Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
505sCrtom wrote:SUSIC e BOSNIA - Safet Susic: «Não vamos ter uma oportunidade como esta» http://j.mp/w4krdd
PORTUGAL BOSNIA DIRECTO e RESULTADO BOSNIA PORTUGAL - Susic promete Bósnia a jogar «como nunca» http://j.mp/sSWjNy
uh gledam ovu sliku Papeta i Osima i gledam travnjak , jebo te tepih za ovo... Treba li bi se mi zaliti na dobar teren jer nismo navikli igrati po ovakvim terenima
Istina je da je prtitisak na Portugalu. Istina je da Portugal ima pojedinacno bolje igrace. Istina je da je BiH kao tim tu negdje sa Portugalom.
Ako shvate utakmicu krajnje ozbiljni. Ako budu ginuli na terenu; trcali ko ludi... mozemo pobjediti ili izvuci remi. Procjenjujem tu sansu na nekih 20 % da pobjedimo a 50% da izvucemo remi.
Ako povedem postoji realna opasnost da podlegenmo pod pritisak "pobjede" i da se uplasimo rezultata te da nam utrpaju dva gola bez problema.("Joj vidi ovo vodimo. Zar je moguce da mi u Portugalu vodimo..." Slicno nesto je nam se desilo u Francuskoj. Razvalili smo francuze ali smo onda se uplasili (po meni) i izgubili incijativu.
505sCrtom wrote:SUSIC e BOSNIA - Safet Susic: «Não vamos ter uma oportunidade como esta» http://j.mp/w4krdd
PORTUGAL BOSNIA DIRECTO e RESULTADO BOSNIA PORTUGAL - Susic promete Bósnia a jogar «como nunca» http://j.mp/sSWjNy
ssta je ovo ?
Prva je susiceva izjava za portugalske novinare, drugi je prilog o nasima tamo. Previdi si s googlom.
Last edited by 5 0 5 on 14/11/2011 20:19, edited 1 time in total.
JEDRILICA wrote:Mislim da je to sve supljak u vezi Papca! Hoce da navuku da portugalci pocnu napadati preko Sasine strane. Ko se jos moze opraviti poslije gripe za 3 dana? Sve je to njima skuhao Pape sa Svabom!
Ja mislim da ce papac biti spreman za sutra.A dobro,to je tako kad imas gripu,jebiga,hajd skontajte da li bi vi mogli izaci i trčati sad,a jucer imali temperaturu 39.Vjerovatno mu tijelo nije moglo odmah reagovati na takvu promjenu
Last edited by nuki_cika on 14/11/2011 20:24, edited 1 time in total.
Igrači vježbali izvođenje penala, Sušić obećao žestoku borbu
U ponedjeljak navečer je održana konferencija za medije u Lisabonu na kojoj je selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić najavio žestoku borbu s Portugalom za odlazak na EURO 2012. Nakon toga je održan i trening reprezentacije BiH, a igrači su vježbali izvođenje penala.
redred wrote:Istina je da je prtitisak na Portugalu. Istina je da Portugal ima pojedinacno bolje igrace. Istina je da je BiH kao tim tu negdje sa Portugalom.
Ako shvate utakmicu krajnje ozbiljni. Ako budu ginuli na terenu; trcali ko ludi... mozemo pobjediti ili izvuci remi. Procjenjujem tu sansu na nekih 20 % da pobjedimo a 50% da izvucemo remi.
Ako povedem postoji realna opasnost da podlegenmo pod pritisak "pobjede" i da se uplasimo rezultata te da nam utrpaju dva gola bez problema.("Joj vidi ovo vodimo. Zar je moguce da mi u Portugalu vodimo..." Slicno nesto je nam se desilo u Francuskoj. Razvalili smo francuze ali smo onda se uplasili (po meni) i izgubili incijativu.
A dok o tome razmisljaju, na terenu dok utakmica traje lagano pijuckaju caj...mislim wtf, otkud im vrijeme da sebi sve to sloze u glavi, i to jos dok vodimo...
amrica wrote:Igrači vježbali izvođenje penala, Sušić obećao žestoku borbu
U ponedjeljak navečer je održana konferencija za medije u Lisabonu na kojoj je selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić najavio žestoku borbu s Portugalom za odlazak na EURO 2012. Nakon toga je održan i trening reprezentacije BiH, a igrači su vježbali izvođenje penala.
slika i po!
na kraju krajeva pokazuje da su stvari u nasem fudbalu ipak krenule u dobrom pravcu. prije dvije godine su ovdje stajali ciro i usanovic ili neko od ostale trojice a vidi sad
Osim: djecko sjecas se devedesete i Italije i one tekme protiv Argentine
Pape sjecam,kako se nebih sjec'o
Osim: E djecko ti si u prednosti, nemas Refika.
Last edited by Corola on 14/11/2011 20:38, edited 1 time in total.
Najvece legende Zelje i Sarajeva, a kad danas vidim ove mangupe na baterije sto bi se kamenjem gadjali, tako bih rado da ih neko dobro napendreci, mamicu im imbecilnu....