BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mustang1

#4051 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Po ko zna koji put ..Nadam se da necemo izgubiti ovdje kao sto nismo nikada u vaznoj utakmici (osim onog perioda ne bih o tome :D ..) A onda u drugoj utakmici sta Allah da :D
arzuhal

#4052 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

Salihović iz slobodnjaka. 1:0. Idemo u Lisabon.
sumirprimus

#4053 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

joj a zamislte svi kontra maletica, a ono on otme loptu,ronaldu, probije po desnoj,nanize jednog dvojcu,trecem kroz noge i lobuje golmana :lol: :mrgreen: :bih:
ubije boga u ronaldu,dobije zuti,pretrci 11,2 km,da go,heroj nacije,primjer penetracije :mrgreen: :bih:
Rotring *.*

#4054 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

sumirprimus wrote:joj a zamislte svi kontra maletica, a ono on otme loptu,ronaldu, probije po desnoj,nanize jednog dvojcu,trecem kroz noge i lobuje golmana :lol: :mrgreen: :bih:
ubije boga u ronaldu,dobije zuti,pretrci 11,2 km,da go,heroj nacije,primjer penetracije :mrgreen: :bih:
i onda se probudimo :lol:
quasar

#4055 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

I onda je svizac zamotao cokoladu....
remover

#4056 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by remover »

joj.. jedva cekam tekmu... vec nesta lud... jedva radim, tj.. ne mogu da radim :) :)

moja prognoza, 3:1 za nas i zmajeve :)

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
sumirprimus

#4057 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Rotring *.* wrote:
sumirprimus wrote:joj a zamislte svi kontra maletica, a ono on otme loptu,ronaldu, probije po desnoj,nanize jednog dvojcu,trecem kroz noge i lobuje golmana :lol: :mrgreen: :bih:
i onda se probudimo :lol:
kako budjenje nisam oka sklopio :D
evo vec vidim lulica kako je s ljeve stane elegantno plasira,onako njezno kao paučak,dosao je tiho i jos tise plasirao :bih: :bih: :bih:
sumirprimus

#4058 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

fazoni prekodrinskih komsija u ovom trenutku me ne interesuju,oni su ispali i nebitni su :)
samo ovo :bih: :bih: :bih:
arzuhal

#4059 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

remover wrote:joj.. jedva cekam tekmu... vec nesta lud... jedva radim, tj.. ne mogu da radim :) :)

moja prognoza, 3:1 za nas i zmajeve :)

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Ti k'o Slavuj :lol:
goleta

#4060 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by goleta »

http://www.youtube.com/watch?v=Oz5hl_j8LyM

ovaj video je editiran za one koji ne znaju engl.

:bih: :bih: :thumbup: :bih: :bih:
north

#4061 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by north »

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111110111

Ništa bez Mevludina, kaže lik da će se truditi da briše negativnu energiju koju budu bacali na naše igrače.....

A i ove dvije ostale hamše su kompetentne, nema šta...

Ne možemo mi bez primitivizma i cirkusa, pa džaba....evo moja tetka jutros vidjela u šoljici kafe Ronalda u gaćama kako plače, valjalo bi to gdje objaviti....
Mustang1

#4062 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

"Atmosfera će biti usijana. Sudije će vući na njihovu stranu, ali naši igrači će pokazati veliku profesionalnost. Imamo dobar razlog za veliko slavlje, ne samo u Zenici već i u Lisabonu. Pod teškim okolnostima ćemo proći. Portugalcima će pomagati njihovi crnomagijaši koji su došli u pratnji reprezentacije, ali ja ću se truditi da brišem negativnu energiju koju budu bacali na naše igrače", kazao je Mevludin Duvančić
Ja fakat vjerujem ovom liku :D Ne vjerujem u ovo sve u ove magije i ovo ali sam gledao neke emisije i izjave prije nekih dogadjaja i covjek fakat pogodi :D A i zelim da vjerujem u ovo svakako :D
just principe

#4063 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

sumirprimus

#4064 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

Bubalo1 wrote:
"Atmosfera će biti usijana. Sudije će vući na njihovu stranu, ali naši igrači će pokazati veliku profesionalnost. Imamo dobar razlog za veliko slavlje, ne samo u Zenici već i u Lisabonu. Pod teškim okolnostima ćemo proći. Portugalcima će pomagati njihovi crnomagijaši koji su došli u pratnji reprezentacije, ali ja ću se truditi da brišem negativnu energiju koju budu bacali na naše igrače", kazao je Mevludin Duvančić
Ja fakat vjerujem ovom liku :D Ne vjerujem u ovo sve u ove magije i ovo ali sam gledao neke emisije i izjave prije nekih dogadjaja i covjek fakat pogodi :D A i zelim da vjerujem u ovo svakako :D
:shock: :shock:
moj adrenalin,epinefrin,glandula,bulbula,euforija je mala maca,maćkica za ovo :mrgreen: :evil:
LSD

