suncica24 wrote:I sad sve ponovo u utorak?
Odo' kupit kavih boba, trebat ce mi...
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#4726 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- corxle
#4727 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ja bih stvarno volio da uspijemo u Lisabonu, ali... 
- Mirnnes
#4728 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Šteta što Vedo ne zabi, 2 odlične prilike, mor'o je jedan zabiti...
Kolikok su Portugalci zadovoljni i koliko su išli na ovaj rezultat - ne znam, ali mi moramo biti zadovoljni rezultatom, iako ostaje veliki žal za prilikama koje smo imali.
Najbolja stvar večeras je što, prije svega Spahić, nije dobio žuti karton, pa onda i ostali...Salihović nažalost jeste, ali i vala nije ništa ni odigrao specijalno večeras. Vraćaju se Papac, Pandža...., šira klupa, treba se nadati nečemu.
Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje, nadat se da možemo slično i tamo odigrati. Pape - odlične izmjene.
Kolikok su Portugalci zadovoljni i koliko su išli na ovaj rezultat - ne znam, ali mi moramo biti zadovoljni rezultatom, iako ostaje veliki žal za prilikama koje smo imali.
Najbolja stvar večeras je što, prije svega Spahić, nije dobio žuti karton, pa onda i ostali...Salihović nažalost jeste, ali i vala nije ništa ni odigrao specijalno večeras. Vraćaju se Papac, Pandža...., šira klupa, treba se nadati nečemu.
Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje, nadat se da možemo slično i tamo odigrati. Pape - odlične izmjene.
-
leki_4you
#4729 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
garant im je Pape u pauzi zaprijetio da ce im ako ne budu igrali poslati Mevlida 
-
gonz0
#4730 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ipak ne propadaju bh. kladionice, dobro je moj stari odigro 1x 
-
IMME
#4731 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa i nisu bili toliko tihi. Ne treba blatiti sto nije za blacenje; kako god smo mi, iza ekrana, bili u grcu, i njima je srce slazilo u pete, prema tome - sve je to okSaMaster wrote:daleko najlosiji navijaci. Ovo je BRuka!!!
Bravo Bosno i Hercegovino, bravo Zmajevi nasi, bravo i sa-x forumasi
hvala Bogu da se zavrsi, huuuh
- Better Man
#4732 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo Salihovic, ali vraca se Sasa Papac, Pandza.Bosnolog wrote:Bojim se da smo veceras izgubili kvalifikacije zato sto Ibisevic nije igrao od pocetka utakmice.Nas kukavicluk i taktiziranje nas je ponovo izbacilo sa velikog takmicenja,.....![]()
Igrac utakmice je bio BEGOVIC,.![]()
Susicu blijedo izdanje veceras,sredina je bila najgora,...Odbrana dosta solidna,....
Zenica je sramota od stadiona,......![]()
Zna li neko ko sledecu pauzira zbog zutih kartona,....
Last edited by Better Man on 11/11/2011 22:02, edited 1 time in total.
-
venividivici
#4733 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Rahimić je legenda,
Begović odličan
svima 5 na zalaganju
Begović odličan
svima 5 na zalaganju
- Radar71
#4734 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mislim samo SalihovicBosnolog wrote:Bojim se da smo veceras izgubili kvalifikacije zato sto Ibisevic nije igrao od pocetka utakmice.Nas kukavicluk i taktiziranje nas je ponovo izbacilo sa velikog takmicenja,.....![]()
Susicu blijedo izdanje veceras,sredina je bila najgora,...Odbrana dosta solidna,....
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#4735 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da više pratiš našu od hrvatske reprezentacije i Uniteda, znao bi da je Mujdži slomljena noga u Parizu i da neće igrati do proljećaBetter Man wrote:Samo Salihovic, ali vraca se Sasa Papac, Mujdza.Bosnolog wrote:Bojim se da smo veceras izgubili kvalifikacije zato sto Ibisevic nije igrao od pocetka utakmice.Nas kukavicluk i taktiziranje nas je ponovo izbacilo sa velikog takmicenja,.....![]()
-
Goblin
#4736 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa popravili smo se
Prosli put u Zenici na Golubarniku su nas nadigrali,razmontirali i pobijedili,veceras,vise-manje jednakopravno i po igri i po sansama. Ostvarili smo najbolji nerijeseni rezultat,po ovakvom sistemu takmicenja. Portugal mora sada maltene pobijediti 2 razlike kuci. Sada je pritisak na njima. Ako damo gol u Lisabonu,bice gutavo i neizvjesno.
