BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#6451 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sudac ima reputaciju egomanijaka i nekoga ko hoće da bude zvijezda na terenu... znači, samo pametno kao i u petak uostalom. Bez puno priče i dolazaka u situacije gdje te može zavaliti...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6452 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa nisam vam to objavio kao "novost" ja nisam znao da sudi pa sad naletih na clanak
@north ovoga se bojim
@north ovoga se bojim
- biske
#6453 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
petarde - spremne.
vatromet - spreman.
kod porodičnog ljekara - naručen (za sutra popodne jer uzimam "bolovanje").
zastava, šal, dres - sve spremno.
stanje goriva u autu - napunjen.
emotivno istrošen od prošlih uspjeha/neuspjeha, nervoze nema.
ako se ne plasiramo 15.11.2011. onda ćemo se plasirati 16.11.2011. što znači 0-0, pa produžeci, pa prolaz - samo nakratko odgođeno slavlje...
sve u svemu, jedino još ne znam KAD počinjem SLAVITIIIIIIIIIII

vatromet - spreman.
kod porodičnog ljekara - naručen (za sutra popodne jer uzimam "bolovanje").
zastava, šal, dres - sve spremno.
stanje goriva u autu - napunjen.
emotivno istrošen od prošlih uspjeha/neuspjeha, nervoze nema.
ako se ne plasiramo 15.11.2011. onda ćemo se plasirati 16.11.2011. što znači 0-0, pa produžeci, pa prolaz - samo nakratko odgođeno slavlje...
sve u svemu, jedino još ne znam KAD počinjem SLAVITIIIIIIIIIII
-
sumirprimus
#6454 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
i ako mogu nasi kako bez onih gestikulacija sudiji kad je karton,samo ce djaba fasovat...ultima_palabra wrote:Sudac ima reputaciju egomanijaka i nekoga ko hoće da bude zvijezda na terenu... znači, samo pametno kao i u petak uostalom. Bez puno priče i dolazaka u situacije gdje te može zavaliti...
-
Richard Peti
#6455 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
imamo par igraca koji znaju njemacki, sto je dobro - ipak i ako se budu zalili bit ce pristojnije i prihvatljivijeultima_palabra wrote:Sudac ima reputaciju egomanijaka i nekoga ko hoće da bude zvijezda na terenu... znači, samo pametno kao i u petak uostalom. Bez puno priče i dolazaka u situacije gdje te može zavaliti...
nego kad odmahnes rukom i nesto promrmljas na nekom svom indijanskom
-
ocaj
#6456 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mikogoago wrote:Cure jeste li se probudile?Hajmo malo pozitive na ovom forumu
Tu smo,od ranog jutra!
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#6457 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Upravo odradjujem moju nocnu smjenu.
Ostalo je jos sest sati (od 12.5).
Jbte, kad dodjem kuci moracu jedno 2l kafe cugnuti da mogu odgledati tekmu.
Nadam se da mi toliko kafe nece naskoditi
,a za golove nasih zmajeva se ne sekiram. Bice ih abd.
pozzzz svima iz Portlanda, USA

Ostalo je jos sest sati (od 12.5).
Jbte, kad dodjem kuci moracu jedno 2l kafe cugnuti da mogu odgledati tekmu.
Nadam se da mi toliko kafe nece naskoditi
pozzzz svima iz Portlanda, USA
- arzuhal
#6458 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kod nas vazda vako: ništa nije sigurno da zadnjeg trena, a ti crkni do tad 
- Comrad
#6459 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hmm...ovo bas i nije tacno. Sjetimo se raznih afera koje su bile u njemackoj. Samo sto to svabo fino zna sakrit'.north wrote:Moderatore, poznato ima par dana, ali šta je problem? Pa barem švabe nisu poznate po prljavim igrama, iako sam čuo da za njega se svašta priča... a iso tako poznato je da je da nije baš ljubitelj Ronaldovog kluba, iako to naravno ne znači da će nama šiljiti, ali ne bi trebalo ni da nas sekunde ošteti....rashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi
Užasno sam nervozan od sabaha, nevjerovatno koliko svi imaju dobar feeling, ne samo ovdje na forumu....
Samo što duže držati nulu i onda ga utrpati, pred kraj prvog ili još bolje sredinom drugog poluvremena.... a onda je sve ostalo istorija....
No nebitno, da ce siljiti za njih..pa, vjerovatno malo hoce.
- Comrad
#6460 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A jbt...i portugalcima je takoarzuhal wrote:Kod nas vazda vako: ništa nije sigurno da zadnjeg trena, a ti crkni do tad
Ako ne i gore...vidio si one ocajne reklame gdje pozivaju raju da navija...
