ćiro, otkud ti na forumu?solo2 wrote:ma kazem vam ovo je najbolja ekipa za Zenicu:
---------------Begovic------------
----Vranjes--Spahic----Subasic--
Zahirovic---Rahimic--Medunjanin
-Pjanic--------Misimovic-----Lulic
---------------Dzeko-----------------
Rahimicu defanzivna pozicija u sredini ali da se vraca na poziciju izmedju Vranjesa i Spahica (stoperska)
Ostale nebih mjenjao - jer u vrhu nam odgovara ona formacija iz Pariza
Ko da gledam da ce Pape staviti Maletica i Salihovica(Lulica) na bekovske pozicije - i onda nam je mrka kapa..
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zlajapravaraja
#851 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- slobodni armirach
-
solo2
#853 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
E'o malo navratio - kako ste mi djeco moja - Jebat' cemo im majku - ima da im zabijemo 5 komada!zlajapravaraja wrote:ćiro, otkud ti na forumu?solo2 wrote:ma kazem vam ovo je najbolja ekipa za Zenicu:
---------------Begovic------------
----Vranjes--Spahic----Subasic--
Zahirovic---Rahimic--Medunjanin
-Pjanic--------Misimovic-----Lulic
---------------Dzeko-----------------
Rahimicu defanzivna pozicija u sredini ali da se vraca na poziciju izmedju Vranjesa i Spahica (stoperska)
Ostale nebih mjenjao - jer u vrhu nam odgovara ona formacija iz Pariza
Ko da gledam da ce Pape staviti Maletica i Salihovica(Lulica) na bekovske pozicije - i onda nam je mrka kapa..
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#854 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
slobodni armirach wrote:
- sladak_ko_med
#855 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nije njima do širine nego zbog krompira i blataLSD wrote:PORTUGALCI NEZADOVOLJNI TERENOM
Raskukali su se oko terena i nastoje da prebace utakmicu na stadion Koševo, koji bi im više odgovarao zbog širine.
E pa portugalci, teren ce biti isti i vama i nama...nije ovo željoteka ,pa da sad neko uslišava vaše molbe i zahtjeve.
Ni mi određujemo gdje cemo igrati u Portugalu.
- asurbanipal
#856 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Malo razbibrige, CR7
-
solo2
#857 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Realno teren je u katastrofalnom stanju - pogotovo ako je mokro, ono protiv luxa je bilo ocajnosladak_ko_med wrote:nije njima do širine nego zbog krompira i blataLSD wrote:PORTUGALCI NEZADOVOLJNI TERENOM
Raskukali su se oko terena i nastoje da prebace utakmicu na stadion Koševo, koji bi im više odgovarao zbog širine.
E pa portugalci, teren ce biti isti i vama i nama...nije ovo željoteka ,pa da sad neko uslišava vaše molbe i zahtjeve.
Ni mi određujemo gdje cemo igrati u Portugalu.
- Dupli_skalp
#858 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nekoliko forumaša pita otkud toliki pesimizam?
a kako biti optimista kad pola igrača kuka što smo dobili portugal?
-
LSD
#859 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ali zato je Medunjanin odmah nakon izvlacenja izjavio:eyesburn wrote:nekoliko forumaša pita otkud toliki pesimizam?
MEDUNJANIN: PORTUGAL NAM NAJVIŠE
ODGOVARA!
"Portugal je, za mene, najbolja ekipa koju smo mogli izvući!", kaže Medunjanin za SportSport.ba.
"Oni igraju fudbal, tehnički fudbal i takve ekipe nama najviše odgovaraju. Za nas bi bio mnogo veći problem da smo dobili neku ekipu bez znanja, ali fizički superiornu, koja nas može slomiti trkom i fizičkom igrom. Definitivno, za mene su portugalci najbolje rješenje. Da se razumijemo, ako ne možemo pobijediti Portugal, onda i ne trebamo na Evropsko prvenstvo, jer će tamo biti sve iste ili jače ekipe nego što su oni", kaže Medunjanin.
"S njima smo igrai prije dvije godine, ali sada je sve drugačije. Mi smo sazrili kao ekipa, imamo mnogo novih igrača, a u utakmice ćemo ući sa drugačijim pristupom. Mi moramo pobjeđivati najbolje kako bi otišli na jedno veliko takmičenje", dodao je Medunjanin.
---------------------------------------------------
Dakle, ima ih koji ne kukaju vec naprotiv smatraju da smo izvukli one koji nam najviše odgovaraju.
- Amethyst
#860 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo poceli su....

