Kampanjske navijacice
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- denimb
#6176 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A dobro ovaaaaajjjj, zene sto vas ne bi na temi BiH - Lux
Kampanjske navijacice
Kampanjske navijacice
- Host
#6177 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I forumasice se napalile pred utakmicu,aj neka ih 
- LunaLati
#6178 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Eto sve sumnje otklonjeneSasvim_Obican wrote:Uoči večerašnjeg treninga Zmajeva na stadionu Svjetlosti održana je press konferencija na kojoj se novinarima obratio selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić.
"Svi su zdravi i spremni. Nemamo nijednog povrijeđenog igrača i svi su u pogonu za sutrašnji susret", naglasio je Sušić odmah na početku konferencije za medije.![]()
- Digla_da_kreci
#6179 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja bome bila i sastav igraca vam postavljala cccdenimb wrote:A dobro ovaaaaajjjj, zene sto vas ne bi na temi BiH - Lux![]()
![]()
- USAblues
#6180 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Darko ce da bude junak tekme....naravmo ako bude igrao od prve min..............sretno nam bilo sutra
- Sarajka4
#6181 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
e ja nisam bila clan foruma, valjda mi oprastas..a inace bih citav dan visila po forumudenimb wrote:A dobro ovaaaaajjjj, zene sto vas ne bi na temi BiH - Lux![]()
![]()
Kampanjske navijacice
- siki_sa
#6182 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo malo da se opustite
-
Eldinn
#6183 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hocemo pobjedu!
Nadam se da ce sreca biti na nasoj strani
Pozdrav za forumasice

Pozdrav za forumasice
- Industrialyzer
#6184 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
denimb wrote:A dobro ovaaaaajjjj, zene sto vas ne bi na temi BiH - Lux![]()
![]()
Kampanjske navijacice
Bolje sad nego nikad. Bezveze ti je komentar. Nisam ni ja bio nesto aktivan na dosadasnjim temama o reprezentaciji ali sam nervni slom dobio gledajuci kako Miske u 85. minuti daje go koji nas vodi u baraz
- Dr.Cuddy
- Bosanski_kralj
#6186 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovim našim ženama/curama i Rahimć je sladak. Bitno je samo da se o fudbaleru radi. 
- alica.k
#6187 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pa zene su uvjek tu, al cim se oglase pocne ih se prozivat na temi 
evo ko i sad.
evo ko i sad.
- Sarajka4
#6188 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trebate biti zadovoljni sto smo u ovim trenutcima uz vas, mi forumasice...inace ne znam kako biste izdrzali bez nas 
- Dr.Cuddy
#6189 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne diraj Rahimu, oke moje plaveBosanski_kralj wrote:Ovim našim ženama/curama i Rahimć je sladak. Bitno je samo da se o fudbaleru radi.
-
ocaj
#6190 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bogami Papac ne trenira veceras,dabogda da i sutra istrci, valja nam se opet krpiti. 
-
Mr. Brightside
#6191 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
neka vas
Rahimic je masina, koja ga ne bi

Rahimic je masina, koja ga ne bi
- denimb
#6192 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Lijepo, lijepo neka vas...zajedno smo jaci
P.S. Na OBN-u kazu da je Papac na treningu sa ostatkom ekipe
P.S. Na OBN-u kazu da je Papac na treningu sa ostatkom ekipe
- just principe
#6193 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ocaj wrote:Bogami Papac ne trenira veceras,dabogda da i sutra istrci, valja nam se opet krpiti.
i ako istrci definitivno nece imati snage za citavu utakmicu...Temperatura izmori covjeka
- Bosanski_kralj
#6194 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U ovakvim trenucima ni žene ne pomažu.Sarajka4 wrote:trebate biti zadovoljni sto smo u ovim trenutcima uz vas, mi forumasice...inace ne znam kako biste izdrzali bez nas
- nemam_ideje
#6195 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam na čemu temeljimo optimizam ?
Imamo par zanimljivih matchup-a koje vrijedi analizirati. Prilikom analize uzimam kao činjenicu da mi počinjemo utakmicu u sličnom sastavu u veznom redu sa Zahirovićem na poziciji desnog beka.
