BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bahonnen

#3201 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Ko je Ronaldo?
Ko je Mesi?

DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO! DŽEKO!
VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO! VEDO!
MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE! MISKE!
PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE! PJANKE!
SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO! SEJO!
LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA! LULA!
...

A usput da se sjetim Maloudinog ženskog dijela familije sa:
MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO! MENSO!
lijek-za-sve

#3202 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by lijek-za-sve »

Jbg katastrofalna greška naših navijaca :( , njemu se ne smije ni jedna loša rijec uputiti (pa makar ona bila samo skandiranje Messi,Messi) ali sad je vec kasno za javno izvinjenje... sad se NADcovjek naljutio i sam ce nas razoriti :lol: :lol:
Mora neko nadčovjeku objasniti da se to skandiranje nije odnosilo na njega, vec na Moutinha, Nania i Meirelesa.[/quote]

:thumbup: :bih: ja i ti iako navijamo za razlicite klubove iz ovog grada :mrgreen: ipak se slazemo kad je repka u pitanju :bih: :bih: :bih:
star(i)mo

#3203 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

Cuj MESSI, KRISTINA, DzEKO!?
IRENA, IRENA, IRENA :dance:
Mikado

#3204 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mikado »

Image

:mrgreen:
Mikado

#3205 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mikado »

star(i)mo wrote:Pa kad ste vec nastavili pisati o njemu postavite jos kakvu sliku od Irene :lol:
Image

More'l ova ? :mrgreen:
Last edited by Mikado on 09/11/2011 23:02, edited 1 time in total.
LSD

#3206 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Sasvim_Obican wrote:Volim ove trenutke pred utakmicu kad sviju uhvati panika... :D Narode dragi, ovo na aerodromu golobrada dječurlija. Čujte ih kako urlaju : "Nani ! Nani !". Uostalom, svi veliki igrači ( tu ubrajam prvo naše, pa onda firaunske ) kad idu na gostovanja navikli su na ovakvu atmosferu na aerodromima. Kad igrači Reala stignu autobusima u Barcelonu, pa cijelim im putem spremaju provokacije, spaljuju njihove slike i rade svakakve druge svinjarije. Ne vidim čemu drama od par balavaca koje su čuli jedino novinari ?!

A što se tkz. "Ronalda" tiče - ponovio bih svoj stav - hodajuća reklama koja svojim nadimkom ponižava pravog majstora Ronalda.
Promjenila se vremena.... npr. Figa su svojevremeno gađali svinjskim glavama na sred stadiona a danas se ne smije ni pisnuti Messi Messi doticnom nadcovjeku jer se ga to može uznemiriti :lol: :lol: nije ti šala....možda ce se Portugal žaliti UEFI zbog ovoga.
Mustang1

#3207 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

FreeSol2 wrote:Image
:lol:
Sto smo mi kulturni u odnosu na Sarajlije :oops: 8-)
Nekoliko stotina Zeničana Portugalce je dočekalo uzvicima "Edin Džeko" i "Ovo je Bosna".
LunaLati

#3208 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LunaLati »

Reći ću samo :bih: :bih: i :run: u kuhinju :D .
Rotring *.*

#3209 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

Mikado wrote:Image

:mrgreen:
peder, peder :lol: :lol:
modrica-MA

#3210 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by modrica-MA »

Kako smo smijesni...naumpadose mi one scene iz ex-Yu starijih filmova ko ono dolazi hadzija iz inostranstva u bijelom odijelu i mercedesu u nekako zabaceno selo puno blata a djeca trce za autom u gumenim cizmama dok stariji gledaju preko taraba u to cudo na 4 tocka.......et....neka scena koja mi momentalno nadodje kad pogleda ovaj video sa aerodroma.....doslo cudo.
Sasvim_Obican

#3211 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

LSD wrote:
Sasvim_Obican wrote:Volim ove trenutke pred utakmicu kad sviju uhvati panika... :D Narode dragi, ovo na aerodromu golobrada dječurlija. Čujte ih kako urlaju : "Nani ! Nani !". Uostalom, svi veliki igrači ( tu ubrajam prvo naše, pa onda firaunske ) kad idu na gostovanja navikli su na ovakvu atmosferu na aerodromima. Kad igrači Reala stignu autobusima u Barcelonu, pa cijelim im putem spremaju provokacije, spaljuju njihove slike i rade svakakve druge svinjarije. Ne vidim čemu drama od par balavaca koje su čuli jedino novinari ?!

A što se tkz. "Ronalda" tiče - ponovio bih svoj stav - hodajuća reklama koja svojim nadimkom ponižava pravog majstora Ronalda.
Promjenila se vremena.... npr. Figa su svojevremeno gađali svinjskim glavama na sred stadiona a danas se ne smije ni pisnuti Messi Messi doticnom nadcovjeku jer se ga to može uznemiriti :lol: :lol: nije ti šala....možda ce se Portugal žaliti UEFI zbog ovoga.
Mi, brate, previše dramatiziramo... Hvata nas panika i trta pred utakmicu. K'o da igramo protiv Boga dragog, a mi tarabići sa obje lijeve, pa nemamo ni 0,5 % šanse za uspjeh. Ljudi, opustite se... Da je Ronaldo svemoguć,a Portugal tako jaka ekipa zar ne bi davno osigurali plasman na EP kao i sve "velike i slavne" reprezentacije. Igrat ćemo, nadigravati se, a ja vjerujem i nadam se da su naši u ovom trenutku generalno u boljoj formi i boljoj atmosferi.

