Ma bjazi ti, živci mi tanki skroz, rasplaka me .asurbanipal wrote:Samo laganini...Bože daj da živi Srce od Bosne...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAJMO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma bjazi ti, živci mi tanki skroz, rasplaka me .asurbanipal wrote:Samo laganini...Bože daj da živi Srce od Bosne...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na Sport1 bivsi dsf ima live prenos...Ženski Dr.Med wrote:Raja nije potreban streamima na satelitu veceras otkjucano ...
http://www.galeb.tvDr.Cuddy wrote:Imal ko link?! PlizDr.Cuddy wrote:ĐŽe ima stream, moram da pošaljem u Bejrut i u Španiju navijačima Bosne (nisu Bosanci)?
(Pobijedi Lebanon J. Koreju...ako može to čudo može i bosansko)
Ja mislim ovako:Acheron wrote:Ocekivan sastav. Jeste da bi ja ostavio Zahirovica na beku. Ali vjerovatno Susic konta da ga uvede kad zatvarali utakmicu, umjesto nekog kreativca. Mislim da Medunjanin ne moze ponoviti onako losu partiju (kao ni Lulic) i bice puno sigurniji 'na lopti', kad zna da mu Spaha, Sasa, Pandza i Jahic, cuvaju ledja. Dobro je to i Konja primjetio.
Drzat 0-0 na poluvremenu, onda ih stisnut zadnjih 20 min. s dva spica.
Odoh smučkat kolu za nervozu. Rano je za vopi.
Što bi se raspala, kakav god ishod bude, nema razloga da se raspadne.Sasvim_Obican wrote:Pet sati i petnaest faking minuta...
Samo da dobro počnemo... Biće teško, ali nije nemoguće... Samo se nadam da se nakon ove utakmice neće raspasti ova Sušićeva družina...![]()
![]()
DaysleepeR wrote:ponavlja se vapaj od prije prve utakmice
NEMOJTE SA PATETIČNIM PJESMAMA!!!
dajte nešto da diže adrenalin, majku mu više
mozda nemaj satelitske,kablovske,digitalne...Ženski Dr.Med wrote:Raja nije potreban streamima na satelitu veceras otkjucano ...
Zoya wrote:U koliko sati pocinje utakmica?
DaysleepeR wrote:ponavlja se vapaj od prije prve utakmice
NEMOJTE SA PATETIČNIM PJESMAMA!!!
dajte nešto da diže adrenalin, majku mu više
DaysleepeR wrote:tako brate navijačke, borbene pjesme, himne, nešto što diže
a ne patetike, šehidske rastanke i slično
otarasimo se gubitničkog mentaliteta