BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cyprus

#3926 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by cyprus »

USAblues wrote:
cyprus wrote:Jooj, nešto bih reko, ali nije sad najbolje vrijeme za širit pesimizam, jelde? :D
navikli smo mi ..samo otvori dusu...
Ma neću nemam srca :D ... samo se bojim da se Ronaldo ne naljuti kad vidi silne fotomontaže i pjesmice posvećene njemu (jer je on centralna ličnost sutrašnje utakmice, inače mu se ne bi posvećivalo toliko vremena i kreativnosti, zar ne :oops: ), pa nam se možda osveti za to :x
Last edited by cyprus on 11/11/2011 00:39, edited 1 time in total.
bingov buraz

#3927 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bingov buraz »

Comrad wrote:
bingov buraz wrote:
_071_ wrote:Najgore je što o "napaćenoj zemlji i napaćenom narodu" priča čovjek koji je rat u BiH gledao na TV.
Pretpostavljam da je trebao sa 11 godina doci i latiti se puske :-?
Pa kako je Dzeko mogao... jos se za tramvaje morao kaciti.
:lol: :lol: :thumbup:
tvrtko 1. kotromanić

#3928 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by tvrtko 1. kotromanić »

Stvarno ljudi nemojte više o Ronaldu Cristi....joj ne mogu da izdržim moram još samo malkice

Image
Mustang1

#3929 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Citam ove "svjetske" medije i prica o ovom susretu se uglavnom svodi na to hoce li Ronaldo propustiti prvenstvo .. i slicno ...Fakat mislim da kad bi ih prosli dobili bi jos puno "navijaca" odnosno simpatizera :D Kao npr. Barcelonu cijelu :D :lol: :lol: Imamo priliku al bas priliku bolju nego prije 2 godine i mnogo vise bi znacilo da se sada plasiramo nego da smo prije 2 godine .. kao sto je Spahic i rekao kakvim nas smatraju trenutno i nije nigdje pogrijesio ...Ako nista valjda ce nam pare za travu dati :D :oops:
Dr. Octagon

#3930 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr. Octagon »

Imam jedno konkretno pitanje.Jel se zatvara ulaz na Bilino Polje sat ranije ili kako.Idemo nas 4 i znam da ćemo naći karte haman džabe pred samu utakmicu jer će dileri moliti da ih se riješe(ovo sam radio više puta)samo ne znam za sutra da ne zatvore kapije.Tako sam uzeo i Španiju i još par tekmi.
IlijaLadin

#3931 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by IlijaLadin »

cyprus wrote:Jooj, nešto bih reko, ali nije sad najbolje vrijeme za širit pesimizam, jelde? :D
šta ti je reć optimista s iskustvom! :bih:
Sasvim_Obican

#3932 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

leo karan wrote:Osim je morao makar na silu prevalit preko usta: Mi, umjesto Oni.
Za neupucene to je bilo prilikom vecerasnjeg gostovanja u programu nov@ tve i govorio je o nasoj reprezentaciji :shock:

grozno je zvucalo
Daj sjašite više sa čovjeka šta ste ga se dovezali. Govorio on "Mi", "Vi", "Oni", "Ovi", Ivica Osim je prije svega bio i ostao veliki čovjek i veliki fudbalski mag koji je za prosperitet i napredak fudbala na ovim prostorima uradio puno više od tih kojima su puna usta i džepovi Bosne... Ne znam stvarno šta je cilj ovog ?! Pokazati da je Osim nacionalni neprijatelj i izdajnik ?! :x
budva

#3933 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by budva »

Ako je ko pokazao patriotizam, i svu iskrenu ljubav prema Bosni onda je to tata OSIM, i ovo prozivanje po forumu i necije razmisljanje u tom smijeru dolazi od najvecih i najbeznacajnijih miseva.
Not My Idea

#3934 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

Dr. Octagon wrote:Imam jedno konkretno pitanje.Jel se zatvara ulaz na Bilino Polje sat ranije ili kako.Idemo nas 4 i znam da ćemo naći karte haman džabe pred samu utakmicu jer će dileri moliti da ih se riješe(ovo sam radio više puta)samo ne znam za sutra da ne zatvore kapije.Tako sam uzeo i Španiju i još par tekmi.
nije bas sat al bude frke zadnjih pola sata. nemoj cekat zadnju minutu
Comrad

#3935 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

KRAJ PRICE!

Kakve veze ima je li rekao oni, mi, vi...ionako je mislio na igrace. Hiljadu puta kaze mi, jednom oni i ajmo sad razglabat zasto, kako, kome..

