a, svaka čast na pobjedi ali ona je između ostalog izvojevana i katastrofalnim izdanjem rumuna...
Napredak je prisutan, hvala Bogu da je tako ali uvijek ima prostora za daljnji napredak i poboljšanje. Al kao što već rekoh, sreća pa se u ova 2 naredna mjeseca (naravno ako nas ne suspenduju) ima prostora za poboljšanjem, Sejo se vraća, nadam se i Asmirovom povratku (ne bezuslovnom, nek pokaže pokajanje), a vjerovatno će i Miske i Džeko ući u bolju formu (Miske svakako, prvenstvo tek počelo)...
Dakle, imamo velike šanse ali nemojmo se zavaravati da je ovo večeras vrh, to je sve što sam od starta htio da kažem