:bih: :bih:
mikogoago

#3212 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Bubalo1 wrote:
Nekoliko stotina Zeničana Portugalce je dočekalo uzvicima "Edin Džeko" i "Ovo je Bosna".
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
necko_hz

#3213 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by necko_hz »

Sasvim_Obican wrote:A što se tkz. "Ronalda" tiče - ponovio bih svoj stav - hodajuća reklama koja svojim nadimkom ponižava pravog majstora Ronalda.
:thumbup: :dance:

Ima da im hebemo znanje ! :dance:
LSD

#3214 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Upravo tako, da je Portugal tolika sila od ekipe - sad bi Danci igrali protiv nas u baražu.
Static-X

#3215 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Static-X »

mikogoago wrote:
Bubalo1 wrote:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :bih: :bih: :bih:
Bosanski_kralj

#3216 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Bosanski_kralj »

Bubalo1 wrote:
:dance: :dance: :dance:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Baltazar_khan

#3217 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baltazar_khan »

ovako će ga pojest bilino polje :mrgreen:
Baudelaire

#3218 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Haj nek proba ovo u Zenici. Ne bi se živ izvukao i crne zemlje zeničke :D
modrica-MA

#3219 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by modrica-MA »

Baltazar_khan wrote:
ovako će ga pojest bilino polje :mrgreen:
Heben igrac nea sta...niizcega se stvori pred tobom... :-D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3220 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by odesveuhonduras »

Realovac sam i smatram Ronalda igračinom, a one koji omalovažavaju njegov fudbalski talent i ono što je dosad postigao u fudbalu - smiješnim i ljubomornim barcinim kvazinavijačima, al daBogdo onne sastavio dva dodavanje u slijećih heftu dana :bih:

btw - za ponavljače klišea o pravom i krivom ronaldu - ovaj krivi je za dvije i po sezone postigao više golova u Realu od "pravog" u 5 sezona, zabio 12 hat-trickova u 109 utakmica itd, itd... čovjek je vanserijska opasnost i daj Bože da ga uspijemo uštopati u ove dvije utakmice jer ako to uspijemo, šanse za konačni uspjeh nam nemilice rastu
Last edited by odesveuhonduras on 09/11/2011 23:17, edited 2 times in total.
Comrad

#3221 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

Antifriz wrote:...
Nemam takvu, ali evo jedna od ranije napravljena...
Image
:D
just principe

#3222 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

broj rapidno raste :dance: u trenutku pisanja posta broj je narastao za 100... mada se ne zna koliko je bosanaca LIKE-ovalo :D

Image
mekaba

#3223 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mekaba »

odesveuhonduras wrote:Realovac sam i smatram Ronalda igračinom, a one koji omalovažavaju njegov fudbalski talent i ono što je dosad postigao u fudbalu - smiješnim i ljubomornim barcinim kvazinavijačima, al daBogdo onne sastavio dva dodavanje u slijećih heftu dana :bih:

btw - za ponavljače klišea o pravom i krivom ronaldu - ovaj krivi je za dvije i po sezone postigao više golova u Realu od "pravog", zabio 12 hat-trickova u 109 utakmica itd, itd... čovjek je vanserijska opasnost i daj Bože da ga uspijemo uštopati u ove dvije utakmice jer ako to uspijemo, šanse za konačni uspjeh nam nemilice rastu

Jesi li iz Madrida :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3224 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by odesveuhonduras »

mekaba wrote:
odesveuhonduras wrote:Realovac sam i smatram Ronalda igračinom, a one koji omalovažavaju njegov fudbalski talent i ono što je dosad postigao u fudbalu - smiješnim i ljubomornim barcinim kvazinavijačima, al daBogdo onne sastavio dva dodavanje u slijećih heftu dana :bih:

btw - za ponavljače klišea o pravom i krivom ronaldu - ovaj krivi je za dvije i po sezone postigao više golova u Realu od "pravog", zabio 12 hat-trickova u 109 utakmica itd, itd... čovjek je vanserijska opasnost i daj Bože da ga uspijemo uštopati u ove dvije utakmice jer ako to uspijemo, šanse za konačni uspjeh nam nemilice rastu

Jesi li iz Madrida :D
haha, ma jok... realovac sam al onako, nije mi mrsko kad pobjede, al ne patim vala ni sekunde i kad zijane :D
Last edited by odesveuhonduras on 09/11/2011 23:19, edited 1 time in total.
just principe

#3225 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

komentar s YT-uba

Oni imaju Ronalda, a mi Džeku ♥ ! Oni imaju Nanija, a mi Misketa ! Oni imaju Pepea, a mi SPAHIĆA ! Oni imaju Meirelesa, a mi Rahimića ! Oni imaju Carvalho, a mi Salihovića ! ... Oni imaju Almeidu, a mi Ibisevića ! Oni nemaju Pjanića, Oni nemaju Begovića, Oni nemaju Zahirovića, Oni nemaju Lulića, Oni nemajuu BHF, ali imaju sudiju.

Locked