LSD wrote:@denimb brate...naravno da su velika ekipa (pa samo je dovoljno pogledati sastav i njihova imena : Ronaldo,Nani, Pepe,Meireles,Bosingwa i ostali...svi igraju u najjacim klubovima svijeta i sve to...jesu blagi favoriti, kad se sabere sve - to priznajem...sve je to fino, ali oni sve to moraju dokazati na terenu u dvije utakmice baraža...a vidio si i sam, da nismo ni mi više ona ekipa iz prošlog baraža...i mi rastemo kao reprezentacija, to je ocigledno...i imamo i mi svoje racunice i šanse...nismo baš maciji kašalj pa da mogu unaprijed upisivati prolaz sebi, kao da igraju protiv Andore ili Farskih otoka...imamo i mi Džeku, Pjanića, Misketa,Lulića, Vedad,Medunjanina - vrlo dobre igrace koji mogu svakome zabiti gol, pa i u Lisabonu...znaju i oni to, nisu ni oni tolike ovce da nas podcijene do te mjere...sigurno da su i oni nezadoovljni baražom jer su dobili najtežeg NEnositelja, a mogli su dobiti daleko lakše od nas.
Slazem se, ja se nadam samo da cemo do utakmice naci adekvatne zamjene u odbrani, i da cemo nastaviti sa "pametnom" igrom kao sto smo pokazali da mozemo igrati u ovih zadnjih 6-7 utakmica.