BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Chuckie
#6377 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Prvi put čujem da moraš kupovat opremu svoga sponzora.HomeArt wrote:Meni stvarno nije jasno sto je problem uzeti adidas (ili nike). Ovaj dres sam nasao kao najskuplji 40 funti a ima ih i po 14 (druga kolekcija). Jedino sto mi naumpada je da se sa adidasom ne moze praviti tal a sa nekakvom Legeom moze...steven8 wrote:Ako odemo na Euro bilo bi lijepo da nam NIKE ili ADIDAS rade dresove.HomeArt wrote:Vecers pobijeda ako Bog da pa makar i 1:0
a onda na evropsko sa novim dresovima
Sretno zmajevi jos jednom
-
todd_smith
#6378 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ni meni nikad nije bilo jasno kako Nike moze biti sponzor Sarajeva ili Zelje, ali nikada repke 
- Tvrdokorna mrlja
#6379 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
samopouzdanje,inteligencija,srcanost,smirenost.
to nam treba,sretno nam svima
to nam treba,sretno nam svima
- cikaBosanac
#6380 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Upravo! Pa niko ne kaze da sad Osim odredjuje taktiku i da ce biti kako on kaze, al naravnoquasar wrote:Ma ljudi samo razmjenjuju misljenja, razgovaraju, ne moze se reci da Osim brine o taktici, ali svakako da mu Safet izlaze svoje nedoumice a Svabo kaze sta misli. Pa ne pricaju o politici i izborima u Italiji.Ventola_31 wrote:Jasta, Pape je tu da skuplja lopte poslije treninga. Osim sebi nikad ne bi dozvolio da bude "covjek iz sjene" niti bi Pape dozvolio da bude necija marioneta pa ni velikog Osima..
Osimov savjet je Papetu uvijek dobrodosao, ipak je Osim iskusniji. A to sto je za TVSA i sta ja
znam gdje vec dao izjavu to je da be bi ispalo slucajno da on Papetu pomaze jer Pape ne zna i
ako (ne dao Bog) ispadnemo da ne bude pljuvanja po Papetu.
Znate kako to kod nasih ljudi ide, dok je pobjeda super, nek sutra (opet kazem slucajno izgubimo,
u sto sumnjam naravno
Naprijed BOSNO, naprijed HERCEGOVINO, zgazite te male zohare
-
Chuckie
#6381 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ušljo dobio više kesha od Legee.todd_smith wrote:Ni meni nikad nije bilo jasno kako Nike moze biti sponzor Sarajeva ili Zelje, ali nikada repke
-
zakonpera
#6382 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jako tesko je igrati protiv onakve trke na sredini Portugala..treba biti realan i reci da su nam sredinu potpuno odjekli u Zenici. Ni Medunjanin, Miske, Pjanic, Rahimic zajedno nisu od velike trke kao sto su ova tri Portugalca na sredini. Ono sto se moglo pratit je ako im pariramo u tom presingu na sredini..odjecamo zmiji glavu. Ovdje mozda nije lose da Zahirovic odigra u paru sa Rahimicem destruktivca i da trci ko navijen. Na odbrani je kikso par puta..i nije bas toliko siguran na beku..puno bolje moze da odigra na sredini a jahica na beku..tu je sad pandza da pokrpi stopersku poziciju. Veliko je pitanje sta je Pape spremio u glavi sada jer ako Vedo pocne u paru sa Dzekom..trpit ce vezna linija koja se ne moze tako deficitarno nosit sa ovom trojcom zvrkova na njihovoj sredini. Opet ako budemo igrali sa Dzekom u vrhu..i ako nas blokiraju presingom nista narocito se ne moze napravit. Treba jednostavno pokusat igrat pas igru do iznemoglosti da se sprze sto prije. Tako ce ih i nervoza razvalit. Velik je pritisak na njima.
- Acheron
#6383 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja sam cuo neke stvari od ljudi koji su bliski reprezentaciji; odnosno krecu se po poznatim ilidzanskim ugostiteljskim objektima. Naravno da niti Osim niti Pape , nece nesto takvo javno priznati. Osim ce svjesno prepustit Papetu kajmak.cikaBosanac wrote:Upravo! Pa niko ne kaze da sad Osim odredjuje taktiku i da ce biti kako on kaze, al naravnoquasar wrote:Ma ljudi samo razmjenjuju misljenja, razgovaraju, ne moze se reci da Osim brine o taktici, ali svakako da mu Safet izlaze svoje nedoumice a Svabo kaze sta misli. Pa ne pricaju o politici i izborima u Italiji.Ventola_31 wrote:Jasta, Pape je tu da skuplja lopte poslije treninga. Osim sebi nikad ne bi dozvolio da bude "covjek iz sjene" niti bi Pape dozvolio da bude necija marioneta pa ni velikog Osima..
