BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#6001 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

JohnnyS. wrote:nervira me sva ta prica oko terena pogotovo sa nase strane. pa sta ako je teren bio los. kakve smo mi sve nepravde pretrpili od gola u 97. min preko zutih kartona itd. i to sve od kulturnih evropljana. e pa mozemo i mi nakvasit teren i igrat po kakvom mi hocemo terenu i bas onakvom kakav se nama svidja.
tako da hajmo zatvoriti tu temu.
nego, kao sto neko rece malo nas je ponijela euforija :) hajmo malo ohladit glave. ja vec satima groznicavo refresujem da vidim je li neko nesto novo napisao. a znam da to nije dobro :)

sretno nam sutra :bih:
Nema zaista euforije...evo hladne glave i sasvim objektivno kažem 2-0 za nas u jednoj prosjecnoj utakmici...Rahimić i Jahić strijelci.
JohnnyS.

#6002 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JohnnyS. »

LSD wrote:
JohnnyS. wrote:nervira me sva ta prica oko terena pogotovo sa nase strane. pa sta ako je teren bio los. kakve smo mi sve nepravde pretrpili od gola u 97. min preko zutih kartona itd. i to sve od kulturnih evropljana. e pa mozemo i mi nakvasit teren i igrat po kakvom mi hocemo terenu i bas onakvom kakav se nama svidja.
tako da hajmo zatvoriti tu temu.
nego, kao sto neko rece malo nas je ponijela euforija :) hajmo malo ohladit glave. ja vec satima groznicavo refresujem da vidim je li neko nesto novo napisao. a znam da to nije dobro :)

sretno nam sutra :bih:
Nema zaista euforije...evo hladne glave i sasvim objektivno kažem 2-0 za nas u jednoj prosjecnoj utakmici...Rahimić i Jahić strijelci.
:D :thumbup:
Edin H.

#6003 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

SSemir wrote:
tcz wrote:Saša Papac još uvijek se ne osjeća dobro. Tako je bilo i jutros ovdje u Lisabonu. Zbog toga upitno je hoće li naš pouzdani defanzivac trenirati danas sa fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

«Nakon ručka znat ćemo da li će Papac moći trenirati. Do sada dali smo mu pet infuzija, ali još uvijek nije fit. Ipak, nadamo se da će zdravstveno stanje našeg reprezentativca biti bolje, te da će biti spreman za sutrašnju revanš utakmicu baraža za plasman na EURO 2012. Nije isključeno da ga selektor Safet Sušić poštedi rada na današnjem treningu, kako bi mu se zdravstveno stanje stabilizovalo do meča», istakao je za SCsport.ba Reuf Karabeg, doktor našeg državnog tima.
imamo problem ljudi :-? svi ovo zanemaruju, zbog euforije. niko ne obraca paznju na vijesti vezane za papca.
a ako njega ne bude.. :|
Samo da ga Reuf ne oporavi kao Hasagica :-)

Meni se cini da je on opet gripu fasovao, ali ima vec dva - tri dana, valjda ce biti bolje.
Prosle godine je prebolovao, ako se dobro sjecam, pticiju gripu.
Nisam siguran ni koje mu lijekove Reuf smije dati, s obzirom na mogucu doping kontrolu, inace ne bi trebao biti problem sriktati covjeka sa gripom za dva sata.
sumirprimus

#6004 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Edin H. wrote: Samo da ga Reuf ne oporavi kao Hasagica :-)

Meni se cini da je on opet gripu fasovao, ali ima vec dva - tri dana, valjda ce biti bolje.
Nisam siguran ni koje mu lijekove Reuf smije dati, s obzirom na mogucu doping kontrolu, inace ne bi trebao biti problem sriktati covjeka sa gripom za dva sata.
ispravka edine,s temperaturom bi bio gotov do ujutro,injekcije ,infuzija i ćuć bruć,a ako je gripa,ipak treba malo vise vremena...
palermo

#6005 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by palermo »

ja vjerujem da Mevludin zna svoj posao ( mislim Duvančić, da ne bude zabune :D )....i ne bi on bezveze rekao da ćemo proći da nije štogodarce naslutio i da ne zna...

Mislim, vjerujem ja u naše momke, ali vjerujem i u Mevludina......

Sad ja ikad pogodi Mevludine.......ne moraš ništa poslije, poslije možeš fulati kolko god hoćeš,sve će ti biti oprošteno.......samo sad, hajde majstore...možeš ti to...
Edin H.

