BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#3476 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pazi ih na trecoj slici,kontaju u sebi,bem ti dansku i baraz,dje nas bender posla..
hehehehe 
-
motorola01
#3477 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jesi .sro sa zadnje dvije slike 
- Rutalj
#3478 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Trci trci pa travka
-
Static-X
#3479 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ipak su Portugalci postigli ono sto zele. Vlastiti stadion smo zamrzili zbog njih i sada i mi pljujemo kako nevalja.
Manite se ti gluposti, valjda ljudi znaju sta rade, trebamo se nervirati jos i zbog toga..
Manite se ti gluposti, valjda ljudi znaju sta rade, trebamo se nervirati jos i zbog toga..
-
Mustang1
#3480 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U pm ovaj ga valja .. Znaci nista od vadjenja ovog sto su posipali
Imam osjecaj da na terenu radi 10 razlicitih ekipa .. A da ni jedna nije u kontaktu sa drugom .. Dodje jedna ekipa uradi nesto..Dodje druga nesto ..treca ...

-
palermo
#3481 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam što ne bi bilo fer da prođemo. Ta imat će priliku da sve poprave na svom stadionu ako im ovdje bude do terena.chuchumbamayumbe wrote:Treba postaviti i koju nagaznu minu (ali reći našima gdje se nalaze), pa pustiti portugalce da ih pronalaze.
Hmm, rekla FIFA da je teren OK, pa sada mu možemo je*at mater, uzorat i preorat, nađubrit i navaljat pijeska?
Nadam se da je sve ovo šuplja i da tetren baš i nije toliko loš koliko neki govore, a ako smo mu je*ali majku namjerno, onda to nije fer i ne treba da prođemo.
Na stranu sav poganluk FIFE, UEFE ili koga već ne.
Pa vi sada opletite.
Iako mislim da će teren biti sasvim ok.
- quasar
#3482 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja se nadam da je ovo sto su prosuli po travnjaku samo sredstvo za isusivanje koje ce se prije utakmice usisati.
Ono izgleda kao sitni pijesak, bas ovako kao na slici. Ima logike ako su jucer posipali iz vozila kao na slici sto smo vidjeli da je to.
Samo nisam siguran da ga je moguce potpuno odstraniti iz trave, bez ostecenja travnjaka.
Ono izgleda kao sitni pijesak, bas ovako kao na slici. Ima logike ako su jucer posipali iz vozila kao na slici sto smo vidjeli da je to.
Samo nisam siguran da ga je moguce potpuno odstraniti iz trave, bez ostecenja travnjaka.
-
motorola01
#3483 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bubalo1 wrote:U pm ovaj ga valja .. Znaci nista od vadjenja ovog sto su posipali![]()
![]()
Imam osjecaj da na terenu radi 10 razlicitih ekipa .. A da ni jedna nije u kontaktu sa drugom .. Dodje jedna ekipa uradi nesto..Dodje druga nesto ..treca ...
![]()
![]()
- karanana
#3484 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kakvog travnjaka?quasar wrote:Ja se nadam da je ovo sto su prosuli po travnjaku samo sredstvo za isusivanje koje ce se prije utakmice usisati.
- motachjointa
#3485 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
teren je katastrofalan i stvarno mi nije jasno da su dozvolili da se igra na njemu ovako vazna utakmica 
-
sumirprimus
#3486 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mozda onog iza golovakaranana wrote:kakvog travnjaka?quasar wrote:Ja se nadam da je ovo sto su prosuli po travnjaku samo sredstvo za isusivanje koje ce se prije utakmice usisati.
- denimb
#3487 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa bio je trunku bolji prije pocetka radova na njemu, da je izgledao ovako sumnjam da bi se na njemu igralo.motachjointa wrote:teren je katastrofalan i stvarno mi nije jasno da su dozvolili da se igra na njemu ovako vazna utakmica
- Sasvim_Obican
#3488 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Čekajte ljudi, majka mu stara... Pa kao da mi ne bismo voljeli imati malu Alianz Arenu u BiH samo za potrebe reprezentacije, kao da su naši igrači iz nižih kantonalnih liga pa navikli igrati po šumama i gorama naše zemlje ponosne, pa mi namjerno uništavamo teren i treba da se sramimo zbog toga. Kakav je da je, boljeg u ovom trenutku nemamo. A i ne možemo imati kraj anti-sportskih vlada i vlasti u BiH i njihove neosjetljivosti na ovu problematiku, te hroničnog pomanjkanja kinte da nahranimo sirotinju, a kamoli zidamo neka velebna zdanja i slično.
Ovo sa "ne igranjem u Zenici" je još jedna patka Portuguzaca na koju smo opet nasjeli.
Ovo sa "ne igranjem u Zenici" je još jedna patka Portuguzaca na koju smo opet nasjeli.
- Obuca9
#3489 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bubalo1 wrote:Imam osjecaj da na terenu radi 10 razlicitih ekipa .. A da ni jedna nije u kontaktu sa drugom .. Dodje jedna ekipa uradi nesto..Dodje druga nesto ..treca ...![]()
![]()
- DaysleepeR
#3490 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
čuj usisat
ovdje bisera ima nevjerovatno
teren je užas, kao da je juče igrana utakmica katastrofa, garantuje loš fudbal.
i nije mi jasno kako nama odgovara situacija da eventualno primimo gol jer će lopta odskociti ispred golmana u najgorem momentu i slično...
naš javašluk će nam doći glave
i još jedan pozdrav raji koja misli da su svi turci crni sa brkovima
to je biser godine 
teren je užas, kao da je juče igrana utakmica katastrofa, garantuje loš fudbal.
i nije mi jasno kako nama odgovara situacija da eventualno primimo gol jer će lopta odskociti ispred golmana u najgorem momentu i slično...
naš javašluk će nam doći glave
i još jedan pozdrav raji koja misli da su svi turci crni sa brkovima
- ultima_palabra
#3491 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Litvanija-Španija