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#861 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Apsolutno se ne slazem sa teorijom Medunjanina,ali ok .
Uvjeren sam da bi nam punoooo punoo vise lezale neke reprezentacije koje su tehnicki i individualno slabije,jer bi bas tada doslo do izrazaja nas kvalitet u tom segmentu. Ovako ni tu nemamo prevagu..tako da ono.....
Ali ok,borba,borba i bez odustajanja..idemo dalje

Uvjeren sam da bi nam punoooo punoo vise lezale neke reprezentacije koje su tehnicki i individualno slabije,jer bi bas tada doslo do izrazaja nas kvalitet u tom segmentu. Ovako ni tu nemamo prevagu..tako da ono.....
Ali ok,borba,borba i bez odustajanja..idemo dalje
-
udrch
#862 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kitu će naš krompir da vozi za Portugal..svoj su teren uredili kao park, a sa našeg bi krompir da vozi..Amethyst wrote:Evo poceli su....![]()
- Edin H.
#863 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nista ovdje meni nije jasno, koji se klinac nasi iz Saveza nesto lafo izvinjavaju za teren, te nece igrati Celik, te popravice se.Sasvim_Obican wrote:"Trava na Bilinom polju se MORA promijeniti"
Vi u svoj FiraunLand, pa tamo pričajte ko šta mora uraditi. Pravi igrači mogu igrati i na isušenom koritu Miljacke, dok manekeni poput ovih još samo žele da im dva čovjeka rukom nose loptu, a oni je samo u gol ubace.
Ako zadovoljava Uefine standarde, a zadovoljava dovidjena Portugalci
-
LSD
#864 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa dobro, te je njegovo licno mišljenje na koje ima pravo....i da su nam došli Irci ili Hrvati ili Česi - opet bi nam se valjalo makljati sa njima u dvije tekme...niko nas ne bi pustio olako da ih prođemo...svaka ekipa ima svoj stil i neke svoje prednosti.-LIBERO- wrote:Apsolutno se ne slazem sa teorijom Medunjanina,ali ok .
Uvjeren sam da bi nam punoooo punoo vise lezale neke reprezentacije koje su tehnicki i individualno slabije,jer bi bas tada doslo do izrazaja nas kvalitet u tom segmentu. Ovako ni tu nemamo prevagu..tako da ono.....![]()
Ali ok,borba,borba i bez odustajanja..idemo dalje![]()
![]()
Žrijeb je kurava velika, nas su zapali najjaci- ali što neko napisa, ako prođemo najtežeg protivnika sad u baražu imamo se cemo nadati i na EP (a ne da samo popunimo grupu i budemo kanta za nabijanje)...ima i to smisla.
- goleta
#865 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma bili smo dobri u Portu. imali svoje sanse a sada smo jaci i mislim da nas nece tako lako proci
OSVETA

OSVETA
-
udrch
#866 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Meni su oni i ovako dobri..
Jedino bih volio da se što prije plasiramo i na EP i na svjetsko, d apokupimo one pare koje se daju svakoj ekipi kad se prvi put kvalifikuje..da se uloži malo novca u trening kampove, u neki pristojan stadion i slične zajebancije..
Ovako se brate brukamo..
Svaka hulja može da nam dođe i da kaže kako nam stadion ne valja..pizda im materina..
Jedino bih volio da se što prije plasiramo i na EP i na svjetsko, d apokupimo one pare koje se daju svakoj ekipi kad se prvi put kvalifikuje..da se uloži malo novca u trening kampove, u neki pristojan stadion i slične zajebancije..
Ovako se brate brukamo..
Svaka hulja može da nam dođe i da kaže kako nam stadion ne valja..pizda im materina..
- pirmin
#867 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako ko treba kukati da mu ne odgovara ona livada u Zenici onda su to nasi igraci a to se vidjelo bas
protiv Portugala protiv kojih su odlicno odigrali u Lisabonu, na pristojnom travnjaku a zakazali na Bilinom
gdje sanse nisu imali.
Gledam onu silnu masu koja je bila u Parizu i nikako mi ne ide u glavu da smo tolika fukara da si ne mozemo
priustiti kakav pristojan fudbalski stadion od nekih 20-30 hiljada mjesta.
protiv Portugala protiv kojih su odlicno odigrali u Lisabonu, na pristojnom travnjaku a zakazali na Bilinom
gdje sanse nisu imali.
