Izgleda da inzistira na dva razarača u vezi... ne mogu ga kriviti s obzirom u kakvom nam je stanju odbrana.sumirprimus wrote:Na jučerašnjem treningu, Sušić je uigravao 4-5-1 formaciju, s tim što je mjesto desnog beka zauzeo Darko Maletić a stopera pored Spahića je igrao Muhamed Bešić dok je lijevog beka igrao Senad Lulić.
Dva zadnja vezna bili su Rahimić i Zahirović, ispred njih Medunjanin a na desnoj i lijevoj strani veznog reda, Misimović i Pjanić, dok je u napadu usamljen ostao Edin Džeko. Na klupi bi u tom slučaju ostali Salihović, Ibišević i Jahić.
-------
jel to to???il je
Postoji i mogućnost međutim da stoperski dvojac čine Spahić i Jahić, na desnom beku bi igrao Senad Lulić Mjesto na poziciji lijevog bočnog bi zauzeo Sejad Salihović. Dok bi dva zadnja vezna bili Rahimić i Zahirović, na sredini terena igrao bi Medunjanin zajedno sa Misimovićem i Pjanićem, dok bi u napadu ostao, Edin Džeko.???
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#4026 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
north
#4027 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja bih definitivno radije Jahića sa Spahom, nego mladog Bešića....nadam se da će tako i biti...
-
Frankyee
#4028 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sumirprimus wrote:Na jučerašnjem treningu, Sušić je uigravao 4-5-1 formaciju, s tim što je mjesto desnog beka zauzeo Darko Maletić a stopera pored Spahića je igrao Muhamed Bešić dok je lijevog beka igrao Senad Lulić.
Dva zadnja vezna bili su Rahimić i Zahirović, ispred njih Medunjanin a na desnoj i lijevoj strani veznog reda, Misimović i Pjanić, dok je u napadu usamljen ostao Edin Džeko. Na klupi bi u tom slučaju ostali Salihović, Ibišević i Jahić.
-------
jel to to???il je
Postoji i mogućnost međutim da stoperski dvojac čine Spahić i Jahić, na desnom beku bi igrao Senad Lulić Mjesto na poziciji lijevog bočnog bi zauzeo Sejad Salihović. Dok bi dva zadnja vezna bili Rahimić i Zahirović, na sredini terena igrao bi Medunjanin zajedno sa Misimovićem i Pjanićem, dok bi u napadu ostao, Edin Džeko.???
Ako Pape stavi Maletica na desnog beka , to je ravno igranju sa 10 igraca, niti je Maletic desni bek niti je kvalitete za prvi tim. Kada je usao u Parizu , pali smo na toj strani debelo a protiv Ronalda Maletic nema sansu.
- luckylaka
#4029 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A ko da gledam da ce nam Bht jebati znanje(kako da gledam na ESPN pokraj nase drage Bht u lq rezoluciji
-
sumirprimus
#4030 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pa to je logika,nadamo se najboljemultima_palabra wrote: Izgleda da inzistira na dva razarača u vezi... ne mogu ga kriviti s obzirom u kakvom nam je stanju odbrana.
- luckylaka
#4031 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Daj bolan kakvo preseravanje u 2:55.Ko to jos zna sastav.Kazu PAPE seta pokraj one rijeke i sve nesto konta.Frankyee wrote:sumirprimus wrote:Na jučerašnjem treningu, Sušić je uigravao 4-5-1 formaciju, s tim što je mjesto desnog beka zauzeo Darko Maletić a stopera pored Spahića je igrao Muhamed Bešić dok je lijevog beka igrao Senad Lulić.
-------
jel to to???il je
Ako Pape stavi Maletica na desnog beka , to je ravno igranju sa 10 igraca, niti je Maletic desni bek niti je kvalitete za prvi tim. Kada je usao u Parizu , pali smo na toj strani debelo a protiv Ronalda Maletic nema sansu.
- ultima_palabra
#4032 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ionako ovdje idemo da ne primimo gol, a tamo će biti penetracijasumirprimus wrote:pa to je logika,nadamo se najboljemultima_palabra wrote: Izgleda da inzistira na dva razarača u vezi... ne mogu ga kriviti s obzirom u kakvom nam je stanju odbrana.![]()
-
sumirprimus
#4033 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pa lucylaka nije bas da imamo 50 igraca i jos 18 mogucih kombinacija,otprilike tu je to,par kombinacija je u igri i to je oto ... 
-
LSD
#4034 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja bih i tri razaraca stavio u vezu, da se pitam...ali sreca pa se ne pitam vec mnogi strucniji od meneultima_palabra wrote:Izgleda da inzistira na dva razarača u vezi... ne mogu ga kriviti s obzirom u kakvom nam je stanju odbrana.sumirprimus wrote:Na jučerašnjem treningu, Sušić je uigravao 4-5-1 formaciju, s tim što je mjesto desnog beka zauzeo Darko Maletić a stopera pored Spahića je igrao Muhamed Bešić dok je lijevog beka igrao Senad Lulić.
