JThomas wrote:
možda je na harisa bešliju mislio?
![]()
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#701 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
oridjidji
#702 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nabrajam igrace za klupu... Ne za prvi tim... jer vjerovatno nijedan nece dobiti prilike da igra osim ako se Salihovic i Ibricic nepodebljaju kartonima.armin071 wrote:Zemljo otvori se.oridjidji wrote:Bešliju, Subašića, Vranješa treba pozvati u tim, te Višću i Bešića iz mlade. Bešlija je veliki borac na terenu, prije je igrao u reprezentaciji i ima iskustva na reprezentativnom nivou. Pokrivao je bokove dosta dobro, imao je par jakih utakmica u nogama i mislim da ni sada nebi podbacio kada bi dobio poziv. Subašić i Višća, obojica su željni igre, trke i borci su na terenu + igrali su na boku, tako da bi na dobro došli kako bi pojačali konkurenciju u timu i bili tu ukoliko bi neko od ključnih igrača dobio paran karton. Uglavnom svakako moramo traziti igrace, kako bi ojačali klupu. Ili će Ibričič na desni bek ko kod Ćire, a Salihović lijevo. U vezi se nebi ništa mjenjalo. Jedino što bi nam onda trebao dobar štoper, a Mravac to nije. Pandža je otpao radi kartona. Sigurno bi Rahimić odradio posao sa Spahom pozadi. Ali koga staviti do Meduljanina da igra zadnjeg veznog u takvoj utakmici. Ne znam dali je i Rahimić pod kartonima, koji igraći imaju strah od suspenzije.Ti bi zvao u reprezentaciju covjeka koji i u Zelji moze igrati max. zadnjih 30 minuta utakmice i to kad su svi ostali oko njega umorni. Pratis li ti uopste PLBiH??
Jbg zovno bi ga bolje on nego Maletic na boku zadnjih 30 minuta utakmice. Najvjerovatnije da ce Susic ici sa Ibricicem i Salihovicem na boku od starta u Zenici jer oni su to vec u proslom kvalifikacionom ciklusu veoma dobro igrali na tim pozicijama u barazu. Lula ce biti gdje je i ovu utakmicu bio jer se dobro ubacuje u napad. Pratim i koliko sam primjetio Beslija igra do 60-te skoro pa uvijek. Nerijetko i cijelih 90 minuta.
- skenderija04
#703 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dvije vijesti koje jutros objavljuje Spanski sportski dnevnik AS a direktno su vezane za utakmice baraza.
1. Predsjednik Portugalskog saveza Gilberto Madail izjavio je da su spekulacije oko Mourinhovog angazmana u reprezentaciji neosnovane, i da Portugal vec ima selekrora a to je Bento. Ok, logicno ali u latinskom fudbalu kazu da kad predsjednik javno nastupi i podrzi aktuelnog trenera/selektora znak je da ovaj vec mora poceti pakovati kofere.
@ Ultima palabra, slazem se da ce Bento ostati ali i da ce biti podvrgnut velikom pritisku da ponovo pozove Carvalha i da mu "pruzi novu sansu za dobrobit portugalskog fudbala" Kao sto si u jednom postu rekao u slucaju da dodje Mou mene bi vise bilo strah psiholoskog momenta nego neke velike fudbalske revolucije. Za tako nesto objektivno nema vremena.
2. Druga vijest ce dobro doci ljubiteljima teodija zavjere. Naime R.Madrid ce uciniti sve da Cristiano ucestvuje na Euro 2012. U clanku kazu da je od vitalne vaznosti za klub da Cristiano ucestvuje na prvenstvu zato sto R.Madrid naplacuje 50% od svih marketinskuh ugovora koje ostvari CR. Takodje kazu da u slucaju da CR bude imao smetnji da ce biti savjetovano da ga se postedi u utakmicama protiv Osasune 6 novembra i Valencije nakon baraza. U Realu su pomno pratili juceracnji zrijeb i odahnuli su kada su vidjeli da nece igrati Portugal - Turska .
http://translate.google.es/translate?sl ... tb_8%2FTes
1. Predsjednik Portugalskog saveza Gilberto Madail izjavio je da su spekulacije oko Mourinhovog angazmana u reprezentaciji neosnovane, i da Portugal vec ima selekrora a to je Bento. Ok, logicno ali u latinskom fudbalu kazu da kad predsjednik javno nastupi i podrzi aktuelnog trenera/selektora znak je da ovaj vec mora poceti pakovati kofere.
