slažem seBaudelaire wrote:Ajd da probam i ja dvije-tri rečenice reći. Po onome što sam vidio, Pape je uveo Ibiševića tek kad je postalo jasno da Portugalci ne mogu više vršiti presing, kad su krepali. Tad je bilo evidentno da nam je jedan veznjak višak, a pošto ionako nismo stvarali nikakve prilike, jasno da je Ibišević bio logično rješenje. Momenat izmjene dakle odličan. Učinak Ibiševića također odličan u smislu pravljenja pometnje u zadnjoj liniji Portugala, nešto lošiji u realizaciji.
Uglavnom, mislim da nema nikakve osnove za to da mi počinjemo sa 2 špica u Lisabonu. Portugal nas je sinoć nadjačao u veznom redu i kad smo imali 5 igrača u vezi, kad bi u Lisabonu izveli četvoricu to bi bila klaonica. Kad se oni umore, lahko je uvesti Vedu sa klupe, a i on svjež i odmoran može više napraviti. Vjerujem da ćemo igrati kao i sinoć, ali isto tako vjerujem da, ukoliko se pruže Vedi ili bilo kome prilike nalik na one sinoćnje, da ćemo se naći u Paninijevom albumu iduće proljeće.
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rotring *.*
#5326 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
oridjidji
#5327 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vi zaboravljate jedno, a to je da mi moramo odigrati boli glava da bi prosli. Ipak igramo pred njihovom publikom. Nece biti uopste lako dati im golove, mada mislim da i oni nece dati lako golove nama. Ova utakmica nikako za nas nesmije poci u produzetke. Mislim da tada nebi bili ravnopravni sa Portugalcima, fizicki su dosta superiorniji od nas. Po meni najbolje bi bilo braniti X do poluvremena i onda na otvaranju drugog poluvremena povesti. Svakako da bi me radovalo kad bi recimo odigrali ko u Parizu svojih 70 minuta u kojim bi dali 1 ili 2 gola, a onda cuvali rezultat. Mada mislim da ce to biti tesko. Ipak oni nisu macji kasalj.
Vidim tvrdu utakmicu u Lisabonu, jednu od onih teskih ziheraskih, u kojima sreca odlucuje pobjednika i abd nadam se da cemo to biti mi. Vec duze vrijeme slika Papca mi se u glavi vrti kako slika heroja koji ce nam donjeti go glavom vrijedan prolaza na EP ABD.
Vidim tvrdu utakmicu u Lisabonu, jednu od onih teskih ziheraskih, u kojima sreca odlucuje pobjednika i abd nadam se da cemo to biti mi. Vec duze vrijeme slika Papca mi se u glavi vrti kako slika heroja koji ce nam donjeti go glavom vrijedan prolaza na EP ABD.
-
IlijaLadin
#5328 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
rezultat iz prve tekme je, kako većina ovdje i govori, odličan.
iskreno, ja sam se plašio poraza, ali sam u nekim svojim prognozama govorio, ovdje 1:2, tamo 1:1.
imam utisak, da nekako u posljednje vrijeme na strani igramo baš dobro, nekako... zrelije.
i u uzvratu je moguće i da pobijedimo minimalno, i da remiziramo, ali i da nas potope. čudan je ovaj portugal ekipa!
iskreno, ja sam se plašio poraza, ali sam u nekim svojim prognozama govorio, ovdje 1:2, tamo 1:1.
imam utisak, da nekako u posljednje vrijeme na strani igramo baš dobro, nekako... zrelije.
i u uzvratu je moguće i da pobijedimo minimalno, i da remiziramo, ali i da nas potope. čudan je ovaj portugal ekipa!
- Sasvim_Obican
#5329 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja isto nisam sklon vjerovati da bismo puno toga dobrog donijeli igrom sa 2 napadača. Gledajte jednu stvar, sa dva napadača automatski gubimo jednog u veznom redu. Recimo da je to Misimović ili Medunjanin. To znači da smo u defanzivi slabiji za igrača, i dovodimo se u opasnost da primimo rani gol, a naš mentalitet je po tom pitanju čuven. S obzirom da nismo ekipa koja zna u gostima okretati utakmice, bolje je igrati onu formaciju iz Zenice koja će sa prisustvom Papca i Pandže biti puno sigurnija jer Misimović, Pjanić i Lulić neće morati toliko daleko do gola stajati.