#6006 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

sumirprimus wrote:

ispravka edine,s temperaturom bi bio gotov do ujutro,injekcije ,infuzija i ćuć bruć,a ako je gripa,ipak treba malo vise vremena...
Pa zato i kazem valjda ce biti bolje, jer gripa je nezgodna, ide gore, dole sedam dana, a kao sto rekoh nisam siguran sta mu smiju dati prije utakmice zbog doping kontrole. Samo da Reuf nesto ne zabrlja, pa na kraju dobijemo utakmicu, a nogiraju nas zbog dopinga.
sumirprimus

#6007 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

mozda mu je umjesto voltarena spuco botox,pa ovaj osto nasmijan :skoljka:

sala mala,nadam se da ce se papac oporavit do sutra,trebamo ga :bih:
Baltazar_khan

#6008 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baltazar_khan »

e jest im prpa guzi od "male" bosne. oglašava im se psiholog, i puštaju promotivne video klipove gdje pozivaju navijače da ih bodre.
ultima_palabra

#6009 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Edin H. wrote:
sumirprimus wrote:

Pa zato i kazem valjda ce biti bolje, jer gripa je nezgodna, ide gore, dole sedam dana, a kao sto rekoh nisam siguran sta mu smiju dati prije utakmice zbog doping kontrole. Samo da Reuf nesto ne zabrlja, pa na kraju dobijemo utakmicu, a nogiraju nas zbog dopinga.
Ne mogu nas nogirati, ali bi on dobro najebo :roll:
Edin H.

#6010 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

Baltazar_khan wrote:e jest im prpa guzi od "male" bosne. oglašava im se psiholog, i puštaju promotivne video klipove gdje pozivaju navijače da ih bodre.
Ma business, oni za sada ni ne pomisljaju da bi se mogli neplasirati, a i sto bi kada se uvijek plasiraju na kraju, nego nije dovoljno raje kupilo karte za utakmicu.
iPod

#6011 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by iPod »

Edin H. wrote:
SSemir wrote:
tcz wrote:Saša Papac još uvijek se ne osjeća dobro. Tako je bilo i jutros ovdje u Lisabonu. Zbog toga upitno je hoće li naš pouzdani defanzivac trenirati danas sa fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

«Nakon ručka znat ćemo da li će Papac moći trenirati. Do sada dali smo mu pet infuzija, ali još uvijek nije fit. Ipak, nadamo se da će zdravstveno stanje našeg reprezentativca biti bolje, te da će biti spreman za sutrašnju revanš utakmicu baraža za plasman na EURO 2012. Nije isključeno da ga selektor Safet Sušić poštedi rada na današnjem treningu, kako bi mu se zdravstveno stanje stabilizovalo do meča», istakao je za SCsport.ba Reuf Karabeg, doktor našeg državnog tima.
imamo problem ljudi :-? svi ovo zanemaruju, zbog euforije. niko ne obraca paznju na vijesti vezane za papca.
a ako njega ne bude.. :|
Samo da ga Reuf ne oporavi kao Hasagica :-)

Slazem se, mislim da moze igrati pod injekcijama 90 minuta bez problema, a Papac će sigurno igrati, 100% sam ubjeđen da neće propustiti ovako važnu utakmicu.
blue_sky

#6012 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by blue_sky »

Pita me mater: sta b' ti vise voljela od prolaza sutra, nista rekoh...bas nista, jedino zdravlje stavljam iznad toga :-)
Ali se ipak slazem sa Not Njenom Idejom, primirimo bar koliko mozemo i sacekajmo sutra...pa ko prezivi-prezivi :bih:
Edin H.

#6013 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

ultima_palabra wrote:
Edin H. wrote:Ma zato i kazem valjda ce biti bolje, jer gripa je nezgodna, ide gore, dole sedam dana, a kao sto rekoh nisam siguran sta mu smiju dati prije utakmice zbog doping kontrole. Samo da Reuf nesto ne zabrlja, pa na kraju dobijemo utakmicu, a nogiraju nas zbog dopinga.
Ne mogu nas nogirati, ali bi on dobro najebo :roll:
Ko? Je'l Reuf :D

Znam da nisu izbacili Argentinu kada je Maradona malo smrko bijelo, ali nikada ne znas sta bi nama uradili.
Zato Reufe citabe u ruke, nemoj nesto zabrljati.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6014 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

Baltazar_khan wrote:e jest im prpa guzi od "male" bosne. oglašava im se psiholog, i puštaju promotivne video klipove gdje pozivaju navijače da ih bodre.
Micael: Samo mislimo na pobjedu protiv BiH
Reprezentativci Portugala još uvijek pričaju o lošem terenu u Zenici kao da se utakmica igra tek sutra, a igrala se prije tri dana.

Pored Cristijana Ronalda koji je nekako bio najglasniji u tome oglasio se i mladi veznjak Ruben Micael koji je u Zenici igrao zadnjih deset minuta.-

"Stvarno ne znam kako su dozvolili da se igra na onakvom terenu. Ipak, najvažnije je da smo odigrali dobro i da smo pokazali da znamo igrati i u onakvim uslovima.", kaže igrač Atletico Madrida trenutno na posudbi u Zaragozi.

