Moderators: Charuga, Tomahawk11

Jbg, druga vremenska zona.trcicu trceci wrote:glup mi samo termina za utorak, cuj u 22.00, i najgore je to kad mi konacno zvanicno saznamo da smo prosli, moramo slaviti najmanje do 2 poslije ponoci, a ljudi ipak neki rade, kako ce se sve to ukombinovati vicemo![]()
Ma kakvi,situacija je pod kontrolomsamo_ti wrote:Ma oni su se nesto zajebali oko ovog terena![]()

U srijedu je drzavni praznik niko ne radi tada.....il ce biti dan zalost opet niko ne radi tada.trcicu trceci wrote:glup mi samo termina za utorak, cuj u 22.00, i najgore je to kad mi konacno zvanicno saznamo da smo prosli, moramo slaviti najmanje do 2 poslije ponoci, a ljudi ipak neki rade, kako ce se sve to ukombinovati vicemo![]()
http://www.federalna.ba/BHF_Manijak wrote:Jel se ono neko zajebava sa slikama ili su fakat ono slike stadiona?!![]()
![]()
Pa na onom ne mozes hdoat kako treba a kamo li kopte igrat, onaj sa onim traktorom, ili koje je vec ono prevozno sredstvo, je sjebo sve! Ko i bilo se malo zazelenilo, kad ovaj lola predje sa svojim "cetverokotacem" i sjeba sve, bar se meni cini da je sjebano, ja koliko se razumijem u travu, ono nije trave ocima vidjelo!
![]()
Sto rekose prije mene, da Bog da da ondje ista nikne do petka, al' eto...Fakat frajer sjeba sve s onim tockovima...
Veledrom ili je onaj drugi francuski ..Ali je bio francuski 100 %neo7 wrote:haha ko stadion sa pesa 06, ne znam ime ali na njemu mi je bilo najmrze igrati, sav uzoran
super ako je takomoa wrote:Mislim da su rekli da je ovo sredstvo za isusivanje terena. Vjerovatno neka piljevina ili nesto tako da kupi vodu.
Haj ga znaj..![]()

neo7 wrote:haha ko stadion sa pesa 06, ne znam ime ali na njemu mi je bilo najmrze igrati, sav uzoran
Buraz, u Evropi DA, kod nas NE, vjeruj mi! Ono sto sam na Grbavici na terenu vidio(o drugim stadionima ne znam, nisam ulazio na terenSimply_Red wrote:ja se samo nadam da je svima jasno da se trava na stadionima ne sije na zemlji nego se postavlja u trakicama![]()
![]()
Jesus Christ