Pogodio sam rezultate obe Bjelorusije, Francuske i sinoć Portugala. Došlo je vrijeme da bacim prognozu, a to je
Portugal - BiH 1:1
Pogodio sam rezultate obe Bjelorusije, Francuske i sinoć Portugala. Došlo je vrijeme da bacim prognozu, a to je
Portugal - BiH 1:1
-
IlijaLadin
#5330 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
daBaudelaire wrote:Ajd da probam i ja dvije-tri rečenice reći. Po onome što sam vidio, Pape je uveo Ibiševića tek kad je postalo jasno da Portugalci ne mogu više vršiti presing, kad su krepali. Tad je bilo evidentno da nam je jedan veznjak višak, a pošto ionako nismo stvarali nikakve prilike, jasno da je Ibišević bio logično rješenje. Momenat izmjene dakle odličan. Učinak Ibiševića također odličan u smislu pravljenja pometnje u zadnjoj liniji Portugala, nešto lošiji u realizaciji.
Uglavnom, mislim da nema nikakve osnove za to da mi počinjemo sa 2 špica u Lisabonu. Portugal nas je sinoć nadjačao u veznom redu i kad smo imali 5 igrača u vezi, kad bi u Lisabonu izveli četvoricu to bi bila klaonica. Kad se oni umore, lahko je uvesti Vedu sa klupe, a i on svjež i odmoran može više napraviti. Vjerujem da ćemo igrati kao i sinoć, ali isto tako vjerujem da, ukoliko se pruže Vedi ili bilo kome prilike nalik na one sinoćnje, da ćemo se naći u Paninijevom albumu iduće proljeće.
- BHF_Manijak
#5331 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Portugal je nama radio ono sto smo mi Francuzima, posmatrao sam ih neovisno od protoka lopte i stanja na terenu, jednostavno presing je enorman bio, tokom prvog poluvremena nasi igraci nisu mogli oka otvorit, nebitno gdje se ko nalazio, uvijek je imao portugalskog cuvara "na sebi", nasi bukvalno nisu mogli auta izvesti kako treba!
Jasno je bilo da nece moci izdrzati to cijelu utakmicu, da su ne znam ti kako spremni, fizicki je nemoguce igrati na tom novou cijeli mec, Safet je to znao i strpljivo cekao nasu sansu, iako je raja postajala nervoznija...Ja sam sa rajom bas o tome pricao, Papeotova zelja(a Bogami i sviju nas) je bila da se ne primi ovdje gol, a naprijed sta se uradi, jasno je bilo da mi u prvom mecu ne mozemo rijesiti mec, nismo niti Spanija niti Njemacka, tj da razvalimo Portugala 2-3:0, tako da je ipak prvobitna varijanta i zelja bila ne primiti gol a naprijed ako se sta uradi dobro i jeste, ako ne, nema veze ima Lisabon, zato se i nije krenulo sa dva spica, to bi nas sigurno od pocetka ofanzinim ucnilo i ne bi Portugal sigurno onako diminirao ali to bi isto tako automatski ucinilo nasu odbranu u vezni red jos ranjivijim pa bi bila akutna opasnost da ga primimo, ovako svi zadovoljni! Slicno ce biti i u Lisabonu, oni ce furiozno krenuti, to je jasno ko dan, eh sad je suludo ocekivaiti da cemo mi na atake odgovoriti sa dva spica i oslabljenim veznim redom, njihova zamisao ce biti sto prije postici gol, po mogucnosti u prvih 15-tak minuta i onda cekati da se mi otvorimo i igrati na kontre, jer su tu jaki ko beton, ali zna to i Sajo tako da nema zime, u Lisabonu ne ocekujte odmah dva spica i ofanzivu, to ce se prepustiti Portugalcima a mi cemo strljivo cekati nase sanse, a ovi ce kako utakmica bude odmicala postajti sve nervozniji i nervozniji ako u medjuvremenu ne postignu gol, a to je nasa sansa, ja sam ubjedjen da cemo mi tamo dati gol, samo je vazno sto manje ih primiti!