#4065 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

ŽALBE PORTUGALACA NE PRESTAJU

Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza (FPF), Gilberto Madail, je uoči večerašnjeg susreta istakao da se Bilino Polje nalazi u izrazito lošem stanju.
"Ovo je jedan od najlošijih stadiona koje smo ikada vidjeli, ako ne i najlošiji. Nije mi jasno kako je UEFA odobrila odigravanje utakmice na ovakvom travnjaku. Možda se ne može promijeniti lokacija odigravanja susreta, ali UEFA treba biti svjesna posljedica koje ovakav teren može izazvati.", rekao je Madail, te dodao:

"Sačekat ćemo objašnjenje UEFA-inih delegata, jer su obećali da će teren biti u boljem stanju kako se bude bližio susret, ali nije, on je u još lošijem stanju."

Podsjetimo, Gilberto Madail nije jedini koji se žalio na uslove na Bilinom Polju, jer ga je jučer preduhitro sportski diretkor Portugalskog nogometnog saveza, Carlos Godinho.

---------------------------------------------------------------------------

Ma materi se žali ,nekulturni stvore.

Zenicani seru vam se po B.Polju evo vec 15 dana, pa vi sad vidite šta treba poduzeti po tom pitanju.
ultima_palabra

#4066 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:Ma materi se žali ,nekulturni stvore.
Stvarno... ja sam morao djecu u drugu sobu poslati :mrgreen:
LSD

#4067 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:
To ovaj auditorij više ne može podnijeti :lol:
sumirprimus

#4068 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

joj a kad ih iznenade nasa posla u zadnji momenat,ono trava ko wembli,sjebace se tita mi :mrgreen: :bih:
BHF_Manijak

#4069 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

ultima_palabra wrote:
:lol: :lol: :lol: Joj oplakah Palabra jebem ti... :lol: :lol: :lol:
Sezam

#4070 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sezam »

LSD wrote:ŽALBE PORTUGALACA NE PRESTAJU

Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza (FPF), Gilberto Madail, je uoči večerašnjeg susreta istakao da se Bilino Polje nalazi u izrazito lošem stanju.
"Ovo je jedan od najlošijih stadiona koje smo ikada vidjeli, ako ne i najlošiji. Nije mi jasno kako je UEFA odobrila odigravanje utakmice na ovakvom travnjaku. Možda se ne može promijeniti lokacija odigravanja susreta, ali UEFA treba biti svjesna posljedica koje ovakav teren može izazvati.", rekao je Madail, te dodao:

"Sačekat ćemo objašnjenje UEFA-inih delegata, jer su obećali da će teren biti u boljem stanju kako se bude bližio susret, ali nije, on je u još lošijem stanju."

Podsjetimo, Gilberto Madail nije jedini koji se žalio na uslove na Bilinom Polju, jer ga je jučer preduhitro sportski diretkor Portugalskog nogometnog saveza, Carlos Godinho.

Zenicani seru vam se po B.Polju evo vec 15 dana, pa vi sad vidite šta treba poduzeti po tom pitanju.
Da su bogdo, pa izniklo bi valjda nesto do sada :mrgreen:
SSemir

#4071 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SSemir »

kad svi, da i ja svoj san ispricam :D
ja sam sanjao uzvratnu utakmicu. poveli smo golom papca glavom, na ubacaj dzeke. njihov gol nisam vidio, i onda smo produzetke igrali. i jbg, bilo je sranja i sudija je obje ekipe istjerao vani :lol: , a sa klupe su usli po 5 igraca (jer nije imao ko igrati) :D i pred kraj produzetaka, desila se akcija u stilu kahn-elber, hasagic je ispucao loptu, a ibisevic je pred golom portugala uspio samo lijevom nogom da je dotakne i prevari golmana. i zavrsilo se 2:1 i mi prosli dalje
brazzo19

#4072 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by brazzo19 »

Nemojte se bunit karte su pravilno rasporedjene tako da svi imaju priliku da ih kupe ccccc :oops: :oops: :oops:

sumirprimus

#4073 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

SSemir wrote:kad svi, da i ja svoj san ispricam :D
ja sam sanjao uzvratnu utakmicu. poveli smo golom papca glavom, na ubacaj dzeke. njihov gol nisam vidio, i onda smo produzetke igrali. i jbg, bilo je sranja i sudija je obje ekipe istjerao vani :lol: , a sa klupe su usli po 5 igraca (jer nije imao ko igrati) :D i pred kraj produzetaka, desila se akcija u stilu kahn-elber, hasagic je ispucao loptu, a ibisevic je pred golom portugala uspio samo lijevom nogom da je dotakne i prevari golmana. i zavrsilo se 2:1 i mi prosli dalje
sve je moguce,osim ovo s papcem,ipak je kartoniran :skoljka:
condy

#4074 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by condy »

Sezam wrote:

:lol: :lol: :lol:
DOBOJLIJA

#4075 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by DOBOJLIJA »

Sezam wrote:

:D
Locked