Sada su nam sanse 20-80 %. Sa malo srece,mozda i uspijemo

Sada su nam sanse 20-80 %. Sa malo srece,mozda i uspijemo
-
Mr. Brightside
#4737 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da se citiramarmin.i.am wrote: veceras 0-0, bez zutih kartona i povreda![]()
- legionar2010
#4738 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da nije teren oranica Vedo bi pogodio i bilo bi 1-0 za nas ali ovaj teren je uzas ova repka zasluzuje puno bolji teren jer se vidi da znamo igrati... pogledajte jos jednom sansu Ibija 1-1 sa golmanom i lopta se odbija od oranice i odlazi umjesto vodoravno visoko preko gola...
Mislim da nas je teren kostao ciste pobjede :-(
Mislim da nas je teren kostao ciste pobjede :-(
- Bosnolog
#4739 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mujdza nam je falio veceras pravo,On je povreden na zalost i nece se vratiti par mejseci,Koliko mi je poznato zbog povrede,....Better Man wrote:Samo Salihovic, ali vraca se Sasa Papac, Pandza.Bosnolog wrote:Bojim se da smo veceras izgubili kvalifikacije zato sto Ibisevic nije igrao od pocetka utakmice.Nas kukavicluk i taktiziranje nas je ponovo izbacilo sa velikog takmicenja,.....![]()
Last edited by Bosnolog on 11/11/2011 22:06, edited 1 time in total.
-
Misir
#4740 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Molim vas banujte ga, obrisat cu svih svojih 10 clonova zauzvratBetter Man wrote:IVedad bisevic najveci kreten u reprezentaciji i covjek zbog kojeg cemo necemo ici na Euro!![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#4741 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
crna gora vozdra. 2-0!
- Sasvim_Obican
#4742 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ružno će zvučati, ali - izlaskom Medunjanina smo progirali. Definitivno nije bio njegov dan. Ja sam veliki optimist ! Da smo ih dobili možda bi se opustili i stradali tamo u Lisabonu. Ovako - pravac Lisabon !
-
semso_bonaparte
#4743 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sada na sve ili nista nema se sta izgubiti.
- Better Man
#4744 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Greska u pisanju! I nemoj mi ti pricati o pracenju repke. Nasi su imali jedinstvenu priliku da veceras matiraju portugal, ali nisu znali! Valja igrati u Lisabonu!odesveuhonduras wrote:
da više pratiš našu od hrvatske reprezentacije i Uniteda, znao bi da je Mujdži slomljena noga u Parizu i da neće igrati do proljeća
Last edited by Better Man on 11/11/2011 22:06, edited 1 time in total.
-
hau jes no
#4745 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
begović i pepe igrači utakmice
teren
d rezultat iz ril
pozitivno - nismo primili gol
čeka nas spektakl u lisabonu
našim navijačima i političarima zabranit da prismrde hotelu sa igračima do srijede, karantin i meditacija
teren
d rezultat iz ril
pozitivno - nismo primili gol
čeka nas spektakl u lisabonu
našim navijačima i političarima zabranit da prismrde hotelu sa igračima do srijede, karantin i meditacija
- corxle
#4746 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ko ce nam u Lisabonu biti protivnik? ? ? ? Osim igraca reprezentacije Portugala? Mislim da svi znate odgovor. Isti kao i do sada.
- bez_ideje
#4747 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Lulic
Spahic i Begovic
Za sta dobismo onaj drugi zuti btw ?
Spahic i Begovic
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#4748 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
za mahanje rukama da požuti postigabez_ideje wrote:Lulic![]()
Spahic i Begovic![]()
-
Silent.Hunter
#4749 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teren ne valja, i to nas je koštalo
Npr i Ronaldo se dobro naštimao za šut ali odbila se lopta ružno(zbog terena) i jbg nije dobro udario
Isti slučaj i kod Vede
Tamo će Portugalci biti pod većim pritiskom
bolji je teren ....

Npr i Ronaldo se dobro naštimao za šut ali odbila se lopta ružno(zbog terena) i jbg nije dobro udario
Isti slučaj i kod Vede
Tamo će Portugalci biti pod većim pritiskom
-
Bordolini
#4750 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dobra taktika, dobra igra i zalaganje.
Da je Vedo imao svoj dan, vec bi jednom nogom bili na EP ali jbg, sta je tu je.
Ova sramota od terena je vise nama odmogla nego njima. Nikad pameti doci necemo.
Da je Vedo imao svoj dan, vec bi jednom nogom bili na EP ali jbg, sta je tu je.
Ova sramota od terena je vise nama odmogla nego njima. Nikad pameti doci necemo.