@ Ultima palabra, slazem se da ce Bento ostati ali i da ce biti podvrgnut velikom pritisku da ponovo pozove Carvalha i da mu "pruzi novu sansu za dobrobit portugalskog fudbala" Kao sto si u jednom postu rekao u slucaju da dodje Mou mene bi vise bilo strah psiholoskog momenta nego neke velike fudbalske revolucije. Za tako nesto objektivno nema vremena.
2. Druga vijest ce dobro doci ljubiteljima teodija zavjere. Naime R.Madrid ce uciniti sve da Cristiano ucestvuje na Euro 2012. U clanku kazu da je od vitalne vaznosti za klub da Cristiano ucestvuje na prvenstvu zato sto R.Madrid naplacuje 50% od svih marketinskuh ugovora koje ostvari CR. Takodje kazu da u slucaju da CR bude imao smetnji da ce biti savjetovano da ga se postedi u utakmicama protiv Osasune 6 novembra i Valencije nakon baraza. U Realu su pomno pratili juceracnji zrijeb i odahnuli su kada su vidjeli da nece igrati Portugal - Turska .
http://translate.google.es/translate?sl ... tb_8%2FTes
- JThomas
#704 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
e onda ne znam kako nisi upratio da ne može više pretrčati ni odbranu rudara iz prijedora.
povrede su ga uništile i maletić je u ovom trenutku za njega ronaldo.
- zovemsecrveni
#705 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ognjen Vranješ. Po mom mišljenju bolji od Maletića. Evo njegovih poteza za mladu reprezentaciju:Gandalf wrote:ko je vranješzovemsecrveni wrote:Hajmo prijedloge za zadnju liniju protiv Portugala (nemamo Papca i Pandžu, a Mujdže nema ni u drugoj utakmici), moj prijedlog:
--------------------Begovic--------------------
Vranješ-----Spahic-----Nadarevic-----Lulic
itd...ozbiljno pitam, nisam čuo za tog lika
http://www.youtube.com/watch?v=n4niGN5z9lw
- cappy_tempo
#706 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dajte besliju nek psuje sudiji pa nek nas u 10min nogiraju iz baraza
.
hocete igraca u odbrani koji bi jebo mater ronaldu i ostalim? zovite torlaka ba,haj sto je visok,haj sto je lud i sto je u odbrani beton
hocete igraca u odbrani koji bi jebo mater ronaldu i ostalim? zovite torlaka ba,haj sto je visok,haj sto je lud i sto je u odbrani beton
- JThomas
#707 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kvesić na lijevom beku, bogi na drugom stoperu i benjamin čolić na desnom beku 
a adilović uz džeksona u napadu
a adilović uz džeksona u napadu
-
frngla
#708 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
torlak vs. ronaldo
bešlija

bešlija
- amrica
#709 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
skenderija04 wrote:R.Madrid naplacuje 50% od svih marketinskuh ugovora koje ostvari CR.
- cappy_tempo
#710 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
najbolje skoru ubaciti pa da lobuje golmana na liniji 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#711 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kako se zove onaj mali cupavi na boku iz Vojvodine sto igra za nasu mladu rep.???
Onog decka treba odmah prebaciti u A rep. Mislim da je desni bek (il grijesim?)
- JThomas
#712 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
stevanović.
-
sumirprimus
#713 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
eto nama muratovica opet 
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#714 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sumirprimus wrote:eto nama muratovica opet
nemoj mu davati ideje, mozda i pape foruma
ako jos jednom vidim muratovica u dresu reprezentacije a da nije prijateljska oprostajna, srce ce me zdrmat
-
oridjidji
#715 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zadnji put sam ga gledao protiv Borca, odlicno je odigrao. Odavno tako dobro nije izgledao. Maletic je spremniji trenutno od Beslije, ali na boku je truba. Spominjem samo igrace za klupu jer imamo devet igraca koji bi mogli biti kartonirani. Salihovic i Ibricic ce najvjerotanije igrati na bokovima. Mislim da Pape nece odstupiti od ovakvog veznog reda i napada.JThomas wrote:e onda ne znam kako nisi upratio da ne može više pretrčati ni odbranu rudara iz prijedora.