Micael je istakao da je zadovoljan igrom tima kao i svojom u Zenici, te da očekuje pobjedu i plasman na Euro u sutrašnjem revanšu na Estadio de Luzu u Lisabonu.

"Moramo pobijediti, samo na to mislimo. U Zenici smo odigralo dobru utakmicu na visokom nivou iako bi u onakvom okruženju svako očekivao najgore stvari. Zadovoljan sam svojom igrom, nije bilo puno, ali bitno je da sam unutra.", zaključio je Micael.
(Totalsport)
LaQQraČa LaQQraČa.... :dance: ...koje Cmizdre su Hovi Portugališen pa to je za nemrem bilivit :shock: ...BALETNI POD im treba stavit i Edinu PaPo za Selektora...Ha JA :oops:

IDEEEMOO BALETANE RUŠITTTTT !! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Edin H.

#6015 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

iPod wrote:Slazem se, mislim da moze igrati pod injekcijama 90 minuta bez problema, a Papac će sigurno igrati, 100% sam ubjeđen da neće propustiti ovako važnu utakmicu.
Zar ti nisi u Lisabonu :-)

Ja'l pises sa telefona? :-)
mali-edo

#6016 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mali-edo »

http://www.livescorehunter.com/ eto tu mozes pratiti svaki sport ssamo ce instalirat programe i samo nastavi gledati.....ali tek kad pocne nemoze nista prije :)
kurty

#6017 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kurty »

nek papac metne jedan voltaren cepic i za tri sata je kao nov
East_side

#6018 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by East_side »

đes' MAZZA :D

Mene samo brine stanje Papca :roll:

Ne bih mogao ponovo gledati Lulića na poziciji lijevog beka, bez obzira što je imao jedan jako bitan start u Zenici... svaka njemu čast što se ofanzive tiče :thumbup: ali...

Dilema je i to isplati li se početi sa jednim ili dva špica :roll:

Ako se ravnati po tome da se "uspješna strategija ne mijenja" - čitaj igra iz Pariza, onda je bolje početi sa jednim.

A s obzirom da smo, s druge strane, u takvoj poziciji da nam je (vjerovatno) pametnije da im malo više zaprijetimo, stisnemo njihovu zadnju liniju, ulijemo im malo više straha pa ih tako donekle smirimo u nastojanju da navale na nas "k'o sivonje", onda je bolje početi sa dva :)

Bilo kako bilo, SRETNO BIH :bih:
ProbuseniDolar

#6019 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Zasto u medijima (mislim na portale, Tv ... novine ne citam pa ne znam) se ne oglasavaju bivsi fudbaleri reprezentacije povodom baraza ... Barbarez, Bolic, Kodro, Salihamidzic ... ne pamtim kad sam nekoga od nabrojanih vidio u medijima. Zasto se njih ne pita za misljenje o barazu ... jesu li krivi novinari ili?
missko

#6020 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by missko »

Ko sutrasnji prolazak prezivi nek prica mladjim uzrastima, ja sam optimista da cemo proci i pesimista da cu prezivjeti :D mos mislit emotivnog raskola u meni :cry:
Mustang1

#6021 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Edin H. wrote:
iPod wrote:Slazem se, mislim da moze igrati pod injekcijama 90 minuta bez problema, a Papac će sigurno igrati, 100% sam ubjeđen da neće propustiti ovako važnu utakmicu.

Pa vidis da pise sa iPoda .. Pise ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iPod

#6022 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by iPod »

Edin H. wrote:

Ja u 16h krecem, aBd, javim se odozdo sa slikama.
blue_sky

#6023 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by blue_sky »

missko wrote:Ko sutrasnji prolazak prezivi nek prica mladjim uzrastima, ja sam optimista da cemo proci i pesimista da cu prezivjeti :D mos mislit emotivnog raskola u meni :cry:
:lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#6024 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

missko wrote:Ko sutrasnji prolazak prezivi nek prica mladjim uzrastima, ja sam optimista da cemo proci i pesimista da cu prezivjeti :D mos mislit emotivnog raskola u meni :cry:
ja evo razmisljam sad da pobjegnem kuci i ne vracam se do cetvrtka,nemrem dihat vise..
jebte,poceli smo ko englezi,sace nagla bolovanja :lol: :lol: :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6025 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

moram sutra svu keramiku i staklo maket s stola ...tanjir me je košto a umalo i razrezana ruka kad je Vedo ono Fulo ...plastika Majka :mrgreen:

IDEEMOO IHHH RUUUŠIITT :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Locked