BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tcz

#5976 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by tcz »

ovaj Reuf ni jednog igraca da pripremi, jedino je za Hasagica govorio da je spreman :-)

Saša Papac još uvijek se ne osjeća dobro. Tako je bilo i jutros ovdje u Lisabonu. Zbog toga upitno je hoće li naš pouzdani defanzivac trenirati danas sa fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

«Nakon ručka znat ćemo da li će Papac moći trenirati. Do sada dali smo mu pet infuzija, ali još uvijek nije fit. Ipak, nadamo se da će zdravstveno stanje našeg reprezentativca biti bolje, te da će biti spreman za sutrašnju revanš utakmicu baraža za plasman na EURO 2012. Nije isključeno da ga selektor Safet Sušić poštedi rada na današnjem treningu, kako bi mu se zdravstveno stanje stabilizovalo do meča», istakao je za SCsport.ba Reuf Karabeg, doktor našeg državnog tima.
Mustang1

#5977 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Isto kako je i Grcka osvojila :D Taman odigrali sve 0:0 na prvenstvu i na kraju na penale prolazili a da osvojimo boli me .... :D Znam da cemo osvojiti ostalo nije bitno :D (Jesmo li rano poceli ?) :oops:
Samo da ponovim da je Mevludin Duvancic rekao da cemo imati razloga za slavlje i u Zenici a bogami i u Lisabonu ...Ja njemu vjerujem tako da nema zime :bih:
quasar

#5978 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Ako nas Stark ne pocne sijeci sa kartonima u prvom poluvremenu, znacemo da je utakmica otvorena. Bude li sumnjivih zutih po nasoj odbrani, znacemo da moramo ici na pobjedu, jer ce na nerjeseno svirati ili penal, ili cemo pola sata igrati sa 10 igraca. Vjerujem da to i Pape zna, pa ce u pravo vrijeme prilagoditi i taktiku.

Pape - sta reci. Covjek maltene svu platu potrosi na troskove koje ima u vezi sa poslom koji obavlja. Sigurno ce mu se nuditi neki klubovi sa daleko boljim finansijskim uslovima. Racunacemo na njegov patriotizam, ali ne treba racunati i da je glup. Covjeku treba dati platu kakvu zasluzuje. Kad direktori drzavnih firmi mogu imati i po 15k mjesecno, pa moze i najuspjesniji selektor kojeg smo imali.
FnatiC

#5979 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by FnatiC »

sumirprimus wrote:
FnatiC wrote:15 0 za Portugal :dance:
pa nije rukomet,majka mu stara,ako oni nama dadnu go,mi cemo njima 2,jer moramo bar za go bit bolji,da bi nam sudija dopustio egal...
i tako je to kad si mali,dok ne narastes... :bih:

Pa znas da moram zakuhat loma ba.dosadno inace

dzeko fula penal ibisevic slucajno stane na nogu pjanicu i onda tuca nasih igraca i dobiju crveni :D
exAprilica

#5980 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by exAprilica »

Pratim ,nasom reprezentacijom se bave parapsiholozi, njihovom psiholozi, da li imamo mi gdje psihologa tog?
sumirprimus

#5981 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:Necemo 1-1 i te sitne prolaze...hocemo 0-2 ili 0-3, nebitno....ako ne možemo sad oderati olinjali Portugal u Lisabonu, kako cemo onda Španiju u finalu EURA :?
sto bi reko pokojni gidra,dok je nesto sitno mooora da je bitnoo haha :bih: :bih:

1:1 i nista vise nista manje ko vikendica na moru :D
@mba

#5982 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by @mba »

hajmo svi na glasanje za nase ne eurosport, ko ze zabiti go?

dole na dnu stranice imate anketu http://de.eurosport.yahoo.com/fussball/em/
sumirprimus

#5983 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

exAprilica wrote:Pratim ,nasom reprezentacijom se bave parapsiholozi, njihovom psiholozi, da li imamo mi gdje psihologa tog?
kako kad je kod nas euforija i strucnjake ufatila,najtrezvenije sto mozes sad od nasih psihloga ocekivat je:kako cemo im se slatko keve ........... 8-) :evil: :bih:
Abacija

#5984 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Abacija »

exAprilica wrote:Pratim ,nasom reprezentacijom se bave parapsiholozi, njihovom psiholozi, da li imamo mi gdje psihologa tog?
Toliko smo jaci od njih da bolje zbori nas parapsiholog nego njihov psiholog. Sta ho's vise! :D

P.S. Mi psihologa cuvamo za polufinale i finale.
Mustang1

#5985 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

quasar wrote:Ako nas Stark ne pocne sijeci sa kartonima u prvom poluvremenu, znacemo da je utakmica otvorena. Bude li sumnjivih zutih po nasoj odbrani, znacemo da moramo ici na pobjedu, jer ce na nerjeseno svirati ili penal, ili cemo pola sata igrati sa 10 igraca. Vjerujem da to i Pape zna, pa ce u pravo vrijeme prilagoditi i taktiku.