Last edited by oridjidji on 14/10/2011 12:25, edited 1 time in total.
-
oridjidji
#716 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
krilo je ... mada u onoj utakmici ga je bilo svugdje...-LIBERO- wrote:Kako se zove onaj mali cupavi na boku iz Vojvodine sto igra za nasu mladu rep.???
-
mikogoago
#717 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mali je fantom igra sa brojem 8.ranije sam pisao da ga svakako trebamo.Prava radilica i brz.oridjidji wrote:krilo je ... mada u onoj utakmici ga je bilo svugdje...-LIBERO- wrote:Kako se zove onaj mali cupavi na boku iz Vojvodine sto igra za nasu mladu rep.???
-
oridjidji
#718 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bice igracina ...mikogoago wrote:Mali je fantom igra sa brojem 8.ranije sam pisao da ga svakako trebamo.Prava radilica i brz.oridjidji wrote:krilo je ... mada u onoj utakmici ga je bilo svugdje...-LIBERO- wrote:Kako se zove onaj mali cupavi na boku iz Vojvodine sto igra za nasu mladu rep.???
- atko
#719 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ovo za ovog Mufljuza pardon Murinja ... bilo ne bilo istina ja bi pojaco papetovo kormilo Osimom ... vidis da smradovi pocinju psiholoski rat 
- Gandalf
#720 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sve što mogu reći na osnovu ovog klipa jezovemsecrveni wrote:Ognjen Vranješ. Po mom mišljenju bolji od Maletića. Evo njegovih poteza za mladu reprezentaciju:Gandalf wrote:ko je vranješzovemsecrveni wrote:Hajmo prijedloge za zadnju liniju protiv Portugala (nemamo Papca i Pandžu, a Mujdže nema ni u drugoj utakmici), moj prijedlog:
--------------------Begovic--------------------
Vranješ-----Spahic-----Nadarevic-----Lulic
itd...ozbiljno pitam, nisam čuo za tog lika
http://www.youtube.com/watch?v=n4niGN5z9lw
- Gandalf
#721 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vranješ je u ovoj sezoni u prvoj Ruskoj ligi odigrao za Krasnodar 18 utakmica - sigurno nam može pomoći već sada ali i u budućnosti a ne da me 100 nervoza obuzme kada god dobijemo dva - tri žuta kartona - moći će Pape skuckat' dobru ekipu za baraža.
-
mikogoago
#722 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovaj mali Stevanovic mi djeluje ko univerzalac.Svukuda ga jer bilo protiv Njemacke grizao je ,otimao loptesutirao.Imam osjecaj da mali moze da igra sve(barem sam ja taj utisak stekao gledajuci ga).Ambiciozan je nema respekta prema"jacima"Da sam ja selektor ja bi mu dao sansu protiv Portugala.Mislim da bi mali kidao.
-
printer
#723 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stevanovic igra desnog veznog( cini mi se da je u borcu tu igrao), znaci malo u odbrani, malo u napadu, s tim da je mnogo bolji u napadu, on je zelji zabio gol u finalu kupa na grbavicioridjidji wrote:krilo je ... mada u onoj utakmici ga je bilo svugdje...-LIBERO- wrote:Kako se zove onaj mali cupavi na boku iz Vojvodine sto igra za nasu mladu rep.???
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#724 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dajem dvije mlade junice i mlada bika za dva beka u repki...ponude na PP
- kokuz_sa
#725 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pa kao da je Murinjo neko im pojacanje..atko wrote:ovo za ovog Mufljuza pardon Murinja ... bilo ne bilo istina ja bi pojaco papetovo kormilo Osimom ... vidis da smradovi pocinju psiholoski rat
nek ga dovedu..
lijepo cemo i mi faks s molbom poslat barceloni da nam posudi Guardiolu za baraz i eto..