Osimov savjet je Papetu uvijek dobrodosao, ipak je Osim iskusniji. A to sto je za TVSA i sta ja
znam gdje vec dao izjavu to je da be bi ispalo slucajno da on Papetu pomaze jer Pape ne zna i
Znate kako to kod nasih ljudi ide, dok je pobjeda super, nek sutra (opet kazem slucajno izgubimo,
u sto sumnjam naravno) bice sigurno onih koji ce pljuvati po papetu :/ jbg. al tako je
Naprijed BOSNO, naprijed HERCEGOVINO, zgazite te male zohare![]()
![]()
Najvaznije je plasirat se. Ne bi da talasam dalje.
Last edited by Acheron on 15/11/2011 02:07, edited 1 time in total.
-
Chuckie
#6384 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne sam Safete!
Last edited by Chuckie on 15/11/2011 02:25, edited 2 times in total.
- Tvrdokorna mrlja
#6385 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma ustvari ni osim ne sastavlja tim ,nego mu se u snu javi braco gumena glava ,preko mevludina "medija"duvancica,i izdiktira mu sastav,a on ga proslijedi papetu preko borceta,a borcetova zena je isla u razred s papetovom svastikom i zato on i jeste njegov pomocnik.tako ja cuo
-
steven8
#6386 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Chuckie wrote:Ne sam Safete!
- jeza u ledja
#6387 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pade mi isto na pamet....s obzirom da se nasa utakmica igra kad ce haman sve ostale skoro zavrse - nasa utakmica ce odrediti bukvalno zadnjeg putnika na EP.
Zadnji vagon zadnjeg voza.
Zadnji vagon zadnjeg voza.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6388 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja se kunem da ih gledati necu, izacu vani i cekati na klupiJack Be Nimble wrote:sutra u ovo doba gledamo penale
- noiserr
#6389 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma nece se ici na penale, to je Pape vise uradio za golmana, u slucaju loseg sudije.
-
cindrlimindrli
#6390 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Treba ostati smiren, ako udjemo u utakmicu pod onolikim strahom kao u Zenici, zabice nam 3 komada u prvih
20 minuta. Konta li se apaurin kao doping
, da svi marnu po jedan prije utakmice?
20 minuta. Konta li se apaurin kao doping
-
PeppermintSA
#6391 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja kontam 'vako - sutra ili neću spavati jer ću biti pijan u Titovoj sa zastavom, ili neću spavati jer ću biti sjeban do bola
kako god okrenem - neMre biti hrkanja sutra
kako god okrenem - neMre biti hrkanja sutra
- kreco hakija
#6392 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sanjo sam da izvinete govna sinoć i uvjek kad to sanjam obradujem se.
nadam se velika radost za sve nas poslje utakmice.
ponavljam moju prognozu 0:0 i 1:1 ....
svaka čast za forumašice, divne ste
...
jebga idemo hrabro i pametno, pa šta bude.
sretno ZMAJEVI !!!!!!!
ponavljam moju prognozu 0:0 i 1:1 ....
svaka čast za forumašice, divne ste
jebga idemo hrabro i pametno, pa šta bude.
sretno ZMAJEVI !!!!!!!
- DaysleepeR
#6393 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
evo za forumašice ideja kako mogu smanjti stres forumašima do utakmice
zašto ne? poslušajte ovu divnu pjesmu i divne ideje koje promiče...
zašto ne? poslušajte ovu divnu pjesmu i divne ideje koje promiče...
- Obuca9
#6394 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ja šapće mu Švabo. Još os Slovačke prije godinu dana. Iako tad nije imao pojma da će biti Predsjednik saveza, on je ipak šaptao Papetu, iz sjene.Acheron wrote:Ja sam cuo neke stvari od ljudi koji su bliski reprezentaciji; odnosno krecu se po poznatim ilidzanskim ugostiteljskim objektima. Naravno da niti Osim niti Pape , nece nesto takvo javno priznati. Osim ce svjesno prepustit Papetu kajmak.cikaBosanac wrote:Upravo! Pa niko ne kaze da sad Osim odredjuje taktiku i da ce biti kako on kaze, al naravnoquasar wrote:Ma ljudi samo razmjenjuju misljenja, razgovaraju, ne moze se reci da Osim brine o taktici, ali svakako da mu Safet izlaze svoje nedoumice a Svabo kaze sta misli. Pa ne pricaju o politici i izborima u Italiji.
u sto sumnjam naravno) bice sigurno onih koji ce pljuvati po papetu :/ jbg. al tako je
Naprijed BOSNO, naprijed HERCEGOVINO, zgazite te male zohare![]()
![]()
Najvaznije je plasirat se. Ne bi da talasam dalje.
Haj ne lupaj gluposti svega ti. Švabo je najveće trenersko ime BiH i ako nekad da neki savjet Papetu, u tome nema ništa loše. Pape i Švabo su se međusobno pomagali i devedesetih, pa što ne bi i danas. Ali pričati da mu Švabo sastvlja taktiku, a on samo sjedi i drka kurac, to je glupost.
Šta kažu ugostitelji iz "olimpijskog sela", je li mu Švabo preko mobitela javio da napravio one silne rotacije u Zenici, nakon kojih kojih smo izdominirali Portugalce?