Gledam onu silnu masu koja je bila u Parizu i nikako mi ne ide u glavu da smo tolika fukara da si ne mozemo
-
solo2
#868 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma moze drug - kako ne moze, samo dok se lopovima prvo dobro napune dzepovi, znas kako to kod nas ide.pirmin wrote:Ako ko treba kukati da mu ne odgovara ona livada u Zenici onda su to nasi igraci a to se vidjelo bas
gdje sanse nisu imali.
Kakve mi imamo navijace - dali bi gace s' guzice da reprezentacija igra na boljem stadionu ali treba to organizovati i pokrasti...
-
mikogoago
#869 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa gospodi iz Portugala ako se nesvidja stadion ili se boje da ne uprljaju kopacke-mogu i da ne dodju pa da registrujemo fino tekmu 3-0 za nas i cica mica gotova prica.Ne treba se previse zbog toga uzrujavati sta seronje portugalske govore.Mi se trebamo okrenuti sebi i naci adekvatne zamjene za ove koji nece igrati.Po meni najpametnije bi bilo da Susic uzme iz mlade repke gdje mu skripi i obavezno onog malog Stevanovica.Ja sam siguran kada bi mali zaigrao u prvom timu da bi zabio gol.Ako ga povrede zaobidju bice igracina 
- arzuhal
#870 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prema izvoru koji je htio ostati anoniman, uprava NK Čelik je obećala zvaničnicima portugalske reprezentacije da će oko stadiona postaviti žardinjere sa petunijama u crvenoj boji sa izrazito zelenim listovima, kao i da će nastojati da ispoštuju želju CR7 da travu oboje u pink boju...
- amrica
#871 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Real u strahu zbog Ronaldovog nastupa protiv BiH!
Čelnici madridskog Reala zabrinuti su za jednu od najvećih nogometnih zvijezda svog kluba, portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalda, koji treba odigrati još dvije utakmice baraža za Euro 2012. protiv Bosne i Hercegovine...
Cristiano Ronaldo će s obzirom na svoju igru u reprezentaciji Portugala biti ključan igrač broj za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv izabranika Safeta Sušića, pa vodstvo Reala zbog napora koje nije planiralo strahuje od njegovih mogućih ozljeda koje bi u pitanje dovele cijelu sezonu.
Podsjetimo, nakon utakmice protiv Danske (2-1) Ronaldo je propustio prvi trening momčadi Josea Mourinha, te je na drugom morao raditi posebne vježbe.
Čelnici madridskog Reala zabrinuti su za jednu od najvećih nogometnih zvijezda svog kluba, portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalda, koji treba odigrati još dvije utakmice baraža za Euro 2012. protiv Bosne i Hercegovine...
Cristiano Ronaldo će s obzirom na svoju igru u reprezentaciji Portugala biti ključan igrač broj za utakmice dodatnih kvalifikacija protiv izabranika Safeta Sušića, pa vodstvo Reala zbog napora koje nije planiralo strahuje od njegovih mogućih ozljeda koje bi u pitanje dovele cijelu sezonu.
Podsjetimo, nakon utakmice protiv Danske (2-1) Ronaldo je propustio prvi trening momčadi Josea Mourinha, te je na drugom morao raditi posebne vježbe.
- slobodni armirach
#872 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pirmin wrote:Ako ko treba kukati da mu ne odgovara ona livada u Zenici onda su to nasi igraci a to se vidjelo bas
gdje sanse nisu imali.
to i ti neki strucnjak za travu
pa imo si dovoljno vremena da saberes pare za bolji stadion i da ga izgradis u svojoj mjesnoj zajednici
kome ba, da se mi prilagodjavmo, dosta smo se mi njima prilagodjavali, nek se oni nama malo prilagodjavaju
- LunaLati
#873 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma samo nek Potrugalci izraze svoje želje, sve ćemo ih mi ostvariti i usput barem jedan gol uvaliti 
- ProbuseniDolar
#874 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vec us uspjeli da nas iznerviraju sa ovom travom. Da je kakve srece da nasi odgovore, ali jok.
Sto se utakmice tice, ponovicu ono sto sam i protiv Francuza rekao. Mozemo protiv Portugala, ali ne protiv UEFA-e. Do sljedecih kvalifikacija
Sto se utakmice tice, ponovicu ono sto sam i protiv Francuza rekao. Mozemo protiv Portugala, ali ne protiv UEFA-e. Do sljedecih kvalifikacija
-
nuki_cika
#875 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ljudi se s razlogom ljute na teren u zenici.Fakat bi trebali imati jedan stadion koji će zadovoljiti sve kriterije za odigravanje utakmice.Promjene travu i niko se nece žaliti