-----------------------Rahimić-------------Medunjanin------------------
------------Pjanić--------------Misimović-----------------Lulić-----
------------------------------------vs-------------------------------
-----------Nani--------------------------------------------Ronaldo-------------
------------------Moutihno-----------Meireleš--------Veloso---------------
ljudi su trkački mnogo, mnogo jači što bi nas vrlo lako moglo dovesti do ponovnog nabijanja lopte 70 minuta što nam se desilo u Zenici pri čemu je Džeko odsječen i vrlo teško može nešto da uradi sam. Onda smo imali sreće pa nismo primili gol. Može li se to ponoviti dva puta, nisam baš siguran.
Igra sa Medunjaninom na poziciji zadnjeg veznog igrača protiv Portugala je po meni samoubistvo. Zahirović je mnogo logičnija opcija. Dobijamo više trke i bolju defanzivu. Po mom mišljenju ovakva formacija je greška. To se dokazalo u utakmicama sa Rumunijom u gostima, Francuskom i Portugalom kući. U Parizu smo odigrali odlično prvo poluvrijeme a onda to sve prosuli u drugom jer nismo mogli da izdržimo tempo.
U ovin utakmici sredina odlučuje plasman. Čini mi se, ako Sušić ponovi istu formaciju, da mi tu nemamo šta da tražimo. Nije ni čudo što tako lako padamo u depresiju kada u euforiju upadnemo dok si reko keks.
Imamo par zanimljivih matchup-a koje vrijedi analizirati. Prilikom analize uzimam kao činjenicu da mi počinjemo utakmicu u sličnom sastavu u veznom redu sa Zahirovićem na poziciji desnog beka.
-----------------------Rahimić-------------Medunjanin------------------
------------Pjanić--------------Misimović-----------------Lulić-----
------------------------------------vs-------------------------------
-----------Nani--------------------------------------------Ronaldo-------------
------------------Moutihno-----------Meireleš--------Veloso---------------
ljudi su trkački mnogo, mnogo jači što bi nas vrlo lako moglo dovesti do ponovnog nabijanja lopte 70 minuta što nam se desilo u Zenici pri čemu je Džeko odsječen i vrlo teško može nešto da uradi sam. Onda smo imali sreće pa nismo primili gol. Može li se to ponoviti dva puta, nisam baš siguran.
Igra sa Medunjaninom na poziciji zadnjeg veznog igrača protiv Portugala je po meni samoubistvo. Zahirović je mnogo logičnija opcija. Dobijamo više trke i bolju defanzivu. Po mom mišljenju ovakva formacija je greška. To se dokazalo u utakmicama sa Rumunijom u gostima, Francuskom i Portugalom kući. U Parizu smo odigrali odlično prvo poluvrijeme a onda to sve prosuli u drugom jer nismo mogli da izdržimo tempo.
U ovin utakmici sredina odlučuje plasman. Čini mi se, ako Sušić ponovi istu formaciju, da mi tu nemamo šta da tražimo. Nije ni čudo što tako lako padamo u depresiju kada u euforiju upadnemo dok si reko keks.
- moa
#6196 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jesi i ti iz BL?Jack Be Nimble wrote:Meni banjalucaninu, Maletic je bombon
- denimb
#6197 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bosanski_kralj wrote:U ovakvim trenucima ni žene ne pomažu.Sarajka4 wrote:trebate biti zadovoljni sto smo u ovim trenutcima uz vas, mi forumasice...inace ne znam kako biste izdrzali bez nas
Govori u svoje ime
- siki_sa
#6198 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Last edited by siki_sa on 14/11/2011 19:38, edited 2 times in total.
- Bosanski_kralj
#6199 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ti nisi pravi navijač.denimb wrote:Bosanski_kralj wrote:U ovakvim trenucima ni žene ne pomažu.Sarajka4 wrote:trebate biti zadovoljni sto smo u ovim trenutcima uz vas, mi forumasice...inace ne znam kako biste izdrzali bez nas
Govori u svoje ime
- Sarajka4
#6200 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
tvoje misljenjeBosanski_kralj wrote:U ovakvim trenucima ni žene ne pomažu.Sarajka4 wrote:trebate biti zadovoljni sto smo u ovim trenutcima uz vas, mi forumasice...inace ne znam kako biste izdrzali bez nas