-
RtrnOfSalisbury
#6395 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mi pobjedjujemo zbog finansijskog efekta na ep, vjerojatno na penale, bregovic brani prvi penal i portugalci mase sve ostale
-
Goblin
#6396 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo nemoj bogati da je Osim zaduzen za taktiku. Mada je taj covjek svima nama neobicno drag,on nista u fudbalu postigao nije. Bio je peti sa Zeljeznicarom u prvenstvu,izgubio prijelomnu utakmicu za prvaka protiv Zvezde na Grbavici 0-1. Izgubio protiv talasika kluba poput Videotona. Glavni i jedini krivac za neprolazak protiv Argentine na svjetskom 1990,gdje je sa jednom fantasticnom generacijom ( svjetski prvaci do 21 godinu u Cileu 1987 ) postigao mizerne rezultate.Njemci su nas pomeli 4-1 ,zahvaljujuci Papetovom nadahnucu pobijedili smo Kolumbiju i zahvaljujuci Piksijevom nadahnucu usljeli savladati Spaniju,koja nije bila ni blizu danasnje Spanije. I onda protiv nikad slabije Argentine, improvizacija ,ostavio je sve na igracima,ostavio ih same da pucaju penale,nije cak ni odredio pucace. Izborio je kvalifikacije za euro 92 lako ali je imao najbolji Yu-tim svih vremena.Samo da dodam da je cirkusant Ciro sa pola tog tima vodio Hrvatsku na euro 96 i na svjetsko 98,gdje su razvalili sve i nabili rejting koji i danas vuku. Poslije toga je trenirao klubove po drugorazrednim i trecerazrednim ligama. Nikad taj covjek nije dobio nijednu vaznu utakmicu ali ama bas nikad. Ja biografije-nista sa nicim.USAblues wrote:u to i ne sumnjam....Acheron wrote:Javna je tajna da je Osim zaduzan za taktiku.BHF_Manijak wrote:Kad ovo vidim, odmah sam mirniji pred sutrasnju tekmu!GIGANTI!!!
Ostavite Papeta da radi. Covjek je temeljit,sabran,ozbiljan,ucinice nesto samo mu treba vremena i srece. One srece koju sada kada smo izvukli prejaki Portugal nismo imali.
Last edited by Goblin on 15/11/2011 08:06, edited 1 time in total.
- guy fawkes
#6397 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
RtrnOfSalisbury wrote:mi pobjedjujemo zbog finansijskog efekta na ep, vjerojatno na penale, bregovic brani prvi penal i portugalci mase sve ostale
joj brege multitalenta, svira, pjeva, brani
- guy fawkes
#6398 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo nemoj bogati da je Osim zaduzen za taktiku. Mada je taj covjek svima vama neobicno drag,on nista u fudbalu postigao nije. Bio je peti sa Zeljeznicarom u prvenstvu,izgubio prijelomnu utakmicu protiv Zvezde na Grbavici 0-1. Izgubio protiv talasika kluba poput Videotona. Glavni i jedini krivac za neprolazak protiv Argentine na svjetskom 1990,gdje je sa jednom fantasticnom generacijom ( svjetski prvaci do 21 godinu u Cileu 1987 ) postigao mizerne rezultate.Njemci su nas pomeli 4-1 ,zahvaljujuci Papetovom nadahnucu pobijedili smo Kolumbiju i zahvaljujuci Piksijevom nadahnucu usljeli savladati Spaniju,koja nije bila ni blizu danasnje Spanije. I onda protiv nikad slabije Argentine, improvizacija ,ostavio je sve na igracima,ostavio ih same da pucaju penale,nije cak ni odredio pucace. Izborio je kvalifikacije za euro 92 lako ali je imao najbolji Yu-tim svih vremena.Samo da dodam da je cirkusant Ciro sa pola tog tima vodio Hrvatsku na euro 96 i na svjetsko 98,gdje su razvalili sve i nabili rejting koji i danas vuku. Poslije toga je trenirao klubove po drugorazrednim i trecerazrednim ligama. Nikad taj covjek nije dobio nijednu vaznu utakmicu ali ama bas nikad. Ja biografije-nista sa nicim.
Ostavite Papeta da radi. Covjek je temeljit,sabran,ozbiljan,ucinice nesto samo mu treba vremena i srece. One srece koju sada kada smo izvukli prejaki Portugal nismo imali.
brate svaka ti dala, zbog ovog posta
mi imamo ogroman problem sto nase ponasanje odredjuju osjecanja
svima nam je osim drag, on je super covjek i sve, ali realno kao trener nije postigao puno toga
mene su ubjedjivali da je on bolji trener od sjor ivica
- Digla_da_kreci
#6399 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kreco hakija wrote:sanjo sam da izvinete govna sinoć i uvjek kad to sanjam obradujem se.
ponavljam moju prognozu 0:0 i 1:1 ....![]()
svaka čast za forumašice, divne ste...
Hajmo pjesmom svi do pobjede
- lilla7
#6400 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kad ne bude baraža, više ništa neće biti isto