Pape - sta reci. Covjek maltene svu platu potrosi na troskove koje ima u vezi sa poslom koji obavlja. Sigurno ce mu se nuditi neki klubovi sa daleko boljim finansijskim uslovima. Racunacemo na njegov patriotizam, ali ne treba racunati i da je glup. Covjeku treba dati platu kakvu zasluzuje. Kad direktori drzavnih firmi mogu imati i po 15k mjesecno, pa moze i najuspjesniji selektor kojeg smo imali.
Grijesis .. Svaki put kada je u pocetku sudija ne samo bio ravnopravan nego cak i malo na nasu stranu uvijek dobijemo ili crveni ili penal .. Protiv Francuske slucaj ..A svaki taj put ovi nasi komentatori pocnu dobro je ..sudija ima podjednak kriterij ... i onda poslije 60.te minute samo protivnik treba da upadne .. Ali mislim da nece biti toga .. da smo prosli to ..Platini je nastimao Francuzima boli ga za ove ..Iako su pare tu ali sto Dzeko ne bi napravio novi brend .. Nista to nece im siljiti sudija siguran sam
lajkujMe

#5986 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by lajkujMe »

slavemaster wrote:http://imageshack.us/f/847/fieldbl.jpg/

samo da pokazem kako los teren izgleda :D
:shock: :shock: :shock: :shock: sta je ba ovo ko da je hiljade krtica odradilo svoj posao gdje je ovo :shock:
north

#5987 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by north »

lajkujMe wrote:

:shock: :shock: :shock: :shock: sta je ba ovo ko da je hiljade krtica odradilo svoj posao gdje je ovo :shock:
U Rumuniji čini mi se, nakon čega smo osigurali baraž....
SSemir

#5988 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SSemir »

tcz wrote:Saša Papac još uvijek se ne osjeća dobro. Tako je bilo i jutros ovdje u Lisabonu. Zbog toga upitno je hoće li naš pouzdani defanzivac trenirati danas sa fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

«Nakon ručka znat ćemo da li će Papac moći trenirati. Do sada dali smo mu pet infuzija, ali još uvijek nije fit. Ipak, nadamo se da će zdravstveno stanje našeg reprezentativca biti bolje, te da će biti spreman za sutrašnju revanš utakmicu baraža za plasman na EURO 2012. Nije isključeno da ga selektor Safet Sušić poštedi rada na današnjem treningu, kako bi mu se zdravstveno stanje stabilizovalo do meča», istakao je za SCsport.ba Reuf Karabeg, doktor našeg državnog tima.
imamo problem ljudi :-? svi ovo zanemaruju, zbog euforije. niko ne obraca paznju na vijesti vezane za papca.
a ako njega ne bude.. :|
LSD

#5989 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

lajkujMe wrote:

U Rumuniji, Bukureštu....na ovom predivnom stadionu otvorenom ove godine, možeš zamisliti ;-)

Image

Ali njihovo govno manje smrdi, izgleda...mi smo nezvanicni prvaci svijeta, kad trebamo što prije sami sebe popljuvati i omalovažiti.
Mislite da su se rumuni puno snabdijevali oko terena i razbijali glavu kako se on svidio francuzima :roll:
exAprilica

#5990 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by exAprilica »

Abacija wrote:
Toliko smo jaci od njih da bolje zbori nas parapsiholog nego njihov psiholog. Sta ho's vise! :D

P.S. Mi psihologa cuvamo za polufinale i finale.
Parapsiholog, hem para, hem duza titula nego kod njihovog samo-psihologa :lol:
Not My Idea

#5991 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

prvo da kazem, trenutno nista na svijetu ne bih voljela vise nego da prodjemo

ali!

trebamo malo smirit strasti. vi vec planirate slavlje, blokiranje ulica, 0:2 il 0: 3 rezultat...
neka ljudi, pomalo! najlakse je izac na ulicu i slavit. ma slavit cemo do nedjelje ako treba al hajmo prvo proc dalje.
sta da ispadne lose po nas, sta onda? a tolika ocekivanja imali?!

jaki smo, prejaki al de malo smirenije i realnije.

hvala :kravata: :bih: :sax:
jasko_ba

#5992 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by jasko_ba »

LSD wrote:Ali njihovo govno manje smrdi, izgleda...mi smo nezvanicni prvaci svijeta, kad trebamo što prije sami sebe popljuvati i omalovažiti.
Mislite da su se rumuni puno snabdijevali oko terena i razbijali glavu kako se on svidio francuzima :roll:
da se igralo u sarajevo, mislis da bi iko spomenuo teren :D
:-)
sumirprimus

#5993 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

jao pa Papac :-) :-)
nadam se da ce ga oporavit,u zadnji tren,al da bude fit,a ne iscrpljen i nemocan...
Sasvim_Obican