- Zavatoni
#6461 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Neka bude samo slično kao u zadnjoj internacionalnoj utakmici koju je sudio.rashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi
http://www.soccerway.com/matches/2011/1 ... nd/922680/
2:2...Ibišević 91'...Ronaldo crveni u 74'...
- amrica
#6462 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
arzuhal wrote:Kod nas vazda vako: ništa nije sigurno da zadnjeg trena, a ti crkni do tad
sabur, sabur arzulaše
jos samo da @ahmmed odnekud iskrsne i napise koju navijacku
-
LSD
#6463 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
JAHIĆ: Jesam. Počeo je pričati na engleskom, a ja sam mu odgovorio na španskom. Rekao mi da smo p.... i da smo se prepali, upitavši me što ne igramo u Sarajevu. Odgovorio sam mu da cijele kvalifikacije igramo u Zenici i da nema razloga da to mijenjamo. Nervozan je bio vjerovatno zbog toga što nije mogao ništa napraviti i onda je počeo provocirati. Nije mu to potrebno. On je veliki igrač i ne bi trebao tražiti svađu. Trebao bi malo igrati.
Jahić pedagog.
JAHIĆ: Jesam. Počeo je pričati na engleskom, a ja sam mu odgovorio na španskom. Rekao mi da smo p.... i da smo se prepali, upitavši me što ne igramo u Sarajevu. Odgovorio sam mu da cijele kvalifikacije igramo u Zenici i da nema razloga da to mijenjamo. Nervozan je bio vjerovatno zbog toga što nije mogao ništa napraviti i onda je počeo provocirati. Nije mu to potrebno. On je veliki igrač i ne bi trebao tražiti svađu. Trebao bi malo igrati.
- arzuhal
#6464 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sad bi mi dobro došlo letanje paraglajdingom, da skrenem misli 
- Travnički Noćni Šetač
#6465 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mogu misliti kako su navijači Portugala nervozni kad je nama ovako.... 
- arzuhal
#6466 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
LSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
![]()
![]()
Jahić pedagog.
''...drsko mi je vratio fildžan, kod aut-linije, jer mu nisam sipao i mlijeka. Promrljao je kako ne pije crnu, a pogotovo ne sa kockom. Rekao sam mu da je takav običaj kod nas i da kahva nije da se samo pije, nego radi muhabeta. Nije mi ništa rekao na to...''
-
juventus
#6467 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da ga hoće dati Zahirović za 1:1 u sudijskoj nadoknadi...uh... 
- Zavatoni
#6468 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A odgovara i obrnuto:Zavatoni wrote:Neka bude samo slično kao u zadnjoj internacionalnoj utakmici koju je sudio.rashtiman wrote:Wolfgang Stark sudi![]()
http://www.soccerway.com/matches/2011/1 ... nd/922680/
2:2...Ibišević 91'...Ronaldo crveni u 74'...
2:2...Ronaldo 91'...Džeko crveni u 74'...
Samo neka bude 2:2, kako je i Pape najavio...
- Jeff Bingham
#6469 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jos da zna da portugalci ne pricaju spanskiLSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
![]()
![]()
Jahić pedagog.
- k3ngur
#6470 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mozel mi neko objasniti zasto na avazu stoji jos 56 minuta do utakmice, il sam pogresno shvatio minutazu...
-
Mustang1
#6471 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ljudi osim na pobjedu morate misliti i na to ko ce navijati na Europskom ..Pa kod penala ili 1:1 u 93.oj pola stanovnistva bi preselilo 
-
mikogoago
#6472 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kristina prica,mora u RM,a sem toga dobro se oni razumiju i kada tabire na svojim jezicima.E Jahicu care neka si mu rekaoJeff Bingham wrote:jos da zna da portugalci ne pricaju spanskiLSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
![]()
![]()
Jahić pedagog.
-
mikogoago
#6473 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ima nesto pozitivno i u tom Evropskom prvenstvuBubalo1 wrote:Ljudi osim na pobjedu morate misliti i na to ko ce navijati na Europskom ..Pa kod penala ili 1:1 u 93.oj pola stanovnistva bi preselilo
-
juventus
#6474 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
a još i da ti znaš da Ronaldo igra već 2 godine u Španiji...Jeff Bingham wrote:jos da zna da portugalci ne pricaju spanskiLSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
![]()
![]()
Jahić pedagog.
- just principe
#6475 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ha portugalski ha spanski koja je razlika