Bezveze hocete da podmete nesto sto ne ide.
zlajapravaraja

#3936 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

Ibisevic daje gol, garant!
leo karan

#3937 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by leo karan »

ruzno je zvucalo fakat, budimo iskreni...
zabolilo me srce kad sam cuo
quasar

#3938 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Sasvim_Obican wrote:
leo karan wrote:Osim je morao makar na silu prevalit preko usta: Mi, umjesto Oni.
Za neupucene to je bilo prilikom vecerasnjeg gostovanja u programu nov@ tve i govorio je o nasoj reprezentaciji :shock:

grozno je zvucalo
Daj sjašite više sa čovjeka šta ste ga se dovezali. Govorio on "Mi", "Vi", "Oni", "Ovi", Ivica Osim je prije svega bio i ostao veliki čovjek i veliki fudbalski mag koji je za prosperitet i napredak fudbala na ovim prostorima uradio puno više od tih kojima su puna usta i džepovi Bosne... Ne znam stvarno šta je cilj ovog ?! Pokazati da je Osim nacionalni neprijatelj i izdajnik ?! :x
PA bezbeli je mislio na one sto ce da trce po terenu i sto su trcali po Parizu. kakve fajde ima iko sto je Osim optimistican i pun samopuzdanja? Naravno da je jedino bitno da li su to igraci na terenu.
Zato je i rekao trece lice mnozine.
Majke mi tacno bi vam cvoku opalio sa merakom kad ovako pocnete mjerkati sta je ko rekao i kako se ko zove. Svabo je veci Bosanac i patriota od bar pola onih kojima se po licnom imenu to pripisuje kao obavezno.
Meni samo govori o onima koji ovo primjecuju, pa jos nadju potrebu da to prokomentarisu.
Richard Wagner

#3939 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Richard Wagner »

švabo je švabo
Janjicar

#3940 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

zlajapravaraja wrote:Ibisevic daje gol, garant!
brate mogu ti reci da ako ga ubaci od pocetka da je to veoma moguce

Svi ce paznju usmjerit na Dzeku a Ibisevic ce onda imati prostora a kako u zadnje vrijeme zabija golove mozda bas sutra bude Zmaj od Bosne ;)
BHF_Manijak

#3941 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Oni kao oni se odnosilo na reprezentativce a ne na Bosnu i Hercegovinu odnosno Bosance i Hercegovce, pa nije prico o marsovicma jebo te, sta se koji qrac primate na svaku i sve vagate, ako je iko dosad ponavljo da je bosanac i hercegovac, onda je to Svabo!
SaPnA

#3942 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SaPnA »

leo karan wrote:ruzno je zvucalo fakat, budimo iskreni...
zabolilo me srce kad sam cuo
najbolje bi bilo za sve da nedolazis vise ovdje , jer izgleda nepoznajes fudbal dovoljno da bi o njemu vodio raspravu i pricao
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3943 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Pa ONI,kao IGRACI na terenu.

Ivici se moze napakovati ovo ili ono,ali to sto mu pokusavate napakovati je glupost nevidjena.
banovan

#3944 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by banovan »

Svako ko misli da Ivica ovdje nije mislio na IGRECE,kad je rekao ONI,je lud.Kraj price.
leo karan

#3945 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by leo karan »

BHF_Manijak wrote:Oni kao oni se odnosilo na reprezentativce a ne na Bosnu i Hercegovinu odnosno Bosance i Hercegovce, pa nije prico o marsovicma jebo te, sta se koji qrac primate na svaku i sve vagate, ako je iko dosad ponavljo da je bosanac i hercegovac, onda je to Svabo!
nije moguce
hvala na rjesavanju ove dileme
mislio sam sve vrijeme da se oni odnosilo samo na bosnjake u reprezenzaciji.

jos jednom hvala i
lijep pozdrav,

napaceni divljak iz bosne
LSD

#3946 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Mi, vi, oni :lol: :lol: ....pogledajte kako Velikan objašnjava stvari u vezi utakmice, a govori MI o nama.

http://video.tvsa.ba/pages/play/1515
Richard Wagner

#3947 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Richard Wagner »

leo karan wrote:
BHF_Manijak wrote:Oni kao oni se odnosilo na reprezentativce a ne na Bosnu i Hercegovinu odnosno Bosance i Hercegovce, pa nije prico o marsovicma jebo te, sta se koji qrac primate na svaku i sve vagate, ako je iko dosad ponavljo da je bosanac i hercegovac, onda je to Svabo!
nije moguce
hvala na rjesavanju ove dileme
mislio sam sve vrijeme da se oni odnosilo samo na bosnjake u reprezenzaciji.

jos jednom hvala i
lijep pozdrav,

napaceni divljak iz bosne
:mrgreen: to majstore
Mataruga

#3948 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mataruga »

Citam sta ovi razni Portugalci govore i cini mi se da ocekuju rutinski da nas oderu i da uopce ne ocekuju ozbiljan otpor. Ne toliko po rijecima, oni ce uvijek ono iz postovanja 'be-ha ima nekoliko dobrih igraca bla bla', nego cisto dobijem osjecaj.
cyprus

#3949 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by cyprus »

-LIBERO- wrote:Pa ONI,kao IGRACI na terenu.

Ivici se moze napakovati ovo ili ono,ali to sto mu pokusavate napakovati je glupost nevidjena.
Nije toliko ni glupost, koliko bezobrazluk :-)
shalla

#3950 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

Opet meni slijede 2-3 neprospavane noći (počevši od večeras), nokti su se taman malo oporavili od Pariza, sutra slijedi novo uništavanje, zatim nezaobilazno preturanje po ladici da nađem još onaj jedan Lexilium ili Persen...

Da se hoćemo samo JEDNOM kvalifikovati, čisto da vidim kakav je feeling birati hotel u zemlji domaćina dok se neke druge reprezentacije pate u Novembru sa terenom, laserima i sl...
Locked