#5994 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Not My Idea wrote:prvo da kazem, trenutno nista na svijetu ne bih voljela vise nego da prodjemo

ali!

trebamo malo smirit strasti. vi vec planirate slavlje, blokiranje ulica, 0:2 il 0: 3 rezultat...
neka ljudi, pomalo! najlakse je izac na ulicu i slavit. ma slavit cemo do nedjelje ako treba al hajmo prvo proc dalje.
sta da ispadne lose po nas, sta onda? a tolika ocekivanja imali?!

hvala :kravata: :bih: :sax:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ne daj ti dragi Bože, nepovoljnog ishoda i onda će se već početi izvlačiti fotografije igrača prije utakmice, na ćevapima, kod Mahira, na semaforu, sa slušalicama u ušima i svašta nešto.

Danas sam ljudima objašnjavao. Mi smo u ovom trenutku bolji tim. Imamo sve u svojim rukama, ali onaj osjećaj koji sam doživio i protiv Danske, i protiv Srbije, i protiv Portugala, i protiv Francuske je jednostavno psihološka kočnica. Sutra treba dati svoj maksimum i nadam se da će to neko reći igračima - gotovo je sa kalkulacijama. Sad idemo biti bolji i pobijediti ih. Idemo na sve ili ništa. Mislim da smo kao reprezentacija zreli za jedno veliko takmičenje, a ukoliko to ipak bude SP 2014 onda to možemo zahvaliti "plesu kuglica" u Krakowu.

Još jednom ponavljam - kako god završilo, ja bih ovu reprezentaciju imenovao za doživotne članove Parlamenta BiH. I kad gube i kad pobijeđuju - BiH u srcu.

:bih: :bih:
Pasiflora

#5995 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pasiflora »

Not My Idea wrote:prvo da kazem, trenutno nista na svijetu ne bih voljela vise nego da prodjemo
...
Ako u nesto cvrsto vjerujes - to ce se i dogoditi ;-)
Samo pozitivno :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5996 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

Portugalci počeli mobilizaciju uoči utakmice sa BiH
Selektor i igrači reprezentacije Portugala napravili su promotivni video koji se prikazuje na svim televizijama uoči sutrašnje utakmice baraža protiv naše zemlje.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... whl9QcnU14

U kratkoj poruci koja traje 15 sekundi selektor Paulo Bento, Nuno Gomes te igrači Nani i Ruben Eduardo Amorim pozivaju Portugalce da ih podrže u drugoj utakmici baraža koja se igra sutra na Stadionu svjetlosti u Lisabonu.

"Zajedno smo jači, zajedno smo Portugal. Dođite na Stadion svjetlosti jer mi računamo na vašu podršku", navode igrači i selektor u videu.
(Sarajevo-x.com)
:mrgreen: :dance: :mrgreen:
ŠHAAAA JEEEE PRRRPAAAA ....IDEEEMOO IHHH RUUUŠIITTTT :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Amethyst

#5997 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Amethyst »

Udahni mir - izdahni nemir!
To je moja mantra ovih posljednjih nekoliko dana. :razz:
Sto bi na Tumblr-u rekli:

Image
legionar2010

#5998 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by legionar2010 »

Bosnia-Herzegovina 0-0 Portugal (BiH-Portugal) Full Highlights 11-11-2011 (HD)

ps: dobri smo bili u ovoj takticki teski utakmici brez tri kljucna defanzivna igraca... Pape isto tako sutra mora odigrati takticki ima na razpolaganju sve igrace.

still processing video data!
slavemaster

#5999 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by slavemaster »

LSD wrote:
lajkujMe wrote:

U Rumuniji, Bukureštu....na ovom predivnom stadionu otvorenom ove godine, možeš zamisliti ;-)

Image

Ali njihovo govno manje smrdi, izgleda...mi smo nezvanicni prvaci svijeta, kad trebamo što prije sami sebe popljuvati i omalovažiti.
u EU to moze u zemljama trece svijeta to mora bit po psu..e ovo je namjerno unisten teren..kako se niko nije povrijedio tamo nije mi jasno...
al et najgore je proslo, idemo da ih karamo :D :bih:
JohnnyS.

#6000 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JohnnyS. »

nervira me sva ta prica oko terena pogotovo sa nase strane. pa sta ako je teren bio los. kakve smo mi sve nepravde pretrpili od gola u 97. min preko zutih kartona itd. i to sve od kulturnih evropljana. e pa mozemo i mi nakvasit teren i igrat po kakvom mi hocemo terenu i bas onakvom kakav se nama svidja.
tako da hajmo zatvoriti tu temu.
nego, kao sto neko rece malo nas je ponijela euforija :) hajmo malo ohladit glave. ja vec satima groznicavo refresujem da vidim je li neko nesto novo napisao. a znam da to nije dobro :)

sretno nam sutra :bih:
Locked