Rumunija-Francuska
Kraj priče.
-
sumirprimus
#3492 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dalo bi se ovo i kod kuce probat,posut pijeska po tepihu sa dugim dlakama/resama,pa probat usisat,a prije toga cisto da znamo na cemu smo,prosut flasu vode,da znamo sta nas ceka u slucaju kise

-
zakonpera
#3493 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Neka neka ovako im i treba kad FIFA i UEFA forsiraju samo velike zemlje gdje samo vide $..ovo su nasi namjerno uradili. Organizujte i kod nas europsko ili neko vece takmicenje pa cemo i mi imati terene. Ovo su namjerno uradili nasi..kao provokaciju i neka su.
- ReD aka Socijalista
#3494 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Last edited by ReD aka Socijalista on 10/11/2011 14:28, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3495 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja konto Mravac od ovog rumenog levata, reko otkud se Adnan pojavi u po frke!!hz__semir wrote:
Zbog ovakvih jadova, supaka i poltrona i ne zasluzujemo da idemo na EP. Bog zna koliko će ih još biti na stadionu koji će samo gledati u ovog manekena i uzdisati, umjesto da bodre svoju reprezentaicju. Jebo vas on u supak.
- plemba
#3496 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
koliko ja znam, pape nije rekao ko ce igrati, ovo je sam predvidanje pojedinih forumasa.sumirprimus wrote:maletic???? e u pm,kako,sto???veljaca wrote:Dakle, na golu će biti Asmir Begović. Štoperski tandem trebali bi činiti kapiten Emir Spahić i mladi Muhamed Bešić. Na desnom boku igrat će Darko Maletić,n a lijevom boku igrat će Senad Lulić.
Igrat ćemo sa dva zadnja vezna, Elvirom Rahimićem i Adnanom Zahirović. Ispred njih, kao centralni vezni trebao bi biti Haris Medunjanin. Pozicija na desnom buku, ispred vjerovatno Maletića, pripast će Miralemu Pjaniću, a lijevo ispred Lulića igrat će Zvjezdan Misimović. U napadu bit će Edin Džeko.ma nem oze ovo...
over and out
- Rutalj
#3497 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teren ce super izgledati na tv-u 
-
sumirprimus
#3498 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nadam se plemba da su ovo nagadjanja,jer,maletic-portugal,pa ne moras bit alex ferguson da skontas da to ne ide i bog... 
- phillie
#3499 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nasa posla, znas nas, yebo nas
evo ne mogu prestati gledati ove slike, pa teren je bio bolji kad smo s Luxemburgom igrali, a sad da "cuvali" i "tretirali" kako su nam nalozili iz UEFA-e. i jos dovukli i "traktorcic" iz slovenije. samo ne znam jel sa "traktorcicem" dosao i covjek koji je obucen za rad s njim, jer ako nije, ovim nasim ja ne bih povjerio da romobilom upravljaju, a kamoli da rade na ovako zahtjevnom projektu.
Opet kazem, nasa posla...samo da je isprositi, pa makar bila trava u pitanju.
Edit: kad sam vidio ovaj teren u Litvaniji, malo mi ko bi lakse
evo ne mogu prestati gledati ove slike, pa teren je bio bolji kad smo s Luxemburgom igrali, a sad da "cuvali" i "tretirali" kako su nam nalozili iz UEFA-e. i jos dovukli i "traktorcic" iz slovenije. samo ne znam jel sa "traktorcicem" dosao i covjek koji je obucen za rad s njim, jer ako nije, ovim nasim ja ne bih povjerio da romobilom upravljaju, a kamoli da rade na ovako zahtjevnom projektu.
Opet kazem, nasa posla...samo da je isprositi, pa makar bila trava u pitanju.
Edit: kad sam vidio ovaj teren u Litvaniji, malo mi ko bi lakse
-
sayw0t
#3500 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Odlican teren !