-------
jel to to???il je
-
sumirprimus
#4035 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
vidis 4-5-1 ko nama i godi,jelde?ultima_palabra wrote:Ionako ovdje idemo da ne primimo gol, a tamo će biti penetracijasumirprimus wrote:pa to je logika,nadamo se najboljemultima_palabra wrote: Izgleda da inzistira na dva razarača u vezi... ne mogu ga kriviti s obzirom u kakvom nam je stanju odbrana.![]()
e sad koliko moze izdrzat pjanke sa svojom povredom,a koliko je rovit odn.spreman salihovic,sta ako njih treba mijenjat prerano?koga,kako?jebte,ne bi bio pape sad ni za njegovu platu
- MyCore
#4036 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
MOzda reko navucem losu karmu i naslutim 
-
Stari
#4037 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako je to istina ...onda nek je sa srecom ... dakle veceras je prvenstveno bitno - primiriti malu, ukrotiti je, da joj ne padne na pamet bjezati tamo u utorak ... ispravno, logicki. slazem se - najvaznije stabilizovati sredisjnicu - ne gubiti snagu u ganjanju lopte dok oni heklaju - lijevo desno - nego pokusati imati loptu kod sebe i presjecati svaku pomisao na tu vrstu njihove igre.ultima_palabra wrote:Ionako ovdje idemo da ne primimo gol, a tamo će biti penetracijasumirprimus wrote:pa to je logika,nadamo se najboljemultima_palabra wrote: Izgleda da inzistira na dva razarača u vezi... ne mogu ga kriviti s obzirom u kakvom nam je stanju odbrana.![]()
- luckylaka
#4038 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma znam bolan ali mislis da i PAPE jos zna sastav.Mozemo nagadjati al jebi ga i ako zaigra Maletic bar ce valjda nogu sjebati Barbiki.Ma nisam pametan.Nerovoza me trese .Evo 3:04 am a ja blejim u plafon sta ce biti danas samo dragi bog zna.sumirprimus wrote:pa lucylaka nije bas da imamo 50 igraca i jos 18 mogucih kombinacija,otprilike tu je to,par kombinacija je u igri i to je oto ...
-
5 0 5
- Ajant
#4040 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da će nam biti najteže na našoj desnoj strani, pretpostavljam da će tamo Lulić igrati. Jeste momak strašan all-rounder, ali na njega će ići vjerovatno Nani/Ronaldo + Coentrao. To će biti najteže idržati, i ako te napade idržimo, vala možemo im šta hoćemo.
- luckylaka
#4041 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hajde vi koji idete u Zenicu da vam je sa srecom,koji ostaju dobar prijem na Bht,REPREZENTACIJI neka je Dragi Bog u pomoci a meni ne moze pomoci niko ziv dok ga Dzeko jal Vedo ne zavucu
- Infaze Studio
#4042 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da, to je potjeralo i suze na oci.BHF_Manijak wrote: pogledajte i sami, u vezi djece, roditelja, Zvijezda mozes biti ti i slicno, odlicna poruka, samo sto to na prvu tako ne izgleda!
Cuj kad lista ofanzivne igrace pa kad spomene Lulica i kaze "ako se Lulic naljuti, e onda..." nesto u tom smislu..BHF_Manijak wrote: I po prvi put mi djeluje i zvuci kao optimista, to se rijetko recimo cuje od njega, posebno s onim "ovi jos i ne znaju sta ih ceka", kao da i o sam ogoromno povjerenje i vjeru ima u ove nase momke!!!![]()
![]()
![]()
Takodjer veoma inspiracijski od Spahica kad spominje na press konferenciji da nas smatraju divljacima itd. i da je prava prilika da pokazemo da nismo to, vec samo napacen narod zeljan zadovoljstva i uspjeha u sportu. Mislim da je ovo namjerno rekao bas iz motivacijskih razloga i igracima i navijacima i mislim da je pogodio.
- luckylaka
#4043 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bjezi bolan taman se malo smirim a ono ,,tamo ce napadati n/r/c.Ma ko ih jebe.I mi igramo lopte.Kom opanci kom obojciAjant wrote:Mislim da će nam biti najteže na našoj desnoj strani, pretpostavljam da će tamo Lulić igrati. Jeste momak strašan all-rounder, ali na njega će ići vjerovatno Nani/Ronaldo + Coentrao. To će biti najteže idržati, i ako te napade idržimo, vala možemo im šta hoćemo.
- just principe
#4044 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
motachjointa wrote:Hajmo, hajmo na noge, neka, neka gori sve, pjesmu nasu pjevamo, Bosno i Hercegovino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- jazzer
#4045 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kako se blizi pocetak utakmice ja sam sve pesimisticniji..
juce sam vjerovao u nasu pobjedu od 4:0 a danas samo 2:0
- luckylaka
#4046 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
i za laku noc,dobro jutro,sabah hajrula...
SELLAM I POZDRAV
- goleta
- Janjicar
#4048 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Imam dojavu 2:0 za nas 
Ibisevic,Ibisevic
Ibisevic,Ibisevic
-
sumirprimus
#4049 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jazzer wrote:kako se blizi pocetak utakmice ja sam sve pesimisticniji..![]()
dobaaar
-
Rotring *.*
#4050 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mravac zabija hatrick, imam dojavu