Jasno je bilo da nece moci izdrzati to cijelu utakmicu, da su ne znam ti kako spremni, fizicki je nemoguce igrati na tom novou cijeli mec, Safet je to znao i strpljivo cekao nasu sansu, iako je raja postajala nervoznija...Ja sam sa rajom bas o tome pricao, Papeotova zelja(a Bogami i sviju nas) je bila da se ne primi ovdje gol, a naprijed sta se uradi, jasno je bilo da mi u prvom mecu ne mozemo rijesiti mec, nismo niti Spanija niti Njemacka, tj da razvalimo Portugala 2-3:0, tako da je ipak prvobitna varijanta i zelja bila ne primiti gol a naprijed ako se sta uradi dobro i jeste, ako ne, nema veze ima Lisabon, zato se i nije krenulo sa dva spica, to bi nas sigurno od pocetka ofanzinim ucnilo i ne bi Portugal sigurno onako diminirao ali to bi isto tako automatski ucinilo nasu odbranu u vezni red jos ranjivijim pa bi bila akutna opasnost da ga primimo, ovako svi zadovoljni! Slicno ce biti i u Lisabonu, oni ce furiozno krenuti, to je jasno ko dan, eh sad je suludo ocekivaiti da cemo mi na atake odgovoriti sa dva spica i oslabljenim veznim redom, njihova zamisao ce biti sto prije postici gol, po mogucnosti u prvih 15-tak minuta i onda cekati da se mi otvorimo i igrati na kontre, jer su tu jaki ko beton, ali zna to i Sajo tako da nema zime, u Lisabonu ne ocekujte odmah dva spica i ofanzivu, to ce se prepustiti Portugalcima a mi cemo strljivo cekati nase sanse, a ovi ce kako utakmica bude odmicala postajti sve nervozniji i nervozniji ako u medjuvremenu ne postignu gol, a to je nasa sansa, ja sam ubjedjen da cemo mi tamo dati gol, samo je vazno sto manje ih primiti!
- čežnja
#5332 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Utakmica sa Danskom-trebala sam pobjeda.
Utakmica sa Srbijom i Crnom Gorom-trebala nam pobjeda.
Utakmica sa Portugalom (prije dvije godine)- trebala nam pobjeda.
Utakmica sa Francuskom- trebala nam pobjeda.
Utakmica u utorak u Lisabonu- treba nam remi.
Uzimjuci u obzir da se cijela nacija moli i zeli taj remi, bilo kakav, 1:1, 2:2, a posto kod nas sve ide suprotno onom sto zelimo, vidjet cete kad pobijedimo bas u utakmici u kojoj nam pobjeda ne treba.

Utakmica sa Srbijom i Crnom Gorom-trebala nam pobjeda.
Utakmica sa Portugalom (prije dvije godine)- trebala nam pobjeda.
Utakmica sa Francuskom- trebala nam pobjeda.
Utakmica u utorak u Lisabonu- treba nam remi.
Uzimjuci u obzir da se cijela nacija moli i zeli taj remi, bilo kakav, 1:1, 2:2, a posto kod nas sve ide suprotno onom sto zelimo, vidjet cete kad pobijedimo bas u utakmici u kojoj nam pobjeda ne treba.
- Kinaski
#5333 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Izvor : Facebook naravno 
CRISTIANO RONALDO . . za njegove antipatike:
Mozete vi njega mrziti koliko hocete al lik je uspio u zivotu.
-Novac ? ima ga da kupi sve sto zamisli dok vi nemate za postenog izlaska . .
-Uspjeh ? Posjeduje par Vila, par skupocjeni automobila,Zlatna kopacka 2 puta, osvojio LP,2008 najbolji fudbaler svijeta, rekorder u Spanskom prvenstvu po golovima i mnogo cemu . ..
Slava ? lik ima preko 40 milijuna fanova, dok je za njega cuo cjeli svijet, dok je za vas jedva cula vasa porodica i par prijatelja
Peder ? Spavao je sa vise zena nego sto ste ih vi vidjeli u prolazu, trenutno ima djete, zarucen je sa Irenom, Curom za koju samo mastat mozete
Ruzan ? Na desetine milijuna zena misli da je CR najsexy osoba na svijetu dok za vas jadnike ni mama to ne misli :*
I samo da napomenem da lik ne zna ni da postojite dok vi njega mrzite
Svaka cast idoli 
Sviđa mi se · · prije 6 min.

