veceras umjesto one bosnom behar probeharo,bolje da se oriFnatiC wrote:Mi smo vrijedan narod mi Romi zivimo skromno i volimo da slavimo kao sto ce biti nocas.
VRATITE NAM ŠAHTOVE!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
veceras umjesto one bosnom behar probeharo,bolje da se oriFnatiC wrote:Mi smo vrijedan narod mi Romi zivimo skromno i volimo da slavimo kao sto ce biti nocas.
U pravu je co'ek. Zeljo je malo jaci od Portugala...veljaca wrote:Zenit Đozić: Veliki optimista
- Ja sam veoma optimističan. Zaista vjerujem da nikada nismo imali bolju reprezentaciju i uvjeren sam da ćemo pobijediti Portugal i dokazati da je na prošloj utakmici njima sreća bila previše naklonjena. Uostalom, kada je reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla da pobijedi Želju, može pobijediti i Portugal. Očekujem 2:0 za nas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodji u Ukrajinu po njihsumirprimus wrote:veceras umjesto one bosnom behar probeharo,bolje da se oriFnatiC wrote:Mi smo vrijedan narod mi Romi zivimo skromno i volimo da slavimo kao sto ce biti nocas.
VRATITE NAM ŠAHTOVE!!!![]()
sumirprimus wrote:veceras umjesto one bosnom behar probeharo,bolje da se oriFnatiC wrote:Mi smo vrijedan narod mi Romi zivimo skromno i volimo da slavimo kao sto ce biti nocas.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 2#p6488922Staro proročanstvo kaže: jedanaestog dana u jedanaestom mjesecu, dvije hiljade i jedanaeste godine, jedanaest zmajeva će se sručiti na glave jedanaest nesretnih Portugalaca i počet će tma i tmuša. U jedanaest sati noću, čitava Portugalija će biti zavijena u crno i bol, nezaustavljivi plač će odjekivati Portugalijom...

Otkud ti ovaj majke ti?potres_mozga wrote:
'AJMOOOOOOOOOOOOOOO
potres_mozga wrote:
'AJMOOOOOOOOOOOOOOO
i tako se znaci kalio celik,FnatiC wrote:Dodji u Ukrajinu po njihsumirprimus wrote:veceras umjesto one bosnom behar probeharo,bolje da se oriFnatiC wrote:Mi smo vrijedan narod mi Romi zivimo skromno i volimo da slavimo kao sto ce biti nocas.
ja sam dovdje citao, dalje ne moguSSemir wrote:kad svi, da i ja svoj san ispricam
ja sam sanjao uzvratnu utakmicu. poveli smo golom papca glavom, na ubacaj dzeke. njihov gol nisam vidio, i onda smo produzetke igrali. i jbg, bilo je sranja i sudija je obje ekipe istjerao vani, a sa klupe su usli po 5 igraca (jer nije imao ko igrati)
i pred kraj produzetaka, desila se akcija u stilu kahn-elber, hasagic ...
Jeff Bingham wrote:ja sam dovdje citao, dalje ne moguSSemir wrote:kad svi, da i ja svoj san ispricam
ja sam sanjao uzvratnu utakmicu. poveli smo golom papca glavom, na ubacaj dzeke. njihov gol nisam vidio, i onda smo produzetke igrali. i jbg, bilo je sranja i sudija je obje ekipe istjerao vani, a sa klupe su usli po 5 igraca (jer nije imao ko igrati)
i pred kraj produzetaka, desila se akcija u stilu kahn-elber, hasagic ...
ispricajte mi, jel driblo ronalda??
statisti iz filma sa Penelope Cruz. raja uglavnom iz Sarajeva, glume četnike.Stari wrote:potres_mozga wrote:
'AJMOOOOOOOOOOOOOOO
Ovo ne kontam ...jel to musa stvarno poceo derati jarca ...ili![]()
![]()
Jel si stvarno neki hejter, ili ne znas sta ces od dosade ?FnatiC wrote:Nocas opusteno pasa moj solidni 1-3 i aleeeeee
možda prognozira za uzvratnu tekmuArnelS wrote:Jel si stvarno neki hejter, ili ne znas sta ces od dosade ?FnatiC wrote:Nocas opusteno pasa moj solidni 1-3 i aleeeeee
Pa i ja sam to pomislio, vjerovatno da.Rotring *.* wrote:možda prognozira za uzvratnu tekmuArnelS wrote:Jel si stvarno neki hejter, ili ne znas sta ces od dosade ?FnatiC wrote:Nocas opusteno pasa moj solidni 1-3 i aleeeeee
opusteno arnele,malo se fanatic pred tekmu zezi,zagrijavanje,jebga ruzno sad pocet drinkat,do vecers bi se moglo i zaspatArnelS wrote:Jel si stvarno neki hejter, ili ne znas sta ces od dosade ?FnatiC wrote:Nocas opusteno pasa moj solidni 1-3 i aleeeeee