-Uspjeh ? Posjeduje par Vila, par skupocjeni automobila,Zlatna kopacka 2 puta, osvojio LP,2008 najbolji fudbaler svijeta, rekorder u Spanskom prvenstvu po golovima i mnogo cemu . ..
Slava ? lik ima preko 40 milijuna fanova, dok je za njega cuo cjeli svijet, dok je za vas jedva cula vasa porodica i par prijatelja
Peder ? Spavao je sa vise zena nego sto ste ih vi vidjeli u prolazu, trenutno ima djete, zarucen je sa Irenom, Curom za koju samo mastat mozete
Ruzan ? Na desetine milijuna zena misli da je CR najsexy osoba na svijetu dok za vas jadnike ni mama to ne misli :*
I samo da napomenem da lik ne zna ni da postojite dok vi njega mrzite
-
Baudelaire
#5334 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
187 wrote:Izvor : Facebook naravno
I samo da napomenem da lik ne zna ni da postojite dok vi njega mrziteSvaka cast idoli
![]()
![]()
Joj jada i podanika. Vidio sam kod jedne cure zastavu Portugala na profilu. Radi Ronalda kaže. *ebo sam joj mater podaničku
- luckylaka
#5335 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Vodi ga kuci187 wrote:Izvor : Facebook naravno
I samo da napomenem da lik ne zna ni da postojite dok vi njega mrziteSvaka cast idoli
![]()
![]()
- Sasvim_Obican
#5336 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
187 wrote:Izvor : Facebook naravno
![]()
![]()
Jedan od razloga što smo u ovako generalno u k... da izvinite...
Omladini nam je mjerilo uspjeha u životu da se za njih čuje dalje od njihove mahale, da ne budu ružni i da imaju pare..
Al' dosta o Ronaldu.. Hajmo malo o Zahiroviću. Pogledajte snimak kad Ronaldo baca gospodina Busena, a Zahirović prolazi kraj njega i onaj : "Wtf ?!" pogled
- Šibicar
#5337 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma šta se imaš nervirati drug,jer ironija je to što se i pisac ovog teksta nalazi u 5 od 6 teza na strani ljudi kojima je htio šuknuti.Baudelaire wrote:187 wrote:Izvor : Facebook naravno
![]()
![]()
Joj jada i podanika. Vidio sam kod jedne cure zastavu Portugala na profilu. Radi Ronalda kaže. *ebo sam joj mater podaničku![]()
-
sweets02
#5338 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
raja, zna li ko na kojem kanalu se moze gledati tekma ovdje u Austriji?
unaprijed zahvalan?
unaprijed zahvalan?
- Kinaski
#5339 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma djeca to furaju , ovaj pacijent kod koga sam to nasao ima 15 godinaŠibicar wrote:Ma šta se imaš nervirati drug,jer ironija je to što se i pisac ovog teksta nalazi u 5 od 6 teza na strani ljudi kojima je htio šuknuti.Baudelaire wrote:187 wrote:Izvor : Facebook naravno
![]()
![]()
Joj jada i podanika. Vidio sam kod jedne cure zastavu Portugala na profilu. Radi Ronalda kaže. *ebo sam joj mater podaničku![]()
-
sarajevsko_pivo
#5340 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sada se kanal zove Sport1, ide odkljucan na Astri!Banja Luka wrote:DSF prenosi tekmu.
- Industrialyzer
#5341 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja sam maloprije samo obrisao curu koja je ovo objavila usput sam joj bacoi neke kletve187 wrote:Izvor : Facebook naravno
![]()
![]()
- just principe
#5342 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
samo na to odgovoriti sa187 wrote:Izvor : Facebook naravno
![]()
![]()
MESSI
pa da vidimo jel od njega uspjesniji u svemu tome pobrojanom
- fosil
#5343 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Misimovic se poslije rafalanja na Bilinom sve vise popravlja i ide ka svojoj Wolfsburg formi. Covjek je fudbalski nepredvidiv i bila bi ludost ne poceti sa njim u Portugalu. Jest da jos uvijek pomalo guzelja, ali je isto tako jos uvijek majstor.
-
_A_
#5344 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Komadić trave stadiona Bilinog polja, koji je nakon promašaja isčupao Ronaldo, prodat je na jednoj aukcijskoj web stranici u BiH za vrtoglavih 5.000 €.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=169JJ1_P ... r_embedded
Podsjećamo, sinoć je u utakmici baraža između BiH i Portugala Ronaldo promašio "mrtvu" šansu. U 52. minutu Nani je petom dobacio loptu do Ronalda, a ona je sekund prije udarca portugalskog kapitena nezgodno poskočila i nakon udarca najboljeg portugalskog igrača završila pored gola našeg Begovića.
Ronaldo je nakon toga ljutito čupao travu, a poslije toga nije imao niti jednu veliku šansu.
Taj busen kasnije je za "dugo sjećanje" otišao "na doboš" i prodat je za 10 hiljada KM.
VIDEO
Video: http://www.youtube.com/watch?v=169JJ1_P ... r_embedded
Podsjećamo, sinoć je u utakmici baraža između BiH i Portugala Ronaldo promašio "mrtvu" šansu. U 52. minutu Nani je petom dobacio loptu do Ronalda, a ona je sekund prije udarca portugalskog kapitena nezgodno poskočila i nakon udarca najboljeg portugalskog igrača završila pored gola našeg Begovića.
Ronaldo je nakon toga ljutito čupao travu, a poslije toga nije imao niti jednu veliku šansu.
Taj busen kasnije je za "dugo sjećanje" otišao "na doboš" i prodat je za 10 hiljada KM.
- veljaca
#5345 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ovo je Forum i svako iznosi svoje misljenje ..... I normalno je da se nekad slazemo a nekada ne ....
Po meni u Lisabonu obavezno igrati sa dva napadaca: Dzeko i Vedo u napadu ..... Time se rasterecuje jedini napadac u slucaju da igramo sa samo jednim, oni onda vise paznje trebaju posvetiti odbrani - a samim time posljedicno proizilazi da imaju manje posvete napadu. Vedo moze trcati i praviti pometnju i onda ce doci do izrazaja golgeterske sposobnosti Dzeke ....
Ponavljam - nasa sredina je bolja od njihove - oni imaju odlicna krila i zato moramo dati jedan ili dva gola - jer ako se budemo branili - ne pise nam se dobro. Njihov golman je losiji od naseg i zato moramo dati najmanje jedan gol ( a to je priznacete lakse uraditi sa vise napadaca ) ....
Nije dzabe ona izreka: Napad je najbolja odbrana ....
Ovo je moje misljenje - i ne moraju se neki sloziti sa njime ....
Po meni u Lisabonu obavezno igrati sa dva napadaca: Dzeko i Vedo u napadu ..... Time se rasterecuje jedini napadac u slucaju da igramo sa samo jednim, oni onda vise paznje trebaju posvetiti odbrani - a samim time posljedicno proizilazi da imaju manje posvete napadu. Vedo moze trcati i praviti pometnju i onda ce doci do izrazaja golgeterske sposobnosti Dzeke ....
Ponavljam - nasa sredina je bolja od njihove - oni imaju odlicna krila i zato moramo dati jedan ili dva gola - jer ako se budemo branili - ne pise nam se dobro. Njihov golman je losiji od naseg i zato moramo dati najmanje jedan gol ( a to je priznacete lakse uraditi sa vise napadaca ) ....
Nije dzabe ona izreka: Napad je najbolja odbrana ....
Ovo je moje misljenje - i ne moraju se neki sloziti sa njime ....
- just principe
#5346 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
_A_ wrote:Komadić trave stadiona Bilinog polja, koji je nakon promašaja isčupao Ronaldo, prodat je na jednoj aukcijskoj web stranici u BiH za vrtoglavih 5.000 €.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=169JJ1_P ... r_embedded![]()
![]()
Taj busen kasnije je za "dugo sjećanje" otišao "na doboš" i prodat je za 10 hiljada KM.VIDEO
refko i combe bacaju bombe na koje se fataju glupi novinari
Last edited by just principe on 12/11/2011 23:30, edited 1 time in total.
- legionar2010
#5347 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
neki kazu da je Spahic igrac utakmice meni je bio Miske dve fenomenalne akcije, bunio se na sudiju, nad njem se pravili kljucni prekrasaji sa kojima smo prekida pritisak portugalaca. Shvatio je da se na staroj slavi ne zivi...fosil wrote:Misimovic se poslije rafalanja na Bilinom sve vise popravlja i ide ka svojoj Wolfsburg formi. Covjek je fudbalski nepredvidiv i bila bi ludost ne poceti sa njim u Portugalu. Jest da jos uvijek pomalo guzelja, ali je isto tako jos uvijek majstor.
- čežnja
#5348 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
CHRISTIANO RONALDO
Ko ga mrzi? Jedno je ne simpatisati nekoga, a sasvim drugo mrziti. Ne mrzim ga, a da mi je simpatican i drag...nije vala ni sekunde.
Novac? Za njega materijalne stvari kupiti moze, ali nema tog novca kojim se ljudstvo kupuje. I ko ba nema za postenog izlaska?
Uspjeh? Vile, autobomili...so what? Taman neka se preko ljeta iduce godine odmara u jednoj od tih vila i neka svaki dan provoza po jedno od tih auta u pauzama dok ceka utakmici reprezentacije koja ga je ostavila bez EURA.
Slava? Eto taman neka se druzi sa svim tim fanovima, nek provjeri da li ih je jos uvijek 40 miliona, nema za njega zime.
Eto, ima vas brate mili ni manje ni vise nego 40 milona, potrudite se da ga utjesite jer nece na EURO. Znamo mi da je on jako emotivan, dragi moji fanovi sve je na vama.
Peder? Da vi samo znate kakvih ja problema imam sa snom, nece na oci vec mjesecima, godinama, ja moje muke, ne spavam, ne jedem, samo mislim da li je Ronaldo peder.
Ruzan? Uzimajuci u obzir da sam djevojka,pocastit cu vas fotografijom prave muske ljepote.

Ah da, da ne zaboravim, ovaj covjek iznad mozda nema tolike milione, slavu, uspjehe, ali ima nesto sto vas Ronaldo nikad nece imati. Ali ne bih da vam objasnjavam sta i dalje vi uzivajte u idealiziranju vaseg Ronalda.
Ko ga mrzi? Jedno je ne simpatisati nekoga, a sasvim drugo mrziti. Ne mrzim ga, a da mi je simpatican i drag...nije vala ni sekunde.
Novac? Za njega materijalne stvari kupiti moze, ali nema tog novca kojim se ljudstvo kupuje. I ko ba nema za postenog izlaska?
Uspjeh? Vile, autobomili...so what? Taman neka se preko ljeta iduce godine odmara u jednoj od tih vila i neka svaki dan provoza po jedno od tih auta u pauzama dok ceka utakmici reprezentacije koja ga je ostavila bez EURA.
Slava? Eto taman neka se druzi sa svim tim fanovima, nek provjeri da li ih je jos uvijek 40 miliona, nema za njega zime.
Eto, ima vas brate mili ni manje ni vise nego 40 milona, potrudite se da ga utjesite jer nece na EURO. Znamo mi da je on jako emotivan, dragi moji fanovi sve je na vama.
Peder? Da vi samo znate kakvih ja problema imam sa snom, nece na oci vec mjesecima, godinama, ja moje muke, ne spavam, ne jedem, samo mislim da li je Ronaldo peder.
Ruzan? Uzimajuci u obzir da sam djevojka,pocastit cu vas fotografijom prave muske ljepote.

Ah da, da ne zaboravim, ovaj covjek iznad mozda nema tolike milione, slavu, uspjehe, ali ima nesto sto vas Ronaldo nikad nece imati. Ali ne bih da vam objasnjavam sta i dalje vi uzivajte u idealiziranju vaseg Ronalda.
- and
#5349 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
portugalci i njihova curica još nisu prestali kukati na stadion.kad je neko majstor teren nije bitan
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-OZmmycT1RQ [/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-OZmmycT1RQ [/youtube]
-
Rotring *.*
#5350 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
čežnja wrote:CHRISTIANO RONALDO
Novac? Za njega materijalne stvari kupiti moze, ali nema tog novca kojim se ljudstvo kupuje. I ko ba nema za postenog izlaska?![]()
![]()
![]()
Svaka ti dala, vode iz